Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

Nottobe
Válasz bebeto99 kommentjére
2017. márc. 24. 18:51

Az nem megoldas, ha siman masik mappat allitasz be, hogy hova mentse?

abc123
Válasz Szecsa kommentjére
2017. márc. 24. 19:30

nekem win7 van fent, de kíváncsiságból megnéztem, és a HH mappa tulajdonságainál itt is "read-only" van. ennek ellenére gond nélkül menti a hh-kat. nem lehet, hogy mással lesz a probléma?

bebeto99
Válasz abc123 kommentjére
2017. márc. 25. 11:17

nekem win7 van fent, de kíváncsiságból megnéztem, és a HH mappa tulajdonságainál itt is "read-only" van. ennek ellenére gond nélkül menti a hh-kat. nem lehet, hogy mással lesz a probléma?

Úgy néz ki megoldodótt a probléma, rendszergazdaként kell índítani a starst!

Buytherest
2017. júl. 25. 9:45

Költözöm és az új helyen nem lesz még 2-3 napig net. Hogyan oldanátok meg a net kérdését? Amit néztem mobilnetes csomagok 12 vagy 24 hónapos szerződéssel futnak.

https://www.telenor.hu/internet/hipernet-praktikum
Ezt találtam, de ez mobilra van.
Mi a teendő?

sztalin
2017. júl. 25. 13:03

dominó kártyás mobilnet? lopni wifit (vidéken nehezebb), vagy megegyezni valamelyik szomszéddal hogy adjon jelszót?

sztalin
Válasz Buytherest kommentjére
2017. júl. 25. 13:04

az a telenoros is jó lehet, de kell a notiba simkártya slot, vagy mobilnetes stick, vagy iphone és társai akik tudnak wifit megosztani

sztalin
2017. júl. 25. 13:06

volt még a vodafonnak mobilnetes megoldása, ahhoz sok kólát kellett inni (1 doboz kóla - 50 mega), adtak ingyen sim kártyát is, nem tudom van-e még

benyo87h
2017. aug. 21. 20:54

Üdv. Régóta gondot okoz h2n használat közben hogy az asztalon folyton villanás szerű jelenség megy vége mielött az ellenfél cselekedne, mint ha frissiteném az asztalt pc n pl. Nagyon zavaró,és sehogy sem tudom megszüntetni.Egy ideig működött az hogy a pc megjelenítésein állitottam,visszább vettem,de most megint csinálja! Ha valaki tudja a megoldást rá vagy találkozott már ezzel kérem irja meg!!! H2n ps, és helper fut egyszerre.

ivanesz
2018. jan. 11. 20:07

Sziasztok!

A laptopomon pár másodperc után leáll az akku töltése,ha kihúzom a tápkábelt majd visszadugom megint beindul de le is áll ismét.
Maga a töltő jó lehet,mert az akku teljesen le van merülve mégis működik a gép.
Mi lehet a gond?

kry
Válasz ivanesz kommentjére
2018. jan. 11. 20:15

gondolom mehet a kukába az aksi, nekem ezt egy 3 éves aksival csinálta, ha új az aksid, akkor passz.

Élő ügyfélszolgálat