nekem lejött a gombokról a festés meg a logitech logó a fent linkelt (vagyis ami ugyanígy néz ki, már nem emlékszem a pontos típusra) egérről. de ez a performance mx rettenetes állapotban van, pedig nincs extrém hatásoknak kitéve.
sima madzagos egér, azt' cső.
közben sikerült beállítanom az mxperformance-ot úgy, hogy megfeleljen pókerre, sőt, most már kifejezetten tetszik. Egyébként notebookos egérnek szerintem ez a legjobb, nekem 5 évig volt, és használtan került hozzám: Kensington - Laptop & Desktop - Mice - Ci65m Wireless Laptop Optical Mouse
ha arra gondolsz, hogy amikor kb. 1 percig nem mozdítod meg, és utána nem indul első mozdulatra, az szerintem attól van, hogy valami "energiatakarékos" módba kapcsol, amikor ritkábbra áll a mintavételezése. ezt nekem is szokta csinálni, ez is rohadtul idegesítő tulajdonsága. :D mondjuk akkor is csinálja, amikor töltőre van dugva.
ezer forintos egerem van és egyre lassabb, fura hangot ad szóval eldöntöttem h veszek egy rendeset. vezetékest szeretnék főleg pókerhez és netezéshez tehát semmi extra, de bírja a strapát és legyen gyors. melyiket vegyem? köszi
Logitech G400
ezer forintos egerem van és egyre lassabb, fura hangot ad szóval eldöntöttem h veszek egy rendeset. vezetékest szeretnék főleg pókerhez és netezéshez tehát semmi extra, de bírja a strapát és legyen gyors. melyiket vegyem? köszi
Hello!
En most ilyet vettem, nekem elegge bejon es nem is fogok dragabbat venni.3k volt.Nekem az fontos h mukodjon normalisan es h nagy legyen.
Trust.com - EasyClick Mouse - black
Én is egeret akarok cserélni. Nekem a legutóbbi hasonló egerem elég hangos volt. Ez jobb?
A G400s, G500s és G700s trióval szemezgetek, de nehezen választok. Mindről kb csak jókat olvastam.
G700s-t talán túlzásnak érzem, mert az előző egeremen sem használtam a plusz gombokat.
Egérpadon játszok, van rá esély, hogy különbséget fedezek fel a lézeres és az optikai egér használata között?
40-60$ között találtam őket, esetleg ebben az árkategóriában tudnátok jobbat ajánlani?