Ezek nagyjából egy kategóriában vannak ha jól látom, szóval a márka dönthet köztük, ezek alapján én is a Dellt venném, főleg, hogy 3 év gari van rá ami nagyon kedvező.
Egyébként olyan notiban nem gondolkodsz amiben 2 magos processzor van?
Sziasztok,
lenne egy kérdésem:
Tudomásotok szerint mekkora az a legnagyobb laptop képernyő (hány collos), amit még ár-érték arányban érdemes megvenni?
Gondolkodom egy laptopon, egyik fő szempont a kijelzője, amelynek ideális esetben egy 20 collos 1600*1200-ben futó monitort kéne helyettesítenie.
köszi
pár hozzászolassal korabban kisrapi es szaki linkelt be parat, bar azok tudtak többet is :D
Sziasztok,
lenne egy kérdésem:
Tudomásotok szerint mekkora az a legnagyobb laptop képernyő (hány collos), amit még ár-érték arányban érdemes megvenni?
Gondolkodom egy laptopon, egyik fő szempont a kijelzője, amelynek ideális esetben egy 20 collos 1600*1200-ben futó monitort kéne helyettesítenie.
köszi
A napokban láttam egy képet egy olyan notiról, aminek 2 kijelzője volt, egy normál 17-es meg egy 10-es körüli, amit abból lehetett elővarázsolni(oldalra csúszik).
Márkára sajnos és linkre nem emlékszem :(
A kivitelezés viszont nagyon jó, főleg akinek kevés az egy kijelző.
A napokban láttam egy képet egy olyan notiról, aminek 2 kijelzője volt, egy normál 17-es meg egy 10-es körüli, amit abból lehetett elővarázsolni(oldalra csúszik).
Márkára sajnos és linkre nem emlékszem :(
A kivitelezés viszont nagyon jó, főleg akinek kevés az egy kijelző.
Kicsit utánanéztem ennek a duplaképernyős notebooknak, és ezt találtam csak:
Is Lenovo's Double-Screen Notebook Genius Or A Rip-Off? - Lifehacker Australia
attól függ mennyit szánsz rá, 17"-osnál nemigen vannak nagyobbak a piacon, de ezek között is hatalmas felbontásbeli különbségek vannak.
a tökéletes:
Dell Studio 1737 - laptop: árak, összehasonlÃ*tás - Olcsóbbat.hu
ha kicsit sok az ára, itt nézelődhetsz:
17 hüvelykes vagy nagyobb Laptopok - Olcsóbbat.hu
Kicsit utánanéztem ennek a duplaképernyős notebooknak, és ezt találtam csak:
Is Lenovo's Double-Screen Notebook Genius Or A Rip-Off? - Lifehacker Australia
Hát, én is most vettem új laptopot...
Elsődleges szempont volt a felbontás, aztán a teljesítmény (proci), XP kompatibilitás (rühellem a Vista-t), a méret és persze a minőség.
LENOVO ThinkPad R500 (NP732HV) lett a választás.
15,4", de az 1680*1050-et tudja és bár azt mondták nagyon kicsik lesznek a karakterek ezen a méreten - gondolkodtam is 17"-ba, de ilyen paraméterekkel már nagyon sokba fájt volna -, sztem még jó, DDR3-as RAM-ok benne 2GB, FSB 1066, proci Core2Duo P8400-as, Lenovo, szóval a minősége is okés.
Végül pedig, Vista Businessel volt downgrade joggal XP-re! XP recovery CD-k mellékelve.
Ja, és nem elhanyagolható szempont, hogy csak 220K-ba került ;)