Sziasztok !
Laptopot szeretnék venni a közeljövőben, 200K-MAX 250K-ból mit ajánlotok ?:)
Mit szóltok ha összerakatnám ? Olcsóbb ? Megéri összerakatni laptopot, vagy vegyem meg vhonnan kompletten ?
hol akarod összerakatni? :)
hol akarod összerakatni? :)
sziasztok!
Tud valaki jó ötletet, hogy hogyan lehet venni MAcbook air-t USA árszinten? Esetleg van vkinek ismerőse kinn, aki jön haza a közeljövőben, s tudna hozni? Vagy van más módszer is?
Üdv.
Charlie
Sziasztok!
Laptopot akarok venni, alapvetően pókerre, nem játszom 6 asztalnál többen ongamen +HM, ill. egy monitort kötnék rá, azért szeretnék egy 2,5ös procit, 4gb, meg 500hdd-t. 120knál nem szívesen adnék ki többet rá, bár így elég kevés van, ezt találtam: Acer TravelMate 5744-384G50MNKK i3-380M 4 gb 500 gb - [] vélemény, ötlet?
Ahogy néztem, leginkább a proci ami viszi fel az árat a többi márkáknál. Ezzel az SDD-vel mennyire érdemes foglalkoznom?
Köszi a válaszokat előre is!
Sziasztok!
Laptopot akarok venni, alapvetően pókerre, nem játszom 6 asztalnál többen ongamen +HM, ill. egy monitort kötnék rá, azért szeretnék egy 2,5ös procit, 4gb, meg 500hdd-t. 120knál nem szívesen adnék ki többet rá, bár így elég kevés van, ezt találtam: Acer TravelMate 5744-384G50MNKK i3-380M 4 gb 500 gb - [] vélemény, ötlet?
Ahogy néztem, leginkább a proci ami viszi fel az árat a többi márkáknál. Ezzel az SDD-vel mennyire érdemes foglalkoznom?
Köszi a válaszokat előre is!
köszi, Notebook HP 630 notebook (Renew*)-A6F14EA_RENEW ez ha jól látom, csak memóriában különbözik, szerintem 4gb memória elég lesz, ha más nem az árkülönbségből lehet akár később venni még memóriát. Vélemény? Viszont akkor ezt preferálom az acer felett, a paraméterei ugyan azok...
Utánaolvastam ennek a renew-nak is, simán jó, új, csak a billentyűzet nem magyar.
Sziasztok! Vettem 1 laptopot ( HP Pavilion dv6-6150sl Steel Grey ) és az lenne a problémám, hogy a HDMI és a VGA csatlakozók szorosan egymás mellett helyezkednek el, és nem bírom egyszerre mindkettőt használni(monitor+tv combo miatt kéne), mivel nem férnek el egymás mellett, nem bírom bedugni az 1iket, ha be van a másik... Valamilyen tipp, trükk?
Hali !
Most van elöször laptopom !
HP Pavilon g6 laptopom van , és nem értek hozzá, hogy lehet ezen wifit használni ?
Elöre is köszi a segítséget !
Sziasztok! Vettem 1 laptopot ( HP Pavilion dv6-6150sl Steel Grey ) és az lenne a problémám, hogy a HDMI és a VGA csatlakozók szorosan egymás mellett helyezkednek el, és nem bírom egyszerre mindkettőt használni(monitor+tv combo miatt kéne), mivel nem férnek el egymás mellett, nem bírom bedugni az 1iket, ha be van a másik... Valamilyen tipp, trükk?