Sziasztok!
A rake chase mikor várható a számlára, múlt hónap volt az első amiben részt vettem. Szóval nem vagyok jártas benne.
Köszi a választ!
Sziasztok!
Ha már rake chase. Azt olvastam, hogy a nyereményt a GGPoker termén kívül máshova is lehet kérni. Két kérdés/kérés ezzel kapcsolatban:
1. Van e lehetőség Revolutra kérni?
2. Tudomásom szerint a Revolut nem szereti a szerencsejátékkal kapcsolatos tranzakciókat. Szerintetek fennáll e bármilyen kockázat (elsősorban zárolásra gondolok), ha PA néven érkezik egy utalás a számlára?
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Ha már rake chase. Azt olvastam, hogy a nyereményt a GGPoker termén kívül máshova is lehet kérni. Két kérdés/kérés ezzel kapcsolatban:
1. Van e lehetőség Revolutra kérni?
2. Tudomásom szerint a Revolut nem szereti a szerencsejátékkal kapcsolatos tranzakciókat. Szerintetek fennáll e bármilyen kockázat (elsősorban zárolásra gondolok), ha PA néven érkezik egy utalás a számlára?
Előre is köszönöm!
Sziasztok! Szlovakiabol lehet mar jatszani GG-n? Csak mert egy szlovak portalon olvastam h elvileg lehet valaki valami info?
Sziasztok! Szlovakiabol lehet mar jatszani GG-n? Csak mert egy szlovak portalon olvastam h elvileg lehet valaki valami info?
A mai napon mindenki megkapta decemberi chase-nyereményeit!
A januári exkluzív promóciónk is zajlik már a részeredményeket itt találjátok>>>
GGPoker - Íme az Akadémiás ajánlat - Legjobb deal garanciával!
Nalatok is megall minden 2. verseny?
Mi lehet a baj?! Feltelepítem és mégsem indul el Pc-n.
Milyen oprendszered van?
Sziasztok! Mai frissítés óta tapasztalt valaki olyat, hogy eltűntek a note-ok? Nagyon úgy fest, hogy nálam ez a helyzet.