Holnap 13ra?
Már most bearanyozza a hálózatot aSpin&Gold...
jó lett ez spin.
a negyedik regemet nyeli el úgy, hogy nem indít asztalt, csak levonja a pénzt. kár, hogy nem nekem jutott eszembe ilyen programot írni.
a legalja
jó lett ez spin.
a negyedik regemet nyeli el úgy, hogy nem indít asztalt, csak levonja a pénzt. kár, hogy nem nekem jutott eszembe ilyen programot írni.
a legalja
ennek a biztositósdinak mi a lényege?
Nálatok megy ez a ......ott GG???Hihetetlen,hogy 2 napja elérhetetlenek egy ***** frissítés miatt !Kabaré komolyan mondom!
végül chat-en sikerült elintézni.
nem ellenkezett a csávó (gondolom ismert feature ez náluk) csak mondta, hogy nem tudja visszatenni. aztán kicsit akadékoskodott végül visszaadta a lét, de T$ formában. erről is beszélgettünk egy picit, aztán benyeltem, úgysem játszom cg-t soha
mindenesetre egyelőre senkinek sem javaslom itt a spint, bár a mezőny harmat, de ha 4 beülő játék nélkül eltűnik kevesebb mint 1 óra alatt, az eléggé elrontja a statokat. a hab a tortán az volt, hogy nem sikerült a missiont teljesítenem. 1 órát választottam kezdésnek, amikor ránéztem a kijelzőre már csak pár pont hiányzott, de még vagy 20 perc hátra volt az órából. aztán kiírta, hogy nem sikerült teljesítenek az adott idő alatt.
még azt a pár $-t is lenyelték.
Első tippem amikor olvastam a bejegyzésed az volt, hogy szimplán nem figyeltél és biztosítással játszottad a spineket, és azért tűnik neked úgy, hogy nem játszottál csak levonta.
Ha 2x -est pörgetsz le sem fut a játék. Csak visszakapod a pénzt. Viszont ha pl 3x-at pörgetsz akkor ugye pl 5 dollárosnál 10 dollárt fizetsz, azaz duplán fizetsz.
Továbbra is ezt gondolom, és szerintem a supportosnak csak elege lett és jóvá írt neked valamit.
Nekem tegnap tökéletesen futott és a mezőny is parádés volt.
A lényeg, hogy ne a piros kapszulát válaszd :-)
Nálatok megy ez a ......ott GG???Hihetetlen,hogy 2 napja elérhetetlenek egy ***** frissítés miatt !Kabaré komolyan mondom!
Az én élményeim a csodás GG poker Spin and goldról és a kliensről rövid ismeretségünk után:
- buktam 174 játék alatt 65 buy int 5 dolláron
- ahhoz képest, hogy ázsiai terem szinte csak európai zászlós játékosokkal játszottam. Ezek nagy része tuti reg volt, mert jó pár hülyének a nickje ismerős volt starsról. Amúgy 5 dolcsin játszott kb. 100-120 fő. Nem tudom ki mit gondol erről, de szerintem elég karcsú. Jelenleg hétvégén este 95 fő.
- hiába állítottam be, hogy BB-ben mutassa a stacket minden egyes játéknál chipet mutatot külön rá kellett még kattintani, hogy BB-ben mutassa, ami egy ilyen pörgős szarnál külön élmény.
- az asztal elrendezés is megér egy misét. Hiába indítok új játékot a véget ért játék asztaláról, azt külön még be kell zárni. Az új asztalt random helyeken nyitja meg a monitoron. Miután bezárom a véget ért játék asztalát és rákattintok az asztal elrendezésre szó szerint megkavarja az asztalokat nem pedig az üresen álló részre helyezné be az új asztalt. Fenomenális.
- Egy ilyen asztalelrendezés után a kliens egyszerűen beszart és csak kb. 10 perc után tudtam újraindítani. mínusz 4 BI
- Több ismerősöm is arról panaszkodott, hogy regisztráltak a játékra a nevezést levonta, de az asztal nem nyílt meg.
Úgyhogy az én véleményem az, hogy a GG poker is elmehet oda ahová a Stars is. A jó büdös pics@ba!