Borzasztó a softver továbbra is. Folyamatosan sitoutra rak valamiért több asztalon is és még mindig megvan a random kliens bezáródás is! Emellett sztem nem is verhető a rake lowstakesen igazán hogy megérje itt játszani a 30%os rakeback mellett! Nem ajánlom senkinek sem a termet!
Sziasztok
Mast is kidobott az asztalokrol a szoftver? Es nem is tudom ujra inditani..
Ilyenkor a versenyeimmel mi tortenik,ha naluk van a hiba esetleg?
üdv.
kipróbáltam ezt a termet. first depo bónusznál megállt a csík, hogy mennyit játszottam eddig ki. Most ilyenkor mi van?!?! hiába tolom a játékot nem mozdul .
update: megy a bónus, csak lassan frissül.
Van valami adat, hogy mennyien játsszák ezt a trágya spin and goldot?
A Betkings a mai nappal beolvadt a GG pokerbe. Ezáltal a Betkingsen levő pénzem eltűnt a számlámról, illetve a szoftverbe nem tudok belépni, hiszen a GG pokerrel volt egy vitám korábban, amiért a számlámat átmenetileg zárolták.
Szóval, rohadtul elegem van abból, hogy ezeken a fos oldalakon nyerni sem lehet, de még azt a pár dollárt is benyelik, amit még hajlandó vagyok befizetni.
A Betkings a mai nappal beolvadt a GG pokerbe. Ezáltal a Betkingsen levő pénzem eltűnt a számlámról, illetve a szoftverbe nem tudok belépni, hiszen a GG pokerrel volt egy vitám korábban, amiért a számlámat átmenetileg zárolták.
Szóval, rohadtul elegem van abból, hogy ezeken a fos oldalakon nyerni sem lehet, de még azt a pár dollárt is benyelik, amit még hajlandó vagyok befizetni.
Mielőtt mindenféle rémhírt terjesztenél, hogy "benyelik" a pénzed, érdemes tájékozódnod a dolgokról.
Ha a póker számládon volt a pénzed, az ott is maradt. Amennyiben a main balanceon volt, akkor vedd fel a supporttal a kontaktot, készségesen segítenek. Nem érdeke egy teremnek se a pénzed "benyelni". Nem beszélve arról, hogy már napokkal ezelőtt e-mailban is tájékoztatták a játékosokat a változásról, és a betkings weblapján is volt róla infó.
Tehát, amit most tehetsz : Felrakod az új szoftvert , kérsz egy új jelszót, mert a régivel nem lehet belépni. Belépsz, és ha a póker számládon volt a pénz, az ott is lesz. Ha a main számládon volt, akkor írj a supportnak.
GL
Köszi, biztos úgy lenne, ha nem lennék túl az általad felsoroltakon, és esetleg be tudnék lépni, a kilencedszeri újratelepítés és jelszókérés után. ;)
Supporttal beszéld le, kapsz ideiglenes jelszót, azzal be fogsz tudni lépni igérem :)
Kifizették már vkinem a márciusi rake chase díjait?