Ezt most találtam, veszek egyet az tuti.
A kurzor irányítás hasonlóan néz ki, mint az IBM ThinkPad piros bigyulája, ami szerintem nagyon jó.
"Szintén nem feltétlenül kiváló ár/érték aránya miatt fogja bárki beszerezni a Genius gyűrűegerét, a Ring Mouse 2 névre hallgató különleges ketyerét. Az érdekes, kuriózumnak tűnő eszközt tény és való, hogy egy teljes értékű perifériának tervezték, de napi szintű használata biztos nem kevés megszokást igényelhet.
[CENTER][/CENTER]Fel lehet húzni egy ujjra is, de akár kézben is fogható, bal- és jobbkezesek számára egyaránt használható. Az eszközökbe dugott USB-s vevőegységgel 2,4 GHz-es rádiófrekvencián kommunikál, hatótávolsága körülbelül tíz méter. A tetején lévő kis tapipadszerűséggel irányítható a kurzor, de támogatja a "lebegő" funkciót is, vagyis az is elég, ha az ember a levegőben kaszálgatva mutogat vele – ami azért elég mulatságosan festhet mondjuk utazás közben dolgozva. Az 1250 dpi optikai érzékelővel ellátott mutáns egér lítiumion akkumulátorának kapacitásáról a gyártó nem szolgált információval, de azt elárulták, hogy körülbelül 50 dollárt, tehát nagyjából 12 000 forintot kell érte fizetni."
Az 5. az mi az isten nyila?
Ugyanazt a 990 Ft-os egeret használom 8 éve. Valamit rosszul csinálsz sztem :D:P
De sajnos kezdi megadni magát, múlt hét óta néha akadozik a mozgása.
Nagyrészt mindenki palm grip félén fogja amúgy? Nekem az a bajom ezekkel az egerekkel, hogy "claw grip"-es vagyok,ezek a rásimul, tartja stb egerek kényelmetlenek nekem. Pedig jól néznek ki :)
Szerintem csak a megszállott játékosok fogják palm-grip az egeret.
Én fingertip-grip fogok egy MX-518-at, de nekem batár nagy kezem van.
Performance Mouse MX - újratölthető, vezeték nélküli egér - Logitech
En mar ilyet hasznalok majd 2 eve
Szerintem csak a megszállott játékosok fogják palm-grip az egeret.
Én fingertip-grip fogok egy MX-518-at, de nekem batár nagy kezem van.
Gondoltam hogy lesz szó, a tilt kezelésről. De a régebbi sima olcsó egerek tényleg jobban bírták, évekig játszottam sima egyszerű egerekkel, most meg az első komolyabb "asztalhoz nyomástól" elromlik. Na mindegy, kösz az ötleteket!
Ugyanazt a 990 Ft-os egeret használom 8 éve.
dobhatnál egy fotót Róla :D megszolgálta az árát
Ismerős és ismeretlen játékos egerek tesztje - PROHARDVER! Beviteli eszköz teszt
Nálam ő nyert (a naga2012):)