Sziasztok!
Mitől lehet ez vajon? Azt találtam, hogy ennek az ablakkezelőnek 50-100 MB körüli memóriát kellene fogyasztania, ehhez képest nálam 7-8000 MB-ot zabál, ha nincs megnyitva semmi, akkor is.
Van bármi ötlet a megoldásra?
Segítség!
Valaki tud segíteni abban, hogy ha minden le lett frissítve egy viszonylag régi X1 Carbon Thinkpaden miért fagy meg az iPoker képe? Böngésző, YouTube normálisan megy
Segítség!
Valaki tud segíteni abban, hogy ha minden le lett frissítve egy viszonylag régi X1 Carbon Thinkpaden miért fagy meg az iPoker képe? Böngésző, YouTube normálisan megy
Köszi szépen, gyanús volt, akkor marad más terem
Köszi szépen, gyanús volt, akkor marad más terem
Sziasztok!
Kérnék egy kis technikai segítséget. Nagyjából 10 év után jobb létre szenderült a gépem, úgyhogy most kénytelen vagyok egyet beújítani. Segítene valaki, hogy mi az a minimális gépkonfiguráció, amin a nagyobb oldalak, a sok megnyitott asztal (meg pölö háttér youtube stb.) mellett is szépen elzümmögne?
Előre is köszi!
Nem az enyém . De kb ez jó szerintem : Specifikációk:
Alaplap: Gigabyte H310M-R 2.0
Processzor: Intel Core i5-8500 || 6 mag || 6 szál || Alap: 3GHz || Turbo: 4.1Hz ||
Memória: 16GB DDR4
Videokártya: Sapphire Radeon Nitro RX 580 8GB GDDR5 256bit
SSD: Samsung 128GB
HDD: Seagate 500GB
Gépház: Kolink Levante RGB
Tápegység: FPS SAGA II 500
--------------------------------------------
Beszámítás lehetséges, de mivel a beszámított terméket is elkell adnom, így csak piaci ár alatt tudom ezt megtenni.
Ha ez a termék nem nyerte el tetszését, vagy bővítési lehetőség iránt érdeklődne, keressen bizalommal privát üzenetben.
Posta lehetséges, a vevő terhére, és felelősségére!
Telefonszám: 06harminc/396 nulla39nyolc
Ár: 170.000Ft
Sziasztok. Olyan progit keresek pc re amivel rögziteni tudom a játékot. Anno használtam egy jót,ahol a felvétel keretét lehetett módosítani össze húzni,stb.az asztal méretéhez igazítani. De nem találom. Hálás volnék ha tudnátok ajánlani,elsősorban ingyeneset keresek.Köszönöm.
Sziasztok. Olyan progit keresek pc re amivel rögziteni tudom a játékot. Anno használtam egy jót,ahol a felvétel keretét lehetett módosítani össze húzni,stb.az asztal méretéhez igazítani. De nem találom. Hálás volnék ha tudnátok ajánlani,elsősorban ingyeneset keresek.Köszönöm.
OBS megfelel erre