Üdv!
Egyenlőre nekem még mindig user frozen-ír amikor rányomok a befizetésre
@zoldlohere: még nem kaptunk választ, sürgetjük őket.
Szeptemberi chase kifizetés: 1-2 játékosnál még mindig nem sikerült az utalás, ezt a bugot még úgy tűnik nem orvosolta a terem.
Akiknek sürgős, jelezzék nekünk privát csatornáinkon és megoldjuk az utalást más módon.
GGPoker - legjobb deal garanciával --> Terembemutató és regisztráció >>
Üdv!
Egyenlőre nekem még mindig user frozen-ír amikor rányomok a befizetésre
Köszönöm szépen a segítséget!
Működik a letöltés a regisztráció és is simán ment!
Annyi még a kérdésem hogy csak a skrill és a neteller befizetés működik???
Az elsődleges regisztrációnál megadott nevem lett leregisztrálva a cashback promo miatt!
Köszönöm még egyszer a segítséget!
Annyi még a kérdésem hogy csak a skrill és a neteller befizetés működik???
Elég kaotikus ez az egész és akkor még finom voltam. Még két észrevétel:
1. Signupnál semmilyen kódot nem lehet megadni, nincs ilyen mező.
2. Most akkor a first depo bónusz milyen? Ti azt írjátok 60 dollár rake után ad 10-et, de ha belépek, azt írja, 50 után ad majd 5-öt (igaz, ehhez befizetni se kell). Az előbbit el lehet érni vhogy vagy megint lejárt szavatosságú az info?
Saját adatok.
Sziasztok az lenne a problémám hogy nem tudom megváltoztatni a születési dátumom,
regisztrációnál a címet nevet kért ,az oké de bekalibrálta a születési évem 1920 01 01 .
Nem mintha akkora gond lenne csak olvasgatva itt az üzeneteket hogy bármibe beleköthetnek
jobb az óvatosság .Szóval a kérdés hogy hol tudom módosítani az adatokat.
nem tudom megváltoztatni a születési dátumom,
regisztrációnál a címet nevet kért ,az oké de bekalibrálta a születési évem 1920 01 01 .
1. Signupnál semmilyen kódot nem lehet megadni, nincs ilyen mező.
2. Most akkor a first depo bónusz milyen? Ti azt írjátok 60 dollár rake után ad 10-et, de ha belépek, azt írja, 50 után ad majd 5-öt (igaz, ehhez befizetni se kell). Az előbbit el lehet érni vhogy vagy megint lejárt szavatosságú az info?
Szeptember havi exkluzív rake chase: Minden játékos megkapta a nyereményét, a GG segített nekünk azoknak is átutalni, akiknél a rendszer a napokban nem engedte.
Október havi race chase állás itt elérhető >>
(Frissítés hamarosan.)
https://gyazo.com/7f7a8d016d4dd2a649d1a62999caebef
Probirs új avatarja, ki látható a képen ? :-O