Mire gondoltál? 2.0/2.1 vagy 5.1?
Én nemrégibe ezt nézegettem:
Sztereo hangfalak PC-hez
Régen én ebbe voltam "szerelmes"
Logitech Z-5500, csak akkor nem engedhettem meg magamnak, most meg a szomszédok ütnének szét ha ezzel hallgatnám/nézném a filmeket.
PROHARDVER! Fórum
nézegess itt, ez a legjobb számteches fórum MO-n.
PROHARDVER! Fórum
nézegess itt, ez a legjobb számteches fórum MO-n.
azért nézegesse csak :D muhaha
Van ott majdnem 10.000 hozzászólása... :D
Sziasztok!
Szeretném újrarakni az XP-t a gépemre, van is telepítőCD-m, csak befosott a CD-rom-om... Van-e más alternatíva(mounting progi, vagy pendriveról felrakni, stb.), azon kívűl, hogy vennem kell egy működő CD-romot? :D
Ty a választ!
Össze kell dobnom egy jó kis grindelő gépet. Fontos a legalább 30 asztal szimultán zökkenőmentes futása HUD-dal (HM), ninjával.
Ezeket szedtem össze, kérem ha valakinek van építő jellegű észrevétele, ne tartsa magában.
ASROCK s1156 H55M-GE R2.0
Intel Core i3 2,93GHz LGA1156 4MB Box 3év (i3-530) processzor
Fan Cooler Master Hyper TX3 s775/754/939/AM2
RAM Kingmax DDR3 1600MHz 4GB KIT (2x2GB)
Kingston SSD SATA2 64GB 2,5" (SNV425-S2/64GB)
GIGABYTE Ház M1 Micro-Tower, Táp nélkül, fekete
Mouse Logitech M500 Laser Mouse
oprendszer Windows 7 lesz, azt még nem tudom hogy melyik, mert ebből is van több féle: Home Premium, Professional, Ultimate
Gondolom ha csak póker megy a gépen, akkor nem kell szénné telepítenem a legjelentéktelenebb kiegészítőkkel...
Mint látható csak egy SSD lesz benne, pókeren kívül másra nem is nagyon lesz használva a gép, esetleg később még 1 normál vinyót lehet teszek bele filmeket tárolni.
Asrock alaplap helyett valami mást választanék.
30asztal meg nem tudom hogy elfut-e rajta, nincs ilyen tapasztalatom.
Össze kell dobnom egy jó kis grindelő gépet. Fontos a legalább 30 asztal szimultán zökkenőmentes futása HUD-dal (HM), ninjával.
Ezeket szedtem össze, kérem ha valakinek van építő jellegű észrevétele, ne tartsa magában.
ASROCK s1156 H55M-GE R2.0
Intel Core i3 2,93GHz LGA1156 4MB Box 3év (i3-530) processzor
Fan Cooler Master Hyper TX3 s775/754/939/AM2
RAM Kingmax DDR3 1600MHz 4GB KIT (2x2GB)
Kingston SSD SATA2 64GB 2,5" (SNV425-S2/64GB)
GIGABYTE Ház M1 Micro-Tower, Táp nélkül, fekete
Mouse Logitech M500 Laser Mouse
oprendszer Windows 7 lesz, azt még nem tudom hogy melyik, mert ebből is van több féle: Home Premium, Professional, Ultimate
Gondolom ha csak póker megy a gépen, akkor nem kell szénné telepítenem a legjelentéktelenebb kiegészítőkkel...
Mint látható csak egy SSD lesz benne, pókeren kívül másra nem is nagyon lesz használva a gép, esetleg később még 1 normál vinyót lehet teszek bele filmeket tárolni.
kössz, utánanézek az egérnek.