Admin
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 20. 11:40
Shaikon
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 20. 18:23

Kártyás befizetés még sehol .

Izékebigyó
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 20. 20:41

Olvass kicsit vissza

A mai napon ismét beszéltünk a GGPoker-rel és azt a tájékoztatást adták, hogy a kártyás befizetés hiánya nem technikai gond, hanem üzleti döntés eredménye:

A magyar piacon nem elérhető a kártyás befizetés.

Miután megkérdeztük hogy ez ideiglenes döntés-e, azt válaszolták, hogy ez a jelenlegi állapot és amint módosul, jelezni fogják.

Ibiza
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 21. 0:40

Milyen be/kifizetesi lehetosegek vannak?

Bandi1234
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 21. 1:49

ma 600K körül nyert probirs 25Ksokon, csak a sharkscope nem trackeli valamiért, új avatarja is van, nem tudom ki lehet, talán Gál Peti, már mindenhol nyomatni kell addig amíg az utolsó könyv el nem kel... :D

illese
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 24. 14:54

Gyerekek, totál megakadtam, tulajdonképpen hogyan lehet ebbe a hálózatba befizetni????? Magyaroknak kártya nem támogatott. Azt mondja Skrill vagy netteller.
A Netteler explicit felsorolja, hogy kik azok akiket ki lehet fizetni a walettből. Na a GG nincs köztük.
A Skrill befizetéskor explicit figyelmeztet, hogy MasterCardos feltöltéseket nem lehet kereskedőnél elkölteni, hanem közvetlenül a kereskedőnek kell megadni a Master kártyát. Na erre a GG póker oldala befizetéskor közli, hogy a master kártya nem elérhető.
Akkor most tulajdonképpen hogyan lehet pénzt eljuttatni?????

Bandi1234
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 24. 14:58

GG pokeren ma már nincs több 25K s verseny, végetért a pénzmosás?

Jymaster111
Válasz Bandi1234 kommentjére
2019. okt. 24. 15:35

GG pokeren ma már nincs több 25K s verseny, végetért a pénzmosás?

Mennek, de a lobbyban én sem látom.

Ricsike
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 24. 16:36

Gyerekek, totál megakadtam, tulajdonképpen hogyan lehet ebbe a hálózatba befizetni????? Magyaroknak kártya nem támogatott. Azt mondja Skrill vagy netteller.
A Netteler explicit felsorolja, hogy kik azok akiket ki lehet fizetni a walettből. Na a GG nincs köztük.
A Skrill befizetéskor explicit figyelmeztet, hogy MasterCardos feltöltéseket nem lehet kereskedőnél elkölteni, hanem közvetlenül a kereskedőnek kell megadni a Master kártyát. Na erre a GG póker oldala befizetéskor közli, hogy a master kártya nem elérhető.
Akkor most tulajdonképpen hogyan lehet pénzt eljuttatni?????

Ugyan ez a problémám nekem is!!
Admin erre van valami megoldás tudnátok segíteni?

regie
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 24. 19:37

Nekem a GG vissza írta, hogy mar jovairtak a számlám, be ki fizethetek, de a rendszer meg mindig nem engedi.

Élő ügyfélszolgálat