Admin
Válasz zoldlohere kommentjére
2019. okt. 14. 21:27

Üdv!

Egyenlőre nekem még mindig user frozen-ír amikor rányomok a befizetésre

Utánajárunk, hogy mi lehet a gond. Van esetleg másnak még ilyen problémája?

zoldlohere: ha használsz skype-ot, javasoljuk hogy vegyél fel minket ott is, az ilyen hibákra talán gyorsabban tudunk reagálni és jellemzően később is elérhetőek vagyunk ott.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 16. 15:08

@zoldlohere: még nem kaptunk választ, sürgetjük őket.

Szeptemberi chase kifizetés: 1-2 játékosnál még mindig nem sikerült az utalás, ezt a bugot még úgy tűnik nem orvosolta a terem.
Akiknek sürgős, jelezzék nekünk privát csatornáinkon és megoldjuk az utalást más módon.

GGPoker - legjobb deal garanciával --> Terembemutató és regisztráció >>

Admin
2019. okt. 16. 15:35

Üdv!

Egyenlőre nekem még mindig user frozen-ír amikor rányomok a befizetésre

A sürgetésre gyorsan jött is a válasz:

A probléma forrása hogy a UK-s szoftvert töltötted le (ami nem is csoda, hiszen a mi linkünk is oda mutatott tévesen október első pár napjában a változtatások miatt) és emiatt UK rezidensnek gondol a rendszer, pedig ugye nem onnan vagy valójában.

Megoldás: Unintall GGPoker, majd ezt követően klikk erre a linkre és innen töltsd le a szoftvert (jobb oldalon Download gomb) és telepítsd fel. Ezután jól kellene működjön, jelezd ha mégsem.

zoldlohere
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 17. 9:23

Köszönöm szépen a segítséget!

Működik a letöltés a regisztráció és is simán ment!
Annyi még a kérdésem hogy csak a skrill és a neteller befizetés működik???
Az elsődleges regisztrációnál megadott nevem lett leregisztrálva a cashback promo miatt!

Köszönöm még egyszer a segítséget!

Admin
2019. okt. 17. 12:59

Annyi még a kérdésem hogy csak a skrill és a neteller befizetés működik???

A mai napon ismét beszéltünk a GGPoker-rel és azt a tájékoztatást adták, hogy a kártyás befizetés hiánya nem technikai gond, hanem üzleti döntés eredménye:

A magyar piacon nem elérhető a kártyás befizetés.

Miután megkérdeztük hogy ez ideiglenes döntés-e, azt válaszolták, hogy ez a jelenlegi állapot és amint módosul, jelezni fogják.

Fonodo_villamos
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 17. 15:55

Elég kaotikus ez az egész és akkor még finom voltam. Még két észrevétel:

1. Signupnál semmilyen kódot nem lehet megadni, nincs ilyen mező.
2. Most akkor a first depo bónusz milyen? Ti azt írjátok 60 dollár rake után ad 10-et, de ha belépek, azt írja, 50 után ad majd 5-öt (igaz, ehhez befizetni se kell). Az előbbit el lehet érni vhogy vagy megint lejárt szavatosságú az info?

Rinyu András
Válasz Fonodo_villamos kommentjére
2019. okt. 17. 16:24

Saját adatok.

Sziasztok az lenne a problémám hogy nem tudom megváltoztatni a születési dátumom,
regisztrációnál a címet nevet kért ,az oké de bekalibrálta a születési évem 1920 01 01 .
Nem mintha akkora gond lenne csak olvasgatva itt az üzeneteket hogy bármibe beleköthetnek
jobb az óvatosság .Szóval a kérdés hogy hol tudom módosítani az adatokat.

Admin
Válasz Rinyu András kommentjére
2019. okt. 17. 17:10

nem tudom megváltoztatni a születési dátumom,
regisztrációnál a címet nevet kért ,az oké de bekalibrálta a születési évem 1920 01 01 .

Menj rá az avatarodra és navigálj a player info részre, itt elvileg meg tudod változtatni. Amennyiben itt nem megy, akkor e-mail a supportnak és ők manuálisan megváltoztatják.

1. Signupnál semmilyen kódot nem lehet megadni, nincs ilyen mező.

Megváltozott a regisztrációs folyamat, úgy néz ki hogy ilyen mező már nincs és ez szükségtelenné vált. Most rákérdeztünk hogy töröljük-e ezt a részt.

2. Most akkor a first depo bónusz milyen? Ti azt írjátok 60 dollár rake után ad 10-et, de ha belépek, azt írja, 50 után ad majd 5-öt (igaz, ehhez befizetni se kell). Az előbbit el lehet érni vhogy vagy megint lejárt szavatosságú az info?

Ezt nemrég módosíthatta a terem és így valóban lejárt szavatosságú volt az infó, már módosítottuk is a teremleírásnál. (Amennyiben bárki ilyet tapasztal, kérjük jelezze. Rendszeresen ellenőrizzük a leírásokat, de néha sajnos ilyen előfordul.)

Most tehát $50 után kapsz $5-t, vagyis 10%-nak felel meg az első befizetési bónusz.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 18. 16:57

Szeptember havi exkluzív rake chase: Minden játékos megkapta a nyereményét, a GG segített nekünk azoknak is átutalni, akiknél a rendszer a napokban nem engedte.

Október havi race chase állás itt elérhető >>

(Frissítés hamarosan.)

Bandi1234
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 18. 17:56

https://gyazo.com/7f7a8d016d4dd2a649d1a62999caebef
Probirs új avatarja, ki látható a képen ? :-O

Élő ügyfélszolgálat