Ha ujonan vesztek laptopot nagyon elhibazni nem tudjatok. Monitor felbontasa, a gep metere, gep sulya, mennyit bir az aksi ... kb ezeket kell nezni. Total a felhasznalastol fugg mi a jo. Memoriat nyomjatok bele amit csak lehet, ocso es legtobbet fog dobni! Ket magos is hasznos!!
Markaban sorrendet kb ugy lehet tenni:
1. THOSIBA - IBM
2. LENOVO - HP - DELL
3. ASUS - ACER
stb
Fontos a markan beluli kategoria, minoseg tekinteteben!!! (olcso a legjobbol is szarabb mint a draga a gagyibb markabol )
A garancia-t pediglehet hosszabitani, + pezert,, ezt mindenkepp ajanlom ha csak egy evre adnak alabol!
Azért az szerintem erős hogy a Dell-t a HP és az IBM után teszed !
Én szerintem (sok-sok eladás után):
-Dell
-Toshiba
-Lenovo,HP
-Asus
-Acer
Markaban sorrendet kb ugy lehet tenni:
1. THOSIBA - IBM
2. LENOVO - HP - DELL
3. ASUS - ACER
stb
Nekem nagykerből hozzák 170+áfáért, de ha jol körülnézel akkor kb ennyiért meg lehet kapni.
Azért az szerintem erős hogy a Dell-t a HP és az IBM után teszed !
Én szerintem (sok-sok eladás után):
-Dell
-Toshiba
-Lenovo,HP
-Asus
-Acer
Hali, most szeretnék áttérni PC-ről Apple-re, egészen pontosan egy Apple Macbook Pro-t szeretnék venni. Sajnos nagyon keveset tudok róluk és érdekelnének tapasztalatok ha van vkinek!? Főleg pókerszoftverek, egyéb programok kompatibilitásai és hasonló dolgok érdekelnének! Előre is köszi!
Laptophoz lcd monitort csatlakoztatok, nem működik.
Mi a baj?? Nem csak annyi, h összedugjuk??
de :)
csak a laptopon, a video beállitásoknál be kell állitani a másodlagos kijelzőt.
jobb egér tulajdonságok, képernyő, vagy valami ilyesmi, ahol a felbontást is tudod állitani.
Köszönöm
Sziasztok!
Nemsokára laptop-ot szeretnék vásárolni, és elég valószínű, hogy azon pókereznék.
Kinéztem 2 gépet és a véleményeteket kérném, hogy szerintetek milyen gépek ezek. Főleg az ár/érték arány érdekelne :)
Fujitsu Amilo Pi3560 NoOS Laptop új Akció - Laptop .hu - Notebook, Netbook értékesítés, felvásárlás, szerviz. Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo / IBM, LG, Panasonic, Toshiba
MSI EX627X-400HU :: notebook.hu ISO9001 (+36)1 238-0106: Különleges notebook ajánlatok! Nagy-és kiskereskedés! üzleteink: BP XIII. Váci út 83, Mammut-1, Pólus Center (szo-vasárnap is!) - válogatott, minőségi hordozható számítógépek, legújabb technoló