Febr.28án érkezik a spin a GG-re
Rush asztalokon a pont=raked hand, vagy hogy van a számítása?
Szerk: a leaderboardon*
Sziasztok, kérdés:
Írtam mailt az ügyfélszolgálatnak, hogy kapcsolják ki a kaszinójátékokat (mint ahogy ezt megtettem a 888 vagy épp a party termében) válaszul blokkolták az egész accomat. Ez itt normális?!!!??
hali. lehet használni hotkey-eket gg pokeren? ha igen, hol kell beállítani őket? nem találom a kliensben sehol a funkciót.
Sziasztok, kérdés:
Írtam mailt az ügyfélszolgálatnak, hogy kapcsolják ki a kaszinójátékokat (mint ahogy ezt megtettem a 888 vagy épp a party termében) válaszul blokkolták az egész accomat. Ez itt normális?!!!??
Más teremnél is hallottam már ilyet. Akkor ezt azzal indokolták, hogy ha blokkoltatja magát egy játékos valamelyik játékról, akkor összességében is fennáll a szerencsejáték-függőség veszélye, és a többi játékról is letiltották. Másrészt nem jellemző ez, az is lehet, hogy a support hibázott, és csak rosszul állítottak be a tiltást. Vedd fel a kapcsolatot a supportunkkal, és igyekszünk feloldatni a számlád pókerre vonatkozóan.
Sziasztok! Újrakezdő hobbijátékos vagyok:)A pokercraftal elmentett leosztásokat nem olvassa be a hm2! nem értem hogy miért! valaki tudna nekem segíteni?
Sziasztok! Újrakezdő hobbijátékos vagyok:)A pokercraftal elmentett leosztásokat nem olvassa be a hm2! nem értem hogy miért! valaki tudna nekem segíteni?
Köszönöm a videót! sajnos nem tudok angolul,így próbáltam a videón látottak alapján végigcsinálni úgy hogy nem értem hogy mit mért csinálok. sajnos nem sikerült. Az elején a winrarnál a srácnak 2kb adatokra szedte szét ,1es leosztásokra. Nekem nagyobb adatokra azaz több leosztásokra sikerült szétszedni,és nem értem hogy miért. a másik meg a a parancssorba beilleszti for%fin(*,txt)do type"%f" c:cashhands,txt
nekem ez se sikerült,hiába a videó ha nem értek angolul!