Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

zo6Hwf
Válasz ProAdel89 kommentjére
2019. nov. 5. 14:53

Sziasztok!

Nem vagyok egy nagy IT expert, ezért kérném a segítségetek az alábbi laptop modellek közül nem tudom, hogy melyik lenne jobb nekem. A 2 gép kb ugyanolyan, csak az egyik AMD-s a másik Inteles:

1. https://edigital.hu/notebook/lenovo-ideapad-330-81de00x7hv-156-notebook-fekete-p625745

2. https://edigital.hu/notebook/lenovo-ideapad-330s-15arr-81fb004vhv-fhd-notebook-szurke-p624767

PT4 fog futni rajtam, meg évente 2x elindítok rajta vlmilyen régebbi játékot.

Köszi a helpet

Szia. Gyakorlatilag csak a CPU más. A kettő közül az i5-8250U 1-2 százalékkal jobb itt meg ott. A mindennapi használatban nem fogod észrevenni. Játékoknál max 1-2 fps nem több. Még a fogyasztásuk is egyforma.
Azt nem tudom, hogy az intelesnek is matt a kijelzője vagy nem, de a ryzennek igen. Nagyon sokat számít!
Összegezve a matt kijelző miatt a ryzen amit preferálok.

Na, ez volt a szakmai része.

Nekem Ryzen3 2200U van és nagyon szeretem. Bármelyiket is választod jó lesz.

Bandessz
Válasz ProAdel89 kommentjére
2019. nov. 5. 16:17

Sziasztok!

Nem vagyok egy nagy IT expert, ezért kérném a segítségetek az alábbi laptop modellek közül nem tudom, hogy melyik lenne jobb nekem. A 2 gép kb ugyanolyan, csak az egyik AMD-s a másik Inteles:

1. https://edigital.hu/notebook/lenovo-ideapad-330-81de00x7hv-156-notebook-fekete-p625745

2. https://edigital.hu/notebook/lenovo-ideapad-330s-15arr-81fb004vhv-fhd-notebook-szurke-p624767

PT4 fog futni rajtam, meg évente 2x elindítok rajta vlmilyen régebbi játékot.

Köszi a helpet

1. Én úgy látom az intelesben TN kijelző van, a ryzenesben meg IPS. Az alapvető különbség a betekintési szög. Én IPS-t javasolnék egy átlag felhasználónak.

2. A amd-sben bővíthető a memória, ezt az intelesben nem látom.

Amúgy intel procit én is jobbnak vélem, de - főleg az 1. miatt - az amds gépet venném.

ProAdel89
Válasz Szecsa kommentjére
2019. nov. 6. 19:24

Köszi Szépen mindenkinek:)

ivanesz
2019. dec. 1. 12:43

Elmászott a képernyőm.Hogy tudnám visszaállítani?
Kezdek felhagyni minden reménnyel:)

77777
Válasz ivanesz kommentjére
2019. dec. 3. 15:44

Már okés? Ha nem, akkor vissza az eggyel korábbi videókártya frissítésre, legújabbat töröld a mappákból. Esetleg a videókártya beállításoknál mászott el a képarány(nvidia vagy AMd settingsnél)? Ha nem videókártya, akkor monitornál alapbeállításokra menni, vagy auto detect, default-ra állítani? (csak tippek)

ivanesz
Válasz 77777 kommentjére
2019. dec. 3. 20:34

Már okés? Ha nem, akkor vissza az eggyel korábbi videókártya frissítésre, legújabbat töröld a mappákból. Esetleg a videókártya beállításoknál mászott el a képarány(nvidia vagy AMd settingsnél)? Ha nem videókártya, akkor monitornál alapbeállításokra menni, vagy auto detect, default-ra állítani? (csak tippek)

Valami a monitornál ment el mert másik gépre kötve is ugyanez a helyzet.A beállításoknál már mindent próbáltam nem segít semmi:(

lecso10
2020. ápr. 2. 11:10

Hi
Tudtok valami hudot ami fut androidon is?

soux
Válasz lecso10 kommentjére
2020. aug. 31. 17:16

IT-n belül milyen vonalon érdemes indulni?
Mi a vélemény a webszerkesztés, webprogramozás, webdesignról?
Mennyire életképes egy pályakezdő, ha csak most kezdené el ezt az irányt?
Érdemes?

lecso10
2020. aug. 31. 18:07

Érdemes?

Felejtsd el, programozni tanulj inkább!

zo6Hwf
Válasz soux kommentjére
2020. aug. 31. 22:33

Érdemes?

UI/UX designnal foglalkozom. A programozáshoz nem értek azt megcsinálja más. Nem is érdekel az a része. Pályakezdőként is jó pénzt lehet keresni ha van egy kis szerencséd de mindenhol legalább 2-3 év tapasztalatot kérnek. Egy jó porfólió viszont jó lökést adhat.

Élő ügyfélszolgálat