Win7 biza, azonban nem tudom, hogy ez mennyire jó ötlet Xp-re feltenni (mármint ilyen modot). Anno a Vistás erőlködések nagyrésze fagyasztotta vagy lassította a gépeket.
Vettem egy sony vaio PCG-4V1M gepet. Minden mukodik faxan, csak 2 dolog nem:
1:Nem mukodik a wireless. Eszleli az itthoni networkot, hozza is csatlakozik, kap ip-t, de egyszeruen nem jonnek be a weboldalak... Lan-nal megy..
2:A screen jobb also sarkaban , van ugye a batteri kijelzo. Itt ha bevan dugva toltore, akkor egy piros "x" van a batteri helyen, ezzel a szoveggel magyarra leforditva:" A batteri nem talalhato".... Ma mar volt egy olyan problema, amit megoldottam, hogy mindig bejott egy pop up uzenet, h: " az on batterije nem eredeti bla bla"-->pedig boltban vettem.
Mar kerestem sokmindent a hivatalos oldalakon is , meg mas kulfoldi forumon, de sajnos nem jutottam semmire...
Ha van itt vki nagy szamitogepes, akinek esteleg van/volt ilyen jellegu problemaja es hajlando segiteni, megkoszonnem...
"1:Nem mukodik a wireless. Eszleli az itthoni networkot, hozza is csatlakozik, kap ip-t, de egyszeruen nem jonnek be a weboldalak... Lan-nal megy.."
Biztos, hogy nem csak egy kamu IP-t kap? Wifi driver telepítve lett? Ha igen, akkor próbáld újra telepíteni szerintem. Lehet a routerben kellene valamit állítani, de ahhot ötletem egyelőre nincs.
Probaltam a wireless drivert is frissiteni, azt irja hogy a legujabb van fenn. Router beallitasnal meg foggalmam sincs mit kene beallitani, de biztos, h a geppel van a baj, mert a masik laptopon megy a wireless siman, szoval nem ertem. Kocsog sanyi:D
Tűzfal vagy a vírusirtó nem blokkolja?
Vettem egy sony vaio PCG-4V1M gepet. Minden mukodik faxan, csak 2 dolog nem:
1:Nem mukodik a wireless. Eszleli az itthoni networkot, hozza is csatlakozik, kap ip-t, de egyszeruen nem jonnek be a weboldalak... Lan-nal megy..
Vettem egy második monitort,az a kérdésem hogy ehhez kell egy másik videókártya is,vagy rá lehet csatlakoztatni a meglévőre,egy másik kimenetre?
Illetve ha igen(amit nagyon remélek)akkor ez mennyiben befolyásolja a teljesítményt?
Ha két terem megy akkor most is akadozik az ablakok áthelyezésénél/méretezésénél.
Vettem egy második monitort,az a kérdésem hogy ehhez kell egy másik videókártya is,vagy rá lehet csatlakoztatni a meglévőre,egy másik kimenetre?
Illetve ha igen(amit nagyon remélek)akkor ez mennyiben befolyásolja a teljesítményt?
Ha két terem megy akkor most is akadozik az ablakok áthelyezésénél/méretezésénél.
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni új PC vásárlásával kapcsolatban. Nagy beruházásra készülök. Mindenképpen dupla monitoros megoldásban gondolkodom és olyan configban, amihez legalább 1,5-2 évig nem kell hozzá piszkálnom és elpörög rajta a több asztal + HM szépen. Ezek mellett használok képszerkesztő progikat és néha filmeket is nézek.
A jelenlegi config már elég régi (kb 3 éves) és akadnak rajta az asztalok a HM-el.
Tudnátok tippet adni, hogy milyet, esetleg hol érdemes vennem?
Thx,
O.
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni új PC vásárlásával kapcsolatban. Nagy beruházásra készülök. Mindenképpen dupla monitoros megoldásban gondolkodom és olyan configban, amihez legalább 1,5-2 évig nem kell hozzá piszkálnom és elpörög rajta a több asztal + HM szépen. Ezek mellett használok képszerkesztő progikat és néha filmeket is nézek.
A jelenlegi config már elég régi (kb 3 éves) és akadnak rajta az asztalok a HM-el.
Tudnátok tippet adni, hogy milyet, esetleg hol érdemes vennem?
Thx,
O.