pszibu
Válasz sakkos000 kommentjére
2013. jún. 19. 23:21

nekem lejött a gombokról a festés meg a logitech logó a fent linkelt (vagyis ami ugyanígy néz ki, már nem emlékszem a pontos típusra) egérről. de ez a performance mx rettenetes állapotban van, pedig nincs extrém hatásoknak kitéve.

vadallat
2013. jún. 20. 0:10

sima madzagos egér, azt' cső.

chivasr911
2013. jún. 21. 17:49

közben sikerült beállítanom az mxperformance-ot úgy, hogy megfeleljen pókerre, sőt, most már kifejezetten tetszik. Egyébként notebookos egérnek szerintem ez a legjobb, nekem 5 évig volt, és használtan került hozzám: Kensington - Laptop & Desktop - Mice - Ci65m Wireless Laptop Optical Mouse

danfiu
Válasz pszibu kommentjére
2013. jún. 21. 18:06

ha arra gondolsz, hogy amikor kb. 1 percig nem mozdítod meg, és utána nem indul első mozdulatra, az szerintem attól van, hogy valami "energiatakarékos" módba kapcsol, amikor ritkábbra áll a mintavételezése. ezt nekem is szokta csinálni, ez is rohadtul idegesítő tulajdonsága. :D mondjuk akkor is csinálja, amikor töltőre van dugva.

Nem erre gondolok.Egyszeruen laggol, amikor jatszom, nem mozdul az eger sokszor, meg a wireless billentyuzet is kesesben irja a dolgokat. Eleg furcsa ilyen top termekektol..

Buytherest
2013. szept. 8. 23:50

ezer forintos egerem van és egyre lassabb, fura hangot ad szóval eldöntöttem h veszek egy rendeset. vezetékest szeretnék főleg pókerhez és netezéshez tehát semmi extra, de bírja a strapát és legyen gyors. melyiket vegyem? köszi

Maxxxika
2013. szept. 8. 23:54

Logitech G400

danfiu
Válasz Buytherest kommentjére
2013. szept. 9. 2:31

ezer forintos egerem van és egyre lassabb, fura hangot ad szóval eldöntöttem h veszek egy rendeset. vezetékest szeretnék főleg pókerhez és netezéshez tehát semmi extra, de bírja a strapát és legyen gyors. melyiket vegyem? köszi

Hello!

En most ilyet vettem, nekem elegge bejon es nem is fogok dragabbat venni.3k volt.Nekem az fontos h mukodjon normalisan es h nagy legyen.

Trust.com - EasyClick Mouse - black

BT86
Válasz danfiu kommentjére
2013. szept. 9. 3:29

Hello!

En most ilyet vettem, nekem elegge bejon es nem is fogok dragabbat venni.3k volt.Nekem az fontos h mukodjon normalisan es h nagy legyen.

Trust.com - EasyClick Mouse - black

Én is egeret akarok cserélni. Nekem a legutóbbi hasonló egerem elég hangos volt. Ez jobb?

danfiu
Válasz BT86 kommentjére
2013. szept. 9. 3:31

Én is egeret akarok cserélni. Nekem a legutóbbi hasonló egerem elég hangos volt. Ez jobb?

Hat figyelj,nekem ez a legelso vezetekes egerem.Ahhoz kepest h a wireless logitech egerek laggoltak össze-vissza, ahhoz képest jó.Fogasa faxa, és nagyságra is megfelelő,szal csak ajánlani tudom.

BT86
2013. dec. 28. 23:24

A G400s, G500s és G700s trióval szemezgetek, de nehezen választok. Mindről kb csak jókat olvastam.
G700s-t talán túlzásnak érzem, mert az előző egeremen sem használtam a plusz gombokat.
Egérpadon játszok, van rá esély, hogy különbséget fedezek fel a lézeres és az optikai egér használata között?
40-60$ között találtam őket, esetleg ebben az árkategóriában tudnátok jobbat ajánlani?

Élő ügyfélszolgálat