konkrétan milyen laptopról van szó, mert nem mindegy.
Toshiba Qosmio X500
Köszi srácok, sokat segítettetek.
Az ssd cserére, ill. a win7-re rákérdezek iponnál.
SSD-nek ezt néztem ki:OCZ 120GB SATA2 SSD 2,5" Vertex Plus OCZSSD2-1VTXPL120G
Így lesz extra hely némi adatnak, utazás stb. esetén jól jöhet. Megfelel ez, vagy notebookba valami speciális kell? (ha hülyeség elnézni,nem vagyok otthon a témában, inkább rákérdezek) :)
Ami kérdésem még van, hogy a rám maradt hdd-el mi lesz? Eltudom adni, vagy dobhatom ki?
ahogy elnéztem az alját azért vannak rajta szellőző nyílások, szóval én e mellett döntenék, bár nagyon nem rajongok a notebook hűtőkért. COOLERMASTER NotePal U3 R9-NBC-8PCK
esetleg ha nem nagyon hurcolászod akkor érdemes lehet leszedni az alsó panelt hogy még jobban tudja hűteni.
Így lesz extra hely némi adatnak, utazás stb. esetén jól jöhet. Megfelel ez, vagy notebookba valami speciális kell? (ha hülyeség elnézni,nem vagyok otthon a témában, inkább rákérdezek) :)
Ami kérdésem még van, hogy a rám maradt hdd-el mi lesz? Eltudom adni, vagy dobhatom ki?
eladni vagy kidobni nem túl jó döntés. ha ne adj isten gariztatni kell valamikor akkor szükség lesz rá.
azert az acer nem olyan rossz mar, sot............. egy nagy hatranya viszont van, 1 ev gari :(
en laptopbol inkabb olyan markat neznek amelyiknek 2-3ev garija van.
Én az OCZ és Corsair márkákat javaslom. Mindenki más úgyis a Kingstont fogja javasolni, ezért én ezt meghagyom nekik... :D
Unokaöcsém OCZ Vertex-e 2x halt meg, 1éven belül..
Azóta talán a Vertex2 működik neki rendesen, de ez azért elég handycap-es indulás.