11john11
Válasz kacsa1st kommentjére
2020. máj. 4. 13:08

simán lehetséges ha regular asztalokon játszottál. ott 8bb a cap nekem a gyors asztalokon ahol 3bb a cap ott 7bb/100 volt a rake.
van preflop rake is, nem tudom ezzel képben vagy-e?!

Köszönöm az infót, sajnos ennyire nem voltam tisztában a részletekkel, csak az 5%-os rake-ből indultam ki és az oldalon promotált nagy visszatérítési százalékból...

muccso
Válasz Admin kommentjére
2020. máj. 5. 7:52

Mennyi idő alatt szoktak kifizetni skrillre?

11john11
Válasz muccso kommentjére
2020. máj. 5. 8:58

Mennyi idő alatt szoktak kifizetni skrillre?

Tapasztalatom szerint általában 24 órán belül.

fradista129
Válasz Admin kommentjére
2020. máj. 6. 13:21

Üdv! Az első befizetési bónusz az hogy működik? Mert kiválsztom miről fogok befizetni(skrill), utánna az összeget, és a bónusz mező inaktív marad. Ez automatikus, ha nem volt még befizetés? Előre is köszönöm a segítséget!

Admin
Válasz Admin kommentjére
2020. máj. 12. 18:18

GGPoker játékosok figyelem!

A chase nyeremények kifizetési csatornáját ennél a teremnél is rugalmasan kezeljük. A default kifizetési csatornája a chase nyereményeknek a GGPoker játékosszámla, de a nyereményeket tudjuk akár Skrillen vagy akár Paypalon is utalni nektek. Akár btc-ben is tudunk nyereményt utalni, de egyéni kéréseket is igyekszünk teljesíteni.

Jelezzétek nyugodtan, ha a chase nyereményeket alternatív módon szeretnétek megkapni!

GGPoker terembemutató és regisztráció >>
GGPoker 30-35%-os chase májusban is >>

Wild500
Válasz Admin kommentjére
2020. máj. 18. 9:33

Nem tudok belépni ebbe a fosba
Jelszó visszaállitásnál azt irja hogy nincs ilyen email cim

Wild500
Válasz Admin kommentjére
2020. máj. 18. 10:00

Beregeltem az email cimemet ujra kért személyit bankszámla kivonatot és nem lép tovább

Admin
Válasz Wild500 kommentjére
2020. máj. 18. 11:32

Beregeltem az email cimemet ujra kért személyit bankszámla kivonatot és nem lép tovább

Tehát ezen egyszer már túlestél és most ismét kéri?

cappy16
Válasz Admin kommentjére
2020. máj. 18. 13:38

Lehet kerni a teremnel nagyobb kifizetesi limitet? Jelenleg max 5k-t lehet kiutalni. Mennyi ido a kifizetes sima folyoszamlara (angol bankba)?

Admin
Válasz cappy16 kommentjére
2020. máj. 18. 14:39

Lehet kerni a teremnel nagyobb kifizetesi limitet? Jelenleg max 5k-t lehet kiutalni. Mennyi ido a kifizetes sima folyoszamlara (angol bankba)?

Szia!

Arra kérnénk ezzel kapcsolatban vegyél fel minket Skype-on!

Köszi!

Élő ügyfélszolgálat