üdv
ez lesz a befutó: FUJITSU LifeBook A531 VFY:A5310MF025HU
alapból 3 év garival, apróért bővíthető:
+ 1 év: 5.667 Ft
+ 2 év: 10.882 Ft
illetve szükséges esetén +2GB RAM, és még így is 150 alatt kapsz egy időtálló, jó felszereltségű, minőségi notit
Csak ajánlani tudom. Szülőknek majdnem ez van, csak a prociban különbözik, i3-380-assal. Teljesen meg vannak elégedve vele, mindent bír, amire nekik kell.
Köszi szépen!
Ez tényleg nagyon jónak tűnik.
Köszi szépen!
Ez tényleg nagyon jónak tűnik.
egyetlen hátulütője hogy nem tudom mekkora méretre gondoltál a "nagy HDD" alatt hogy csak 320 gb-os a hdd, de ha nem létszükség a nagyobb tárhely akkor szemet hunynék fölötte.
Egyelőre ő a befutó: SAMSUNG Series 3 NP300E5A-S02HU Ezüst
Kijövök 139k-ből, és van win7 is. Az általatok linkelt asus egy magamfajta számtech-es analfabétának jónak tűnik, de mivel nincs hozzá win7, már jóval drágább.
Az ssd-ről ha felvilágosítotok, annak örülni fogok. Mennyivel gyorsítja a gépet? Elkell mennem szervízbe, és ott kicserélik az eredeti merevlemezzel, vagy mellette lesz? Mennyibe kerül +ba, mennyire éri meg? Mindenáron nem kell, de úgy olvastam erősen ajánlott nekünk pókereseknek... :)
Sziasztok!
Anyukámnak akarok venni egy laptopot ajándékba. Tipp kellene milyet.
Felhasználási terület:
- Skype, netezés, film letöltés szóval semmi extra
Elvárások:
- megbízható, tartós
- igényes kidolgozás, szép külső (mondjuk ez elég szubjektív, de elvárásnak elvárás:D)
- nagy HDD
- nagy üzemidejű akku
- legyen beépített webcam és memóriakártya olvasó
- win ne legyen benne az árban
Keret az olyan 150k.
Összességében egy olyan gép kellene aminek nem teljesítményén van a hangsúly hanem a minőségen.
Tudtok valamit ajánlani? Akár csak gyártó szinten?
Coix, köszi az ssd-ről ít dolgot, hasznos volt.
19"-es laptophoz keresnék jó mínőségű hűtőt, tudtok ilyet ajánlani, mert teljesen hülye vagyok a témában ?! :)
19"-es laptophoz keresnék jó mínőségű hűtőt, tudtok ilyet ajánlani, mert teljesen hülye vagyok a témában ?! :)