Admin
Válasz fradista129 kommentjére
2021. jan. 5. 12:24

Sziasztok!
A rake chase mikor várható a számlára, múlt hónap volt az első amiben részt vettem. Szóval nem vagyok jártas benne.
Köszi a választ!

Szia. A decemberi chase nyereményeket várhatóan január 10. után fogjuk utalni.

Jirzsi
Válasz Admin kommentjére
2021. jan. 5. 14:01

Sziasztok!

Ha már rake chase. Azt olvastam, hogy a nyereményt a GGPoker termén kívül máshova is lehet kérni. Két kérdés/kérés ezzel kapcsolatban:

1. Van e lehetőség Revolutra kérni?
2. Tudomásom szerint a Revolut nem szereti a szerencsejátékkal kapcsolatos tranzakciókat. Szerintetek fennáll e bármilyen kockázat (elsősorban zárolásra gondolok), ha PA néven érkezik egy utalás a számlára?

Előre is köszönöm!

Admin
Válasz Jirzsi kommentjére
2021. jan. 5. 14:32

Sziasztok!

Ha már rake chase. Azt olvastam, hogy a nyereményt a GGPoker termén kívül máshova is lehet kérni. Két kérdés/kérés ezzel kapcsolatban:

1. Van e lehetőség Revolutra kérni?
2. Tudomásom szerint a Revolut nem szereti a szerencsejátékkal kapcsolatos tranzakciókat. Szerintetek fennáll e bármilyen kockázat (elsősorban zárolásra gondolok), ha PA néven érkezik egy utalás a számlára?

Előre is köszönöm!

Számos alternatív megoldást kínálunk erre, azonban a Revolut sajnos nincs köztük. A részletekért keresd ügyfélszolgálatunkat>>>

Zolikah1022
Válasz Admin kommentjére
2021. jan. 8. 11:04

Sziasztok! Szlovakiabol lehet mar jatszani GG-n? Csak mert egy szlovak portalon olvastam h elvileg lehet valaki valami info?

Admin
Válasz Zolikah1022 kommentjére
2021. jan. 8. 17:06

Sziasztok! Szlovakiabol lehet mar jatszani GG-n? Csak mert egy szlovak portalon olvastam h elvileg lehet valaki valami info?

Szia!

Igen, a GGPoker elérhető Szlovákiából!

További információt a teremmel kapcsolatban itt találsz!

GGPoker terembemutató és legjobb deal garancia>>>

Ha bármilyen további kérdésed vagy problémád merülne fel, jelezd nyugodtan az ügyfélszolgálatunknak!

Admin
Válasz Admin kommentjére
2021. jan. 8. 17:36

A mai napon mindenki megkapta decemberi chase-nyereményeit!

A januári exkluzív promóciónk is zajlik már a részeredményeket itt találjátok>>>

GGPoker - Íme az Akadémiás ajánlat - Legjobb deal garanciával!

[*]Exkluzív chase (csak ha tőlünk regisztrálsz!): 30-35% visszatérítés a net PVI rake-ből - További információk >>
    [*]GGPoker fish buffet és Black Ranks: akár 60% visszatérítés
    [*]100% 600$-ig vagy 100$ cash & ticket bónusz

GGPoker terembemutató>>>

cappy16
Válasz Admin kommentjére
2021. jan. 10. 17:47

Nalatok is megall minden 2. verseny?

kaniboj
Válasz Admin kommentjére
2021. jan. 12. 16:32

Mi lehet a baj?! Feltelepítem és mégsem indul el Pc-n.

Boci1985
Válasz Admin kommentjére
2021. jan. 12. 18:50

Milyen oprendszered van?

Jirzsi
Válasz Admin kommentjére
2021. jan. 12. 20:49

Sziasztok! Mai frissítés óta tapasztalt valaki olyat, hogy eltűntek a note-ok? Nagyon úgy fest, hogy nálam ez a helyzet.

Élő ügyfélszolgálat