Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

paulbig
Válasz Morzdomigron kommentjére
2010. aug. 25. 15:40

Win7 biza, azonban nem tudom, hogy ez mennyire jó ötlet Xp-re feltenni (mármint ilyen modot). Anno a Vistás erőlködések nagyrésze fagyasztotta vagy lassította a gépeket.

danfiu
Válasz paulbig kommentjére
2010. aug. 27. 14:40

Vettem egy sony vaio PCG-4V1M gepet. Minden mukodik faxan, csak 2 dolog nem:

1:Nem mukodik a wireless. Eszleli az itthoni networkot, hozza is csatlakozik, kap ip-t, de egyszeruen nem jonnek be a weboldalak... Lan-nal megy..

2:A screen jobb also sarkaban , van ugye a batteri kijelzo. Itt ha bevan dugva toltore, akkor egy piros "x" van a batteri helyen, ezzel a szoveggel magyarra leforditva:" A batteri nem talalhato".... Ma mar volt egy olyan problema, amit megoldottam, hogy mindig bejott egy pop up uzenet, h: " az on batterije nem eredeti bla bla"-->pedig boltban vettem.

Mar kerestem sokmindent a hivatalos oldalakon is , meg mas kulfoldi forumon, de sajnos nem jutottam semmire...

Ha van itt vki nagy szamitogepes, akinek esteleg van/volt ilyen jellegu problemaja es hajlando segiteni, megkoszonnem...

paulbig
Válasz danfiu kommentjére
2010. aug. 27. 15:47

"1:Nem mukodik a wireless. Eszleli az itthoni networkot, hozza is csatlakozik, kap ip-t, de egyszeruen nem jonnek be a weboldalak... Lan-nal megy.."

Biztos, hogy nem csak egy kamu IP-t kap? Wifi driver telepítve lett? Ha igen, akkor próbáld újra telepíteni szerintem. Lehet a routerben kellene valamit állítani, de ahhot ötletem egyelőre nincs.

danfiu
Válasz paulbig kommentjére
2010. aug. 27. 15:49

Probaltam a wireless drivert is frissiteni, azt irja hogy a legujabb van fenn. Router beallitasnal meg foggalmam sincs mit kene beallitani, de biztos, h a geppel van a baj, mert a masik laptopon megy a wireless siman, szoval nem ertem. Kocsog sanyi:D

izé
2010. aug. 27. 15:58

Tűzfal vagy a vírusirtó nem blokkolja?

ceewyl
2010. aug. 27. 16:03

Vettem egy sony vaio PCG-4V1M gepet. Minden mukodik faxan, csak 2 dolog nem:

1:Nem mukodik a wireless. Eszleli az itthoni networkot, hozza is csatlakozik, kap ip-t, de egyszeruen nem jonnek be a weboldalak... Lan-nal megy..

Otthoni hálózat és internet megosztás - IT café Hozzászólások

zulusierra
Válasz ceewyl kommentjére
2010. aug. 27. 19:51

Vettem egy második monitort,az a kérdésem hogy ehhez kell egy másik videókártya is,vagy rá lehet csatlakoztatni a meglévőre,egy másik kimenetre?
Illetve ha igen(amit nagyon remélek)akkor ez mennyiben befolyásolja a teljesítményt?
Ha két terem megy akkor most is akadozik az ablakok áthelyezésénél/méretezésénél.

TheStig
Válasz zulusierra kommentjére
2010. aug. 27. 21:35

Vettem egy második monitort,az a kérdésem hogy ehhez kell egy másik videókártya is,vagy rá lehet csatlakoztatni a meglévőre,egy másik kimenetre?
Illetve ha igen(amit nagyon remélek)akkor ez mennyiben befolyásolja a teljesítményt?
Ha két terem megy akkor most is akadozik az ablakok áthelyezésénél/méretezésénél.

simán rá lehet. 2d-nél (windows asztal) nem lesz baj VGA teljesitményével, bármilyen kártyád is van. max a proci nem fogja birni a sok asztal + HM-et

Orang3J3ws99
Válasz TheStig kommentjére
2010. szept. 1. 12:28

Sziasztok,

segítséget szeretnék kérni új PC vásárlásával kapcsolatban. Nagy beruházásra készülök. Mindenképpen dupla monitoros megoldásban gondolkodom és olyan configban, amihez legalább 1,5-2 évig nem kell hozzá piszkálnom és elpörög rajta a több asztal + HM szépen. Ezek mellett használok képszerkesztő progikat és néha filmeket is nézek.

A jelenlegi config már elég régi (kb 3 éves) és akadnak rajta az asztalok a HM-el.

Tudnátok tippet adni, hogy milyet, esetleg hol érdemes vennem?

Thx,
O.

danfiu
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2010. szept. 1. 12:43

Sziasztok,

segítséget szeretnék kérni új PC vásárlásával kapcsolatban. Nagy beruházásra készülök. Mindenképpen dupla monitoros megoldásban gondolkodom és olyan configban, amihez legalább 1,5-2 évig nem kell hozzá piszkálnom és elpörög rajta a több asztal + HM szépen. Ezek mellett használok képszerkesztő progikat és néha filmeket is nézek.

A jelenlegi config már elég régi (kb 3 éves) és akadnak rajta az asztalok a HM-el.

Tudnátok tippet adni, hogy milyet, esetleg hol érdemes vennem?

Thx,
O.

Nekem ilyen gepem van:

HP Pavilion p6360sc Desktop PC Product Specifications HP Pavilion p6360sc Desktop PC - HP technical support (United Kingdom - English)

Tokeletesen szolgal, soha nem laggol. A memoriat ajanlom 4-6 gb-nak. Proci is jo ha 2,8 ghz felett van+ jo video kari. New computer, new life:)

Élő ügyfélszolgálat