Érdekes, hogy mindenki elégedett. Nem is grindoltok olyan sokat :) ?! Én egy Logitech m505-ös egeret cseréltem le erre a Performance MX-re, mert előjött egy eléggé ismert Logitech betegség. Egy kattintásra az egér elkezd duplán kattintani, ami a mikro kapcsoló hibája, majd az ablakok mozgatása is akadozni kezd. Ez egy év elég intenzív használat után az MX-nél is előjött. Garanciában javították másfél hét alatt. Addig az m505-öst használtam, amit ezen leírás alapján sikerült megcsinálnom. Hátha másnak is hasznos lesz Repair mouse with double click problem . Maga az egér tényleg nagyon jó, de egy több mint 20 ezres jószágnál ez a hiba több mint kínos. Kb 50 forintos alkatrészről van szó...
én is vettem egy ilyen mxperformance-t, akiknek van ilyen, azok elmondanák milyen egérpadon használják? milyen dpi stb beállításokkal használjátok? bár már nagyjából hozzászoktam és tetszik, de kicsit még pontatlannak tűnik bútorlapon, az egérpadom ami van, azon meg nem csúszik, kicsit nehézkes egy idő után:)
üdv a klubban! ez az egér tényleg ennyire szar sajnos. nekem már lekopott a festék, és az oldaláról az a gumiszerű burkolat is kb. 2 év alatt. a pontosságon lehet javítani egérpaddal, de csodát ne várj tőle. :(
Performance mx eger:mostanaban elkezdett laggolni az eger es nem tudom mitol van.Kerestem ra megoldast, de nem talaltam.Vki tipp?kb 2eve vettem.Ha esetleg tudtok ajanlani wireless egeret, ami nem laggol be hosszutavon,azt megkoszonnem.
ha arra gondolsz, hogy amikor kb. 1 percig nem mozdítod meg, és utána nem indul első mozdulatra, az szerintem attól van, hogy valami "energiatakarékos" módba kapcsol, amikor ritkábbra áll a mintavételezése. ezt nekem is szokta csinálni, ez is rohadtul idegesítő tulajdonsága. :D mondjuk akkor is csinálja, amikor töltőre van dugva.
Tudjátok, vannak azok az egerek, amiknek van olyan izéja, hú mi is az... Megvan, vezeték! Na, azokkal nincsenek ilyen idióta gondok :D
De amúgy tényleg, én mindenkitől csak ilyen panaszokat hallok a wireless egerekre, nem értettem ezt soha :) Az, hogy nincs vezeték, kb. semmi pluszt nem nyújt kényelemben, de az, hogy nem kell lagtól meg attól félni, hogy épp valami bezavar a jelnek, az azért elég nagy előny :)
Vegyetek Logitech G400-at
Egyik gépen MX518-at, a másikon G400-at használok, tökéletes egerek.
Jön a Logitech MX518 utódja, a Logitech Optical Gaming Mouse G400 - PROHARDVER! Beviteli eszköz hír
valami ilyesmi volt az első logitech egerem. télleg jó volt, bár ez is gyorsan kopott. azóta minden széria egyre drágább, és ugyanakkor egyre rosszabb.
Mi az hogy gyorsan kopott? Nekem évekig volt mx500, most meg legalább 3 éve van mx518, de még mindig semmi baja. Igaz nem a bútoron tologatom, hanem egy steelpad 4s egérpadon, ami kb 10 éves. Na ez már kopott, le is cserélném, de sajnos nem lehet még csak hasonlót sem kapni jelenleg.
Az alap Genius az igazi!!! 1000ft és mindent tud amire nekem kell :)