gondolom mehet a kukába az aksi, nekem ezt egy 3 éves aksival csinálta, ha új az aksid, akkor passz.
Sziasztok! Feltelepítettem az új vírusirtót (Avira) és azóta mikor tölt a gép brutálisan laggol az egér, korábban sosem csinált ilyet. Van esetleg ötletetek hogy lehetne ezt megoldani?
Sziasztok! Feltelepítettem az új vírusirtót (Avira) és azóta mikor tölt a gép brutálisan laggol az egér, korábban sosem csinált ilyet. Van esetleg ötletetek hogy lehetne ezt megoldani?
Delete Avira), sokat zabál. Van sokkal jobb "molyirtó";) A molyt nem rád értem, hanem másra, de komolyan van sokkal jobb is az Aviránál.
nálam is Avira fut már évek óta, és tökéletesen elégedett vagyok vele.
kapcsold ki a Windows Defendert, nem futhat egyszerre két vírusirtó, hátha csak ennyi a gond.
nálam is Avira fut már évek óta, és tökéletesen elégedett vagyok vele.
kapcsold ki a Windows Defendert, nem futhat egyszerre két vírusirtó, hátha csak ennyi a gond.
Felhő tárhely szinkronizálás
Hi
Tudja valaki, hogy amennyiben több eszközzel használok egy felhő alapú tárhely szolgáltatást (pl OneDrive), akkor adat módosulásnál mi az a sorrend, aminek mentén felülíródnak az adatok?
Tehát egyrészről hozzáférek az adatokhoz a tárhely online felületén a böngészőben, valamint a hozzá tartozó alkalmazásban is ami a gépen van, plusz még a telefonra telepített alkalmazásban is.
Nekem az lenne a logikus, hogy bármelyik eszközön végzem a módosítást, az végrehajtódik a tárhelyen, onnan pedig "le"szinkronizálódik minden eszközre. De kurvára nem ez történik. :D Beállítást erre külön nem találok.
Vágja ezt valaki,h hogyan működik?
Hi
Tudja valaki, hogy amennyiben több eszközzel használok egy felhő alapú tárhely szolgáltatást (pl OneDrive), akkor adat módosulásnál mi az a sorrend, aminek mentén felülíródnak az adatok?
Tehát egyrészről hozzáférek az adatokhoz a tárhely online felületén a böngészőben, valamint a hozzá tartozó alkalmazásban is ami a gépen van, plusz még a telefonra telepített alkalmazásban is.
Nekem az lenne a logikus, hogy bármelyik eszközön végzem a módosítást, az végrehajtódik a tárhelyen, onnan pedig "le"szinkronizálódik minden eszközre. De kurvára nem ez történik. :D Beállítást erre külön nem találok.
Vágja ezt valaki,h hogyan működik?
A dolog függ a tárhelyszolgáltatástól meg a klienstől is. A onedrive esetében Windows-on egy szinkronizációs mechanizmus működik ha a file-rendszeren keresztül nyitod meg. A változást lokálisan teszed meg, és az megy fel utána a szerverre. Ennek az az értelme, hogy a kliens a szokásos Win32 fájlműveletekkel kommunikál, nem kell átírni. Néhány kliens (pl. Word) képes közvetlenül a szerverrel kommunikálni de nem tudom ez a OneDrive vagy csak a OneDrive for business (aka. sharepointtal) működik. Ebben az esetben közvetlenül a szerveren szerkesztesz, és látod amit mások csinálnak. De ez nagy varázslat.
TippmixPRO-Befizetés
Sikerült már valakinek befizetni Paypal számlával,hozzárendelt Skrill kártyáról?Sima bankártyás befizetés esetén alapból elutasítja a skrill kártyát.
Létezik,hogy felismeri,hogy a Paypal számlához is Skrill kártya van társítva?