magyarul nem használhatok HMet ha meg van nyitva a GG?
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Akadémián keresztül regisztráltam GG pokerre, a regisztrációm rendben. A rakerace promóciós kódot első befizetésnél kell használni vagy regisztráció során kellett volna? Köszi a választ!
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Akadémián keresztül regisztráltam GG pokerre, a regisztrációm rendben. A rakerace promóciós kódot első befizetésnél kell használni vagy regisztráció során kellett volna? Köszi a választ!
Nem használtam, azért kérdeztem. De ha ok, akkor rendben részemről. Köszi a válaszod!
A játékosvisszajelzések alapján az a javaslatunk, hogy inkább ne.
A streamerek Twitchen simán tolják PS-en/888-on GGnetwork mellett. Ha nekik szabad, akkor másnak nem?
A streamerek Twitchen simán tolják PS-en/888-on GGnetwork mellett. Ha nekik szabad, akkor másnak nem?
Néztétek tegnap Probirs (Pokerbluff1) játékát?
Ha jól látom, végül 3 versenyen hozott 350 000 dollárt! :)
GG
Sziasztok,
Valaki tudna segíteni?
A pokercraft szerint az összes session alapján eddig 10,3BI-t nyertem. A rakerace táblázat alapján eddig összesen 1,5BI a rake-em. A számlán levő nyeremények pedig a fish buffet pénzekkel 4,2BI.
4800 handet játszottam, szóval eléggé nagy az eltérés a valós és a craft nyeremény között. Insurance-t jó ha 2x vettem, az alig volt 1-2 dollár.
Hol van a különbözet?