Az nem megoldas, ha siman masik mappat allitasz be, hogy hova mentse?
nekem win7 van fent, de kíváncsiságból megnéztem, és a HH mappa tulajdonságainál itt is "read-only" van. ennek ellenére gond nélkül menti a hh-kat. nem lehet, hogy mással lesz a probléma?
nekem win7 van fent, de kíváncsiságból megnéztem, és a HH mappa tulajdonságainál itt is "read-only" van. ennek ellenére gond nélkül menti a hh-kat. nem lehet, hogy mással lesz a probléma?
Költözöm és az új helyen nem lesz még 2-3 napig net. Hogyan oldanátok meg a net kérdését? Amit néztem mobilnetes csomagok 12 vagy 24 hónapos szerződéssel futnak.
https://www.telenor.hu/internet/hipernet-praktikum
Ezt találtam, de ez mobilra van.
Mi a teendő?
dominó kártyás mobilnet? lopni wifit (vidéken nehezebb), vagy megegyezni valamelyik szomszéddal hogy adjon jelszót?
az a telenoros is jó lehet, de kell a notiba simkártya slot, vagy mobilnetes stick, vagy iphone és társai akik tudnak wifit megosztani
volt még a vodafonnak mobilnetes megoldása, ahhoz sok kólát kellett inni (1 doboz kóla - 50 mega), adtak ingyen sim kártyát is, nem tudom van-e még
Üdv. Régóta gondot okoz h2n használat közben hogy az asztalon folyton villanás szerű jelenség megy vége mielött az ellenfél cselekedne, mint ha frissiteném az asztalt pc n pl. Nagyon zavaró,és sehogy sem tudom megszüntetni.Egy ideig működött az hogy a pc megjelenítésein állitottam,visszább vettem,de most megint csinálja! Ha valaki tudja a megoldást rá vagy találkozott már ezzel kérem irja meg!!! H2n ps, és helper fut egyszerre.
Sziasztok!
A laptopomon pár másodperc után leáll az akku töltése,ha kihúzom a tápkábelt majd visszadugom megint beindul de le is áll ismét.
Maga a töltő jó lehet,mert az akku teljesen le van merülve mégis működik a gép.
Mi lehet a gond?
gondolom mehet a kukába az aksi, nekem ezt egy 3 éves aksival csinálta, ha új az aksid, akkor passz.