Köszönöm!
"New computer, new life!" - :D
Nekem ilyen gepem van:
HP Pavilion p6360sc Desktop PC Product Specifications HP Pavilion p6360sc Desktop PC - HP technical support (United Kingdom - English)
Tokeletesen szolgal, soha nem laggol. A memoriat ajanlom 4-6 gb-nak. Proci is jo ha 2,8 ghz felett van+ jo video kari. New computer, new life:)
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni új PC vásárlásával kapcsolatban. Nagy beruházásra készülök. Mindenképpen dupla monitoros megoldásban gondolkodom és olyan configban, amihez legalább 1,5-2 évig nem kell hozzá piszkálnom és elpörög rajta a több asztal + HM szépen. Ezek mellett használok képszerkesztő progikat és néha filmeket is nézek.
A jelenlegi config már elég régi (kb 3 éves) és akadnak rajta az asztalok a HM-el.
Tudnátok tippet adni, hogy milyet, esetleg hol érdemes vennem?
Thx,
O.
Sziasztok! Remelem valaki gyorsan tud segiteni.
Van egy hp desktopom, kb 3-4 honapos, es ma reggel bekapcsoltam es miutan beirtam a jelszavamat a windows logon-nal, a kepernyo elfeheredett teljesen es nem csinal semmit... Monitor hiba nem lehet, mert az elejen jo minden, csak a windows nem jon be, tok feher minden.
Bootolaskor megnyomtam F11-t , startup manager meg system recovery is volt, de egyik sem ment...Ledurnam teljesen a gepet, csak akkor ugye minden elveszne (600gb anyag)...Csak a HM-et sajnalnam, mert az is elveszne...
Mit csinaljak??
Végső esetben hdd kivesz, másik gépben adat lement, windows újrainstall, és megtanulod hogy legyen backup a fontos dolgaidról.
Előtte meg lehet próbálkozni mindenféle recovery motyókkal, általában nem szokottt segíteni.
egy alap laptopra ugye minden további nélkül ráköthetek egy monitort? mondjuk vmi lcd-t.
kell hozzá vmi extra port, vagy bármi? és még az érdekelne, hogy mennyire fogja a teljesítményt, ha terheli egyáltalán,
kösz
egy alap laptopra ugye minden további nélkül ráköthetek egy monitort? mondjuk vmi lcd-t.
kell hozzá vmi extra port, vagy bármi? és még az érdekelne, hogy mennyire fogja a teljesítményt, ha terheli egyáltalán,
kösz
köszi, kb erre voltam kiv.
akad valkai aki ért a hangtechnikához?
hangkari + hangfal kombó kéne, de nem nagyon vágom mi merre hogyan :S
valami összefoglaló cikk is jó ha tud valaki
akad valkai aki ért a hangtechnikához?
hangkari + hangfal kombó kéne, de nem nagyon vágom mi merre hogyan :S
valami összefoglaló cikk is jó ha tud valaki