Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy GG-n szeretnék játszani, viszont nem tudok feltölteni sajnos. Van lehetőség pénzküldésre más játékosok között? Ha igen, mennyi a limit? Van napi limit? Tudnátok segíteni?
Köszi előre is!!!
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy GG-n szeretnék játszani, viszont nem tudok feltölteni sajnos. Van lehetőség pénzküldésre más játékosok között? Ha igen, mennyi a limit? Van napi limit? Tudnátok segíteni?
Köszi előre is!!!
Köszönöm szépen! :)
Sziasztok,
a magyaroknak szervezett 20 órakor kezdődött hétvégi freerollt, hogy kell keresni? Vagy ticketnek kellene lennie hozzá?
Versenyeknél a Privát fülön keresd. (legközelebb)
Köszönöm, ott (is) kerestem és eddig meg is találtam, de most sehogy sem került elő.:)
Már délután sem volt meg, csak akkor még azt hittem, hogy estig kapok egy tickettet és azzal már meglesz.
Sziasztok.Kérdésem csupán annyi,hogy tényleg 4 5 nap a kifizetés skrillre piti összegeknél is?A másik ...sokszor nem nyitja meg a cashiert....Ez miért történik??
Sziasztok.Kérdésem csupán annyi,hogy tényleg 4 5 nap a kifizetés skrillre piti összegeknél is?A másik ...sokszor nem nyitja meg a cashiert....Ez miért történik??
Sziasztok!
A GGHálózatban holnap ismét egy tervezett karbantartás várható, így magyar idő szerint 7 és 8 óra között a hálózat termei nem lesznek elérhetők.
Üdv!
Az lenne a kérdésem,hogy nektek milyen gyorsan sikerül belépni a mobilappba?
Néha szeretném átteni telefonra a játékot,de a mobil app elég lomha a belépésnél.
Redmi Note pro 9 -el kb az email cím,jelszó megadása után kb 20 másodperc maga a belépés. Plussz előtte amíg betölt az app + utánna amíg az asztalok betültenek.
Ez a 20 mp egy Lenovo Tab3 8 Plus-al kb 50 mp.
Kivácsi vagyok hogy egy jobb telefonnal gyorsabb e?