és ha két videokártya van a laptopban? (nekem ilyen van: egy integrált és egy másik)
én mondjuk még nem is gondoltam ilyenre, így is sokat forgatom a fejem, de nem rossz ötlet:) csak én sem tom a választ
és ha két videokártya van a laptopban? (nekem ilyen van: egy integrált és egy másik)
én mondjuk még nem is gondoltam ilyenre, így is sokat forgatom a fejem, de nem rossz ötlet:) csak én sem tom a választ
És monitor csatlakozó is kettő van rajta?
Két VGA? Vagy 1 VGA + 1 DVI?
1 db vga van csak
*** LINK ***
Azt hiszem egy ilyen kell, ha nem lenne két kimenet, + meg egy jó videókártya.
hu azér itt vannak eltévedések :D
személy szerint enm láttam olyan notit, amin 2 kimenet lenne.
Romsy: mondjuk a kimenetet azért csak rá lehetne nyomorítani
nemtomki: notiban integrált+másik vga? azt vajon ki tervezte? :eek: merthogy értelme semmi :D (tippem szerint ilyen nincs egyébként)
egyébként a hagyományos vga-k tipikusan 2 megjelenítőt képesek kezelni.
hu azér itt vannak eltévedések :D
személy szerint enm láttam olyan notit, amin 2 kimenet lenne.
Romsy: mondjuk a kimenetet azért csak rá lehetne nyomorítani
nemtomki: notiban integrált+másik vga? azt vajon ki tervezte? :eek: merthogy értelme semmi :D (tippem szerint ilyen nincs egyébként)
egyébként a hagyományos vga-k tipikusan 2 megjelenítőt képesek kezelni.
hát a lenovo "tervezte". de nem hiszem, hogy nem értenek hozzá...
és hogyan győződtél meg arról, hogy integrált+másik vga van benne? inkább ez a kérdéses pont sztem :)
hát egy haverom megnézte :) de egyébként lehet állítani, hogy melyiket használja (asszem bios, de nem értek hozzá...). meg vistaban állítólag menet közben is lehet váltani. teljesítményben és fogyasztásban van eltérés asszem. de még soha nem váltottam, de rendkívül menő :D:D