Hello!
Huawei P 10 lite-om van, nekem is tölt vagy 20 másodpercig... Nekem is lassú...
Az nem is olyan rossz attól a telefontól,azért a Note 9 pro jóval erősebb mégis ennyit tud,de nem hiszem hogy ennél jobban lehetne gyorsítani,nem csak a telefontól függ.
Redmi 4x-en szinte használhatatlan.
Versenyeknél a Privát fülön keresd. (legközelebb)
Sziasztok, ma is lesz ilyen privát freeroll a magyaroknak? Mert én most sem találom a privát fül alatt.
A GGHálózatban pénteken (05.27.) reggel 8 órától 11-ig tervezett karbantartás várható, így ez idő alatt a hálózat termei nem lesznek elérhetők.
Sziasztok!
Van mód az asztalok méretének, elhelyezkedésének az elmentésére? Én csak az asztal jobb felső sarkában található két beállítást (a "rácsos" és a "fedett") látom.
Megoldható. https://jurojinpoker.com/
Üdv. Az lenne a kérdésem ha mastercardrol befizetek ggpokerre oda ki is tudom kérni a pénzt?
Üdv. Az lenne a kérdésem ha mastercardrol befizetek ggpokerre oda ki is tudom kérni a pénzt?
Sziasztok. Az a kérdésem, hogy ha 3000 euro vagy dollár felett kérek kifizetést egy hónapon belül, akkor kérnek-e ténylegesen valami plusz dokumentet a kifizetés előtt az egyébként dokumentumokkal (személyi igazolvány, utility bill) verifikált számlámról ? A kifizetési irányelvekben ez szerepel, csak a gyakorlatban ez hogy működik ? Köszönöm a válaszokat