csiga19794
Válasz Admin kommentjére
2020. febr. 8. 6:34

Febr.28án érkezik a spin a GG-re

SötétEgér
Válasz Admin kommentjére
2020. febr. 8. 15:48

Rush asztalokon a pont=raked hand, vagy hogy van a számítása?

Szerk: a leaderboardon*

Izékebigyó
Válasz Admin kommentjére
2020. febr. 12. 11:17

Sziasztok, kérdés:

Írtam mailt az ügyfélszolgálatnak, hogy kapcsolják ki a kaszinójátékokat (mint ahogy ezt megtettem a 888 vagy épp a party termében) válaszul blokkolták az egész accomat. Ez itt normális?!!!??

rolandinnyu
Válasz Admin kommentjére
2020. febr. 13. 14:32

hali. lehet használni hotkey-eket gg pokeren? ha igen, hol kell beállítani őket? nem találom a kliensben sehol a funkciót.

banoster
Válasz Izékebigyó kommentjére
2020. febr. 13. 14:47

Sziasztok, kérdés:

Írtam mailt az ügyfélszolgálatnak, hogy kapcsolják ki a kaszinójátékokat (mint ahogy ezt megtettem a 888 vagy épp a party termében) válaszul blokkolták az egész accomat. Ez itt normális?!!!??

Más teremnél is hallottam már ilyet. Akkor ezt azzal indokolták, hogy ha blokkoltatja magát egy játékos valamelyik játékról, akkor összességében is fennáll a szerencsejáték-függőség veszélye, és a többi játékról is letiltották. Másrészt nem jellemző ez, az is lehet, hogy a support hibázott, és csak rosszul állítottak be a tiltást. Vedd fel a kapcsolatot a supportunkkal, és igyekszünk feloldatni a számlád pókerre vonatkozóan.

Izékebigyó
Válasz Admin kommentjére
2020. febr. 13. 16:51

Más teremnél is hallottam már ilyet. Akkor ezt azzal indokolták, hogy ha blokkoltatja magát egy játékos valamelyik játékról, akkor összességében is fennáll a szerencsejáték-függőség veszélye, és a többi játékról is letiltották. Másrészt nem jellemző ez, az is lehet, hogy a support hibázott, és csak rosszul állítottak be a tiltást. Vedd fel a kapcsolatot a supportunkkal, és igyekszünk feloldatni a számlád pókerre vonatkozóan.

Köszönöm szépen, megoldódott már! Kiderült, hogy a GG networkön nem lehet külön kikapcsoltatni a kaszinójátékokat. E-mailben kérdéseket tettek fel, felmérték a kedélyállapotomat (?!?) :) miszerint nem vagyok depressziós, és levették a blokkolást a számlámról :)

cimbi79
Válasz Admin kommentjére
2020. febr. 16. 12:48

Sziasztok! Újrakezdő hobbijátékos vagyok:)A pokercraftal elmentett leosztásokat nem olvassa be a hm2! nem értem hogy miért! valaki tudna nekem segíteni?

Hopel3ss
Válasz Admin kommentjére
2020. febr. 16. 15:16

Sziasztok! Újrakezdő hobbijátékos vagyok:)A pokercraftal elmentett leosztásokat nem olvassa be a hm2! nem értem hogy miért! valaki tudna nekem segíteni?

Ez a viseó segíthet: https://youtu.be/U-PIWNZoq9I

cimbi79
Válasz Hopel3ss kommentjére
2020. febr. 16. 17:20

Köszönöm a videót! sajnos nem tudok angolul,így próbáltam a videón látottak alapján végigcsinálni úgy hogy nem értem hogy mit mért csinálok. sajnos nem sikerült. Az elején a winrarnál a srácnak 2kb adatokra szedte szét ,1es leosztásokra. Nekem nagyobb adatokra azaz több leosztásokra sikerült szétszedni,és nem értem hogy miért. a másik meg a a parancssorba beilleszti for%fin(*,txt)do type"%f" c:cashhands,txt
nekem ez se sikerült,hiába a videó ha nem értek angolul!

allinkamikaze
Válasz cimbi79 kommentjére
2020. febr. 16. 18:25

hm2 nem támogatja tudomásom szerint még

Élő ügyfélszolgálat