Na írok kicsit konkrétabbat, mert szétnéztem, és ár/érték arányban nekem ez szimpatikus, csak annyira nem értek hozzá, hogy azért alsókategóriás laptopok között jó-e (illetve elvisz-e szerintetek ongame 16-20 asztal+HM+skype+winamp+ongmachinet)
Lenovo IdeaPad B580 59-344139
processzor Intel Pentium Dual Core B950 2.1GHz, 3MB cache (59-344139)
memória 8GB 1333MHz DDR3
winchester 500GB 5400rpm
grafika Intel GMA 3000
kijelző 15,6" wide 1366 x 768 HD LED
optikai meghajtó 8x DVD-író
operációs rendszer DOS
egyéb jellemzők: ujjlenyomat olvasó, 1 x HDMI 1080p kimenet, 1 x VGA kimenet, 1 x Gigabit LAN, 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0, HD webkamera beépített mikrofonnal, külső mikrofon kimenet, sztereó fejhallgató kimenet, 1 × 6 in 1 univerzális kártyaolvasó, 2.7kg tömeg
110K, 2 év lenovo márkaszervizes garival
8gb ram szerintem fölösleges.
A pentium dual core cpu meg kicsit már outdated..
Na írok kicsit konkrétabbat, mert szétnéztem, és ár/érték arányban nekem ez szimpatikus, csak annyira nem értek hozzá, hogy azért alsókategóriás laptopok között jó-e (illetve elvisz-e szerintetek ongame 16-20 asztal+HM+skype+winamp+ongmachinet)
Lenovo IdeaPad B580 59-344139
processzor Intel Pentium Dual Core B950 2.1GHz, 3MB cache (59-344139)
memória 8GB 1333MHz DDR3
winchester 500GB 5400rpm
grafika Intel GMA 3000
kijelző 15,6" wide 1366 x 768 HD LED
optikai meghajtó 8x DVD-író
operációs rendszer DOS
egyéb jellemzők: ujjlenyomat olvasó, 1 x HDMI 1080p kimenet, 1 x VGA kimenet, 1 x Gigabit LAN, 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0, HD webkamera beépített mikrofonnal, külső mikrofon kimenet, sztereó fejhallgató kimenet, 1 × 6 in 1 univerzális kártyaolvasó, 2.7kg tömeg
110K, 2 év lenovo márkaszervizes garival
DOS-on elfut a HM?
USA notebook garancia
Üdv!
Lehetőségem lesz USA-ban vásárolt notebook-hoz hozzájutni lényegesen olcsóbban mint idehaza vagy EU-ban. A kérdés már csak az, hogy ha probléma adódna a géppel, akkor vajon a garancia idehaza is érvényes vagy csak az USA-ban? Létezik egyáltalán "világgarancia" ? Két márkában gondolkodom, Lenovo és HP. A Lenovo oldalán találtam egy International Warranty Service-t (http://support.lenovo.com/en_US/detail.page?LegacyDocID=MIGR-58926) , nem tudom vajon a hazai disztribútor mennyire lelkesedne ha beállítanék hozzá egy garis géppel hogy baj van vele.
Akinek van ez irányú tapasztalata ossza meg legyen oly kedves, akár garis probléma érvényesítésről, vagy bármi ehhez kapcsolódóról.
Üdv
igen.
A garancia az több mint valószínű, hogy csak kint él, nálunk nem ahogy googléba nézegetem.:)
Üdv!
Lehetőségem lesz USA-ban vásárolt notebook-hoz hozzájutni lényegesen olcsóbban mint idehaza vagy EU-ban. A kérdés már csak az, hogy ha probléma adódna a géppel, akkor vajon a garancia idehaza is érvényes vagy csak az USA-ban? Létezik egyáltalán "világgarancia" ? Két márkában gondolkodom, Lenovo és HP. A Lenovo oldalán találtam egy International Warranty Service-t (International Warranty Service Terms And Conditions (English)) , nem tudom vajon a hazai disztribútor mennyire lelkesedne ha beállítanék hozzá egy garis géppel hogy baj van vele.
Akinek van ez irányú tapasztalata ossza meg legyen oly kedves, akár garis probléma érvényesítésről, vagy bármi ehhez kapcsolódóról.
Üdv
Ígérem utoljára zargatom itt a hozzáértőket laptopos kérdéssel mostanában:)
E kettő közül szerintetek melyik a jobb (mindenfélére, game is, de nem hardcore, szóval ha nem fut maxon a legújabb játék nem zavar, csak az ilyen 2011-2012-es játékok elinduljanak azért:) )
Samsung NP300E5Z-S07HU Notebook paraméterei
Dell Inspiron 3520 146234 Notebook paraméterei
Illetve itt van néhány, valamennyivel olcsóbb. Az előbbi kettő jobb annyival, hogy megérje azt a +5-10-20-30K-t? És az összes közül ár/érték arányban melyik a legjobb?
Nem sok évre tervezek. A lényeg, hogy most egy erős alsókategóriás masina legyen a birtokomban, amivel tudok grindolni, filmezni-netezni, és egy kis gamelés is mehet rajta (szóval ha az egyik egy kicsit jobb, de 10-15K-val drágább, akkor hajlandó vagyok lemondani arról a kis pluszról).
HP Pavilion G6-1346sg LAPTOP, NOTEBOOK - HP Pavilion laptop
Acer Aspire 5742G-382G32MN Notebook paraméterei
HP 630 B7B29EA Notebook 6GB - Egyéb HP
Acer Aspire 5733-382G32MN Notebook paraméterei
Köszi előre is a segítséget!
Ígérem utoljára zargatom itt a hozzáértőket laptopos kérdéssel mostanában:)
E kettő közül szerintetek melyik a jobb (mindenfélére, game is, de nem hardcore, szóval ha nem fut maxon a legújabb játék nem zavar, csak az ilyen 2011-2012-es játékok elinduljanak azért:) )
Samsung NP300E5Z-S07HU Notebook paraméterei
Dell Inspiron 3520 146234 Notebook paraméterei
Illetve itt van néhány, valamennyivel olcsóbb. Az előbbi kettő jobb annyival, hogy megérje azt a +5-10-20-30K-t? És az összes közül ár/érték arányban melyik a legjobb?
Nem sok évre tervezek. A lényeg, hogy most egy erős alsókategóriás masina legyen a birtokomban, amivel tudok grindolni, filmezni-netezni, és egy kis gamelés is mehet rajta (szóval ha az egyik egy kicsit jobb, de 10-15K-val drágább, akkor hajlandó vagyok lemondani arról a kis pluszról).
HP Pavilion G6-1346sg LAPTOP, NOTEBOOK - HP Pavilion laptop
Acer Aspire 5742G-382G32MN Notebook paraméterei
HP 630 B7B29EA Notebook 6GB - Egyéb HP
Acer Aspire 5733-382G32MN Notebook paraméterei
Köszi előre is a segítséget!