ceewyl
Válasz csabadeak kommentjére
2009. szept. 16. 0:29

Nem!
Ennyi:

Összesen: 257.800 Ft Sok?

Ja, már értem.
Azt hittem az egyik nettó, a másik bruttó ár, de utána leesett, hogy a kereső oldalon ilyen ársávban van találat, ahonnan kimásoltad.

Amúgy máshol olcsóbban megkapod a notit, a monitort is valószínűleg, ha nem egy helyről rendeled:
http://www.pc-outlet.hu/images/imperium_Toshiba_A300-166.jpg

pilot36
Válasz ceewyl kommentjére
2009. szept. 19. 22:52

Aksi

Sziasztok!

Új laptopos felhasználó vagyok.

A gépet 90%-ban hálózatról használom. Az aksin megtörtént a 16 órás formázás. Érdemes néha arról futtatni a gépet, vagy pihenhet a dobozban akármeddig?

Előre is köszi!

Érdeklődtem mobilnettel kapcsolatban nemrég itt a fórumon. A T-mobil 3gigás változatát választottam. Nagyon stabil, gyors. Ezt csak úgy, ha valakit érdekel.

GreEko
Válasz pilot36 kommentjére
2009. szept. 19. 23:26

teljesen felesleges betenni, ha nem használod.

kifejezetten rosszat tesz neki, ha folyton benne van az aksi, és mégis bevan dugva, már 2 laptop is elbaszodott emiatt (arra gondolok, hogy kb 2 év után 5 percet bírt az aksijuk)

titcar
Válasz pilot36 kommentjére
2009. szept. 20. 0:50

Sziasztok!

Új laptopos felhasználó vagyok.

A gépet 90%-ban hálózatról használom. Az aksin megtörtént a 16 órás formázás. Érdemes néha arról futtatni a gépet, vagy pihenhet a dobozban akármeddig?

Előre is köszi!

Érdeklődtem mobilnettel kapcsolatban nemrég itt a fórumon. A T-mobil 3gigás változatát választottam. Nagyon stabil, gyors. Ezt csak úgy, ha valakit érdekel.

félig feltöltve ajánlott tárolni lehetőleg hűvös helyen és 2-4 hetente ajánlott feltölteni-lemeríteni

reservoir
Válasz ceewyl kommentjére
2009. szept. 21. 14:08

Eladó egy Dell Inspiron 6400 laptop.

1 éves, havonta 1 napot volt használva.

képernyő méret 15.4" WXGA 16:9 GlareType

képernyő felbontás 1280x800

processzor Mobile Intel® Pentium® dual-core T2080

processzor frekvencia 1730 MHz

chipkészlet Intel® 945GM

memória 1024MB 2db 512/533MHz

merevlemezes meghajtó 120GB 5400RPM

optikai meghajtó 8x-os sebességű "pluszminuszos" DVD író/újraíró egység.
8x DVD+/-RW drive

grafikus vezérlő Intel Graphics Media Accelerator 950

üzemidő 6200 mAh (Lithium-ion)

kiterjedés 356 x 265 x 35 mm

súly 2.6 kg

interfészek 10/100mbps LAN, 56K modem, 5in1 Card reader, Bluetooth, DELL WLAN 802.11b/g, ExpressCard slot, FireWire I-link, S-Video, USB 2.0 (4db), VGA monitor,

zsjozsef
Válasz titcar kommentjére
2009. okt. 22. 19:36

látom a link se segített. :(
amire figyelj, hogy mekkora a kijelző (collra és felbontásra egyaránt) és hogy ha monitort is veszel mellé, akkor olyat vegyél amivel össze tudod dugni.

Ezt fejtsd már ki légy szíves, vagy valaki! Laptopot készülök venni, monitor már van: BenQ G2220HDA - monitor: árak, összehasonlÃ*tás - Olcsóbbat.hu

8rambo8
Válasz zsjozsef kommentjére
2009. okt. 28. 2:38

laptop vasarlas elott alok. MSI X600 as volt kinezve de ma ratalaltam egy uj asus sorozatra ami hamarosan kaphato europaban is. angliaban okt.22. volt a megjelenes. egy ket helyen mar lehet rendelni. sokaknak meg fog tetszeni a 10-12 oras uzemido...
Fémtetejű kontra Apple-klón - PROHARDVER! Notebook teszt - Nyomtatóbarát verzió

titcar
Válasz 8rambo8 kommentjére
2009. okt. 28. 3:06

laptop vasarlas elott alok. MSI X600 as volt kinezve de ma ratalaltam egy uj asus sorozatra ami hamarosan kaphato europaban is. angliaban okt.22. volt a megjelenes. egy ket helyen mar lehet rendelni. sokaknak meg fog tetszeni a 10-12 oras uzemido...
Fémtetejű kontra Apple-klón - PROHARDVER! Notebook teszt - Nyomtatóbarát verzió

ezek a core solo ulv cuccok azért amugy nem túl erősek azt remélem tudod :)

addict776
Válasz titcar kommentjére
2009. okt. 28. 3:36

ezek a core solo ulv cuccok azért amugy nem túl erősek azt remélem tudod :)

középkategória

szvsz amúgy az üzemidő miatt nem pakolták meg atombrutál cpu-kkal.

8rambo8
Válasz addict776 kommentjére
2009. okt. 28. 6:57

csak arra kell hogy ha kint vagyok 4-6 asztalon tudjak jatszani. nemhasznalok hudot ,szerintem eleg lesz. vagy tevedek? az a lenyeg h ne meruljon le egy szesson alatt. ket nap szunetet tartottam h megfelelo laptopot keressek. ahogy utananeztem erosebb gepeknel max 2,5 ora az aksi. ami fel ev utan mar joval kevesebb. egyenlore ez van kilesve de meg 2 het amire megjon hozzank is addig meg kutatok.. minden segitsegnek orulok.,

Élő ügyfélszolgálat