elég neked az alap csomag is szerintem.
ár érték arányban talán az extra csomagot választanám, de mondjuk napi 1-2 sorozat, heti 2-3 dvd letöltéséhez bőven elég az alap csomag is.
Se upc, se digi?
közös költségben van egy alap TV csomag, ezért az nekem nem kell.
A Vidanettel van megkötve, de felhívtam őket, és nem tudnak róla, úgyhogy én nem fogok velük szenvedni, más szolgáltatótól veszem a netet és kész.
köszi a választ!
Úgy néz ki nem jü nekem ez, mert csak tv előfizetésselegyütt van net, az meg nekem nem kell, marad a rubicom. Arról vélemény?
Rubicom Internet - Bp. III. ker. | Díjcsomagok, árak - Internetes Díjcsomagok
Nem értek a számokhoz. Az alap csomag vagy a bővített csomag lenne megfelelő számomra kihasználtság/ár/teljesítmény viszonylatában a korábban leírt feltételek mellett?
Hello!
Díjcsomag-választáshoz kéne egy kis segítség. T-online 1 Mbit/s -os netem van most, de nem elég TV-hez, mert aki engem néz, annak szaggat. Ha jól tudom, 128 kbit/s a feltöltési sebességem most. A nagyobb csomag 512 kbit/s -al tud feltölteni(ennyi a garantált), ez elég-e a célra?
Köszi.
Pannon. Az évtized csalása vagy sem?! - Phxmike blogja
óvatosan a mobilról netezéssel...
Pannon. Az évtized csalása vagy sem?! - Phxmike blogja
óvatosan a mobilról netezéssel...
Most nem néztem meg.
Hello!
Díjcsomag-választáshoz kéne egy kis segítség. T-online 1 Mbit/s -os netem van most, de nem elég TV-hez, mert aki engem néz, annak szaggat. Ha jól tudom, 128 kbit/s a feltöltési sebességem most. A nagyobb csomag 512 kbit/s -al tud feltölteni(ennyi a garantált), ez elég-e a célra?
Köszi.
Ez engem is érdekelne. TeamViewer-hez mi az a min. feltöltés, aminél már rendesen megy és a másiknak nem szaggat?
Most szeretnék valami netet varázsolni otthonra (valószínű UPC lesz), a mobilnet sajna nem mindig megbízható és ki szeretném küszöbölni ezt a kis kockázatot is, nehogymár FT-n érjen a 'csoda', hogy megszakad a netem...