Akadémiás freeroll nem lesz a héten?
Szia,
A közeljövőben nem várható újabb Akadémiás freeroll a teremben.
Sziasztok. Ha a személyes infoban új címet szeretnék megadni, miért nem menti el az új címet ?
Sziasztok. Ha a személyes infoban új címet szeretnék megadni, miért nem menti el az új címet ?
Withdrawal kisérletnél ezt az üzenetet kapom. Dokumentumaim verifikálva lettek. VISAval fizettem be, arra kértem a kifizetést is.
Sorry no available gateways found. Limits or filters exceeded.
Withdrawal kisérletnél ezt az üzenetet kapom. Dokumentumaim verifikálva lettek. VISAval fizettem be, arra kértem a kifizetést is.
Sorry no available gateways found. Limits or filters exceeded.
De VISA kifizetés működik ? Az ugyfelszolgalat magyar nyelvu ?
Szia! A legördülő menüben látod az éppen elérhető kifizetési módozatokat. Ha információink helyesek akkor van magyar nyelvű ügyfélszolgálat. (Lehetséges azonban, hogy az ügyintézés lassabb, mint angol nyelven.)
Másnál sem mutatja a versenyeket a mai napon este 9ig? Köszi!
Sziasztok! Sürgős választ szeretnék kérni. Ha valaki tud érdemben és szájbarágósan válaszolni, azt megköszönöm!!! :) Szóval szeretnék leszedni 1900 dolcsit GG-ről. A feltöltés anno úgy történt, hogy bankkártyáról töltöttem fel skrillre, és onnan fel GG-re. Úgy tudom, hogy akkor csak skrillre tudok leszedni lóvét?! Ezt jól tudom? Illetve ekkora összegre gondolom nem figyelnek fel a hatóságok?! :D Gondoltam rá, hogy eladjam, de az talán kevésbé biztonságos, de úgy legalább nem lenne mozgás a számlámon?! 325 most az usd. Nem tudom, ha lenne rá érdeklődő, mennyiért lehetne elsütni, hogy mindenki jól járjon?! Nagyon köszönöm ha valaki segít?! :) :) :)