SzolnokArca
Válasz Admin kommentjére
2022. ápr. 14. 17:35

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy GG-n szeretnék játszani, viszont nem tudok feltölteni sajnos. Van lehetőség pénzküldésre más játékosok között? Ha igen, mennyi a limit? Van napi limit? Tudnátok segíteni?
Köszi előre is!!!

Tir-X
Válasz SzolnokArca kommentjére
2022. ápr. 15. 10:58

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy GG-n szeretnék játszani, viszont nem tudok feltölteni sajnos. Van lehetőség pénzküldésre más játékosok között? Ha igen, mennyi a limit? Van napi limit? Tudnátok segíteni?
Köszi előre is!!!

Igen, van p2p transfer a cashierben.
Akkor tudsz küldeni, ha verifikáltad a számládat. Ekkor $5k az alap napi limit, amit meg lehet emeltetni a supporttal.

SzolnokArca
Válasz Admin kommentjére
2022. ápr. 16. 9:14

Köszönöm szépen! :)

Ascent888
Válasz Admin kommentjére
2022. ápr. 16. 20:39

Sziasztok,

a magyaroknak szervezett 20 órakor kezdődött hétvégi freerollt, hogy kell keresni? Vagy ticketnek kellene lennie hozzá?

Avanindra_Dawedawe
Válasz Ascent888 kommentjére
2022. ápr. 17. 1:09

Versenyeknél a Privát fülön keresd. (legközelebb)

Ascent888
Válasz Avanindra_Dawedawe kommentjére
2022. ápr. 17. 11:59

Köszönöm, ott (is) kerestem és eddig meg is találtam, de most sehogy sem került elő.:)

Már délután sem volt meg, csak akkor még azt hittem, hogy estig kapok egy tickettet és azzal már meglesz.

Szassz
Válasz Ascent888 kommentjére
2022. ápr. 25. 13:32

Sziasztok.Kérdésem csupán annyi,hogy tényleg 4 5 nap a kifizetés skrillre piti összegeknél is?A másik ...sokszor nem nyitja meg a cashiert....Ez miért történik??

Admin
Válasz Szassz kommentjére
2022. ápr. 25. 16:15

Sziasztok.Kérdésem csupán annyi,hogy tényleg 4 5 nap a kifizetés skrillre piti összegeknél is?A másik ...sokszor nem nyitja meg a cashiert....Ez miért történik??

Szia!

A kifizetések feldolgozása általában 24 órát vesz igénybe, de bizonyos esetekben akár 72 órát is igénybe vehet.Nálunk a cashier azonnal betöltött. Esetleg ha hasonló technikai hibát tapasztalsz próbáld meg a weboldali pénztárat.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2022. máj. 2. 15:47

Sziasztok!

A GGHálózatban holnap ismét egy tervezett karbantartás várható, így magyar idő szerint 7 és 8 óra között a hálózat termei nem lesznek elérhetők.

barnamedve
Válasz Admin kommentjére
2022. máj. 5. 20:01

Üdv!
Az lenne a kérdésem,hogy nektek milyen gyorsan sikerül belépni a mobilappba?
Néha szeretném átteni telefonra a játékot,de a mobil app elég lomha a belépésnél.
Redmi Note pro 9 -el kb az email cím,jelszó megadása után kb 20 másodperc maga a belépés. Plussz előtte amíg betölt az app + utánna amíg az asztalok betültenek.
Ez a 20 mp egy Lenovo Tab3 8 Plus-al kb 50 mp.
Kivácsi vagyok hogy egy jobb telefonnal gyorsabb e?

Élő ügyfélszolgálat