simán lehetséges ha regular asztalokon játszottál. ott 8bb a cap nekem a gyors asztalokon ahol 3bb a cap ott 7bb/100 volt a rake.
van preflop rake is, nem tudom ezzel képben vagy-e?!
Mennyi idő alatt szoktak kifizetni skrillre?
Mennyi idő alatt szoktak kifizetni skrillre?
Üdv! Az első befizetési bónusz az hogy működik? Mert kiválsztom miről fogok befizetni(skrill), utánna az összeget, és a bónusz mező inaktív marad. Ez automatikus, ha nem volt még befizetés? Előre is köszönöm a segítséget!
GGPoker játékosok figyelem!
A chase nyeremények kifizetési csatornáját ennél a teremnél is rugalmasan kezeljük. A default kifizetési csatornája a chase nyereményeknek a GGPoker játékosszámla, de a nyereményeket tudjuk akár Skrillen vagy akár Paypalon is utalni nektek. Akár btc-ben is tudunk nyereményt utalni, de egyéni kéréseket is igyekszünk teljesíteni.
Jelezzétek nyugodtan, ha a chase nyereményeket alternatív módon szeretnétek megkapni!
GGPoker terembemutató és regisztráció >>
GGPoker 30-35%-os chase májusban is >>
Nem tudok belépni ebbe a fosba
Jelszó visszaállitásnál azt irja hogy nincs ilyen email cim
Beregeltem az email cimemet ujra kért személyit bankszámla kivonatot és nem lép tovább
Beregeltem az email cimemet ujra kért személyit bankszámla kivonatot és nem lép tovább
Lehet kerni a teremnel nagyobb kifizetesi limitet? Jelenleg max 5k-t lehet kiutalni. Mennyi ido a kifizetes sima folyoszamlara (angol bankba)?
Lehet kerni a teremnel nagyobb kifizetesi limitet? Jelenleg max 5k-t lehet kiutalni. Mennyi ido a kifizetes sima folyoszamlara (angol bankba)?