Hé, vak vagyok vagy mi, mert sehol nem látok jelszót a ma esti freerollhoz? :(
Hé, vak vagyok vagy mi, mert sehol nem látok jelszót a ma esti freerollhoz? :(
Helló! Most olvasom, GG cash game-mel kapcsolatban, hogy: "Cash-en uncontested pot (körfold) esetén is leszednek egy kisvaknyi rake-et, ami hosszútávon szinte tuti bukóssá teszi." Igaz ez? Esetleg van még több hasonló okosság is, amivel megnehezítik a nyerést cg-n? Lehet egyáltalán hosszútávon nyereségesen mikró cg-t játszani ezen az oldalon? Van különbség rake/bármi tekintetében a sima hold'em és a rush&cash között? Kinek mi a véleménye? Stars, vagy Unibet mellett lehet alternatíva a GG cash game szempontjából?
Ez engem is nagyon érdekelne...
Helló! Most olvasom, GG cash game-mel kapcsolatban, hogy: "Cash-en uncontested pot (körfold) esetén is leszednek egy kisvaknyi rake-et, ami hosszútávon szinte tuti bukóssá teszi." Igaz ez? Esetleg van még több hasonló okosság is, amivel megnehezítik a nyerést cg-n? Lehet egyáltalán hosszútávon nyereségesen mikró cg-t játszani ezen az oldalon? Van különbség rake/bármi tekintetében a sima hold'em és a rush&cash között? Kinek mi a véleménye? Stars, vagy Unibet mellett lehet alternatíva a GG cash game szempontjából?
Sziasztok!
A következő a gondom és hátha tud segíteni vki
3 hónapja vettem egy új asztali gépet, majd mikor elindítottam a GG alkalmazást akkor egy kis idő múlva lefagy minden, majd kb 30mp után a GG kivételével minden jó lesz de a GG továbbra sem megy.Ezt többször is csinálja ha fut a GG. Már telepítettem újra de sajnos akkor is csinálja. Az biztos,hogy csak a GG csinálja mert ha azt nem indítom el akkor gond nélkül üzemel minden. Ha átmegyek a laptopra akkor ott viszont minden rendesen megy.
Esetleg vkinek van ötlete mi lehet a gond ?
Köszi előre is
Nekem egyik ipoker kliens csinált hasonlót az egy amd videókártya driveres probléma volt amit azóta megcsináltak(de fél évig azért szoptam vele). GG-n nem játszok, de ha amd kártyád van és esetleg több monitort is használsz(azzal is összefüggésbe hozták ezt a hibát) akkor esetleg lehet ez a hiba.(drivereket így is úgy is érdemes frissíteni, ha esetleg nincsenek)
Első befizetési bónusz változás!
Kedves Játékosok!
A GGPoker termében változott az első befizetési bónusz egyik változata:
A 100$ értékű C$ & ticket bónuszt választó játékosoknak 52.5$ értékű All-in or Fold sng ticket íródik jóvá a számláján 6 nap alatt megkötések nélkül.
Míg a további 47.5 C$-os extra bónusz megszerzéséhez teljesíteni kell a napi All-in or Fold kihívás által meghatározott követelményeket.
A pontos követelményeket a terembemutatóban foglaltuk össze, amelyet itt találtok.
FONTOS: az ingyenjegyek felhasználására a jóváírást követő 24 órában van lehetőség. A felhasználatlan jegyek elvesznek!
(A terem magyar weboldalán pontatlan adatok szerepelnek, ezt jeleztük a GGPokernek akik ezúton is elnézéseteket kérik az esetleges kellemetlenségek miatt.)
Akadémiás freeroll nem lesz a héten?