Full HD TV - ki mit ajánl?
A terv egy 94cm-s Full-HD TV. Kérdés: ki mit ajánl?; milyen tapasztalatok vannak?
Minden ötlet, javaslat érdekel. Esetleg ha van vkinek kapcsolata (kicsit olcsóbban, kicsit jobbat :) ), az bite segítsen. Köszi.
Szerintem 94cm-ben nem biztos, hogy megéri Full HD-t venni, 100cm felett szokták mondani, hogy látszik a különbség a 720 és 1080 sor között. Javaslom, hogy előtte nézd meg, hogy megéri-e 94cm-ben a plusz kiadás a FULL HD miatt.
Amennyiben kisebb szobába veszed, ahol szemből nézed, nézitek, akkor LCD jó megoldás lehet, ha viszont nagyobb nappaliba, akkor meg plazma.
Nekem LG van egyébként 82cm-es 720p-t tud, 2-2,5 éve van meg, ha jól számolok és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, nem volt vele problémám, ezt a márkát tehát én nagyon tudom ajánlani.
Az Olimpiát egyébként most HD-ben nézem, mit ne mondjak, ég és föld a különbség természetesen, a megnyitó ünnepség így meghökkentően szép volt.
Mivel a 27collos monitorom ugyebár FULL HD-t is tud, meg szerencsére van rajta HDMI bemenet, kipróbáltam rajta, hogy milyen az 1080 soros verzió. Ilyen kicsiben nem igazán látni a különbséget.
(Zárójelben jegyzem meg, hogy lehet megéri megvenni a 30 collos dellt és az minden igényedet kiellégíti majd 330k körüli összegért...)
42LY95 LCD TELEVÍZIÓ vásárlás kedvezmény árak kiárusítás
Én most ezen gondolkozok...és igen baráti áron van
Na igen, annak idején az enyém akciósan is több volt ennél...
Várni kell még két évet, és a 42 collos Full HD TV is 100k lesz. :)
42LY95 LCD TELEVÍZIÓ vásárlás kedvezmény árak kiárusítás
Én most ezen gondolkozok...és igen baráti áron van
Az Olimpiát egyébként most HD-ben nézem, mit ne mondjak, ég és föld a különbség természetesen, a megnyitó ünnepség így meghökkentően szép volt.
Hogy lehet az olimpiát hdben nézni??? :)
Sok más szolgáltató mellett a UPC kínál HD csomagokat. Itt kapsz M1 HD-t, M2 HD-t, Eurosport HD-t és NatGeo Hd-t. Ezek mindegyike Full HD-ben jön.
Itt kapsz M1 HD-t, M2 HD-t, Eurosport HD-t és NatGeo Hd-t. Ezek mindegyike Full HD-ben jön.
Ahh, értem... Kell ehez beltéri, vagy akármi, vagy a normál upc kábelen jön az analóg jelű HD cucc és a tv felismeri?
Mondjuk most T-kábel meg digi kábel van csak...
Amúgy köszi