Milyen oprendszered van?
Win7
Sziasztok!
Valaki el tudja nekem magyarázni, ha megnyitom a pokercraftot, és megnézem a cash game grafikonom. Akkor hogy kell értelmezni a winningsből amit mutat a tényleges winningsemet ? Köszi előre is.
A Pokercraft grafikonon nem szerepel a rake, ami limit- és játéktípus függő, NL25-ön pl. 12,8BB/100. A tényleges winnings (értelmezésem szerint) a Pokercraft winnings és a rake különbsége.
Sziasztok!
A GG-n van valahogy szabályozva, hogy mennyi időn belül hányszor lehet visszaülni fél beülővel cashgame asztalhoz (mint a Starson), vagy végtelenszer vissza lehet ülni közvetlenül azután, hogy kiültem nagyobb stackkel (mint a Partyn)?
Sziasztok! Vmiert nem latom a balance-omat, emiatt nem is tudok regisztralni versenyekre, mivel ugy erzekeli h nincs eleg penzem nevezni. Az USD mellett csak ilyen vonal van -
Volt mar vkinek hasonlo? Irtam supportnak, gondolom heteken belul kapok is valaszt...
Ha Gyuri az affilod,akkor könnyen előfordulhat,hogy tényleg 0:D
Support rogton valaszolt es rendbe hoztak a dolgokat, de egy ropke pillanatra atfutott az agyamon ez a gondolat nekem is :D
Pontosan mi a gross PVI rake?
Tegyük fel hogy fizetek 10k rake-et egy hónapban és a szorzóm 0.5, nincs depo bónusz, overlay és pénzmozgás sem.
Fish Buffet-n kipörgetek 2,5k-t.
Ha a gross PVI rake 10k, ebből lejön a 2,5k, akkor a PA-tól 7000 pont után kapok 2450$ rb-t.
Ha a gross PVI rake 10k * 0,5 = 5k, ebből lejön a 2,5k, akkor a PA-tól 2500 pont után kapok 825$ rb-t.
Nagyjából igaz a kettő közül valamelyik?
Pontosan mi a gross PVI rake?
Tegyük fel hogy fizetek 10k rake-et egy hónapban és a szorzóm 0.5, nincs depo bónusz, overlay és pénzmozgás sem.
Fish Buffet-n kipörgetek 2,5k-t.
Ha a gross PVI rake 10k, ebből lejön a 2,5k, akkor a PA-tól 7000 pont után kapok 2450$ rb-t.
Ha a gross PVI rake 10k * 0,5 = 5k, ebből lejön a 2,5k, akkor a PA-tól 2500 pont után kapok 825$ rb-t.
Nagyjából igaz a kettő közül valamelyik?