Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Milyen internet szolgaltato?

darabka
Válasz buktar kommentjére
2010. máj. 6. 15:09

UPC -nél elég lesz a 15/1,5 megás csomag erre.

Köszi a gyors választ! :)

Metttyu
Válasz darabka kommentjére
2010. máj. 22. 23:26

Budapestre (V.ker) költözöm augusztustól és érdeklődnék, hogy a UPC FiberPower szériája mennyire jó/stabil? Esetleg más szolgáltató?

GreEko
Válasz Metttyu kommentjére
2010. máj. 23. 1:12

pesten főleg a belvárosban, nem lesz gondod egyik nettel sem. upc, digi amiket használtam, évente egyszer ha volt valami gond, de mindig hamar megoldották. stabil, és hozza a hirdetett sebességet.

Metttyu
Válasz GreEko kommentjére
2010. máj. 23. 13:40

pesten főleg a belvárosban, nem lesz gondod egyik nettel sem. upc, digi amiket használtam, évente egyszer ha volt valami gond, de mindig hamar megoldották. stabil, és hozza a hirdetett sebességet.

Ez jó hír, köszönöm!

cake
Válasz GreEko kommentjére
2010. máj. 23. 13:47

én játszottam ezek szerint csak rosszkor, hogy kifogtam ilyenekből már jó párat, de alapjában véve nincs gond...

gyrv84
Válasz cake kommentjére
2010. szept. 3. 0:53

Sziasztok!

Költözök Szegedre a hétvégén. Az albérletbe amit találtunk már be van vezetve a t-home. Valakinek van valami tapasztalata vele esetleg hogy az milyen, megbízható internet szolgáltató? Bármilyen tapasztalat érdekelne! Előre is köszi!

cursor 10
Válasz gyrv84 kommentjére
2010. szept. 3. 10:00

Szia! Én is azt használok,én nagyon elégedett vagyok vele.Amióta pókerezem ( kb 3/4éve) nem emlékszem,hogy nagyon szakadozott volna

Sai
Válasz gyrv84 kommentjére
2010. szept. 3. 10:22

Sziasztok!

Költözök Szegedre a hétvégén. Az albérletbe amit találtunk már be van vezetve a t-home. Valakinek van valami tapasztalata vele esetleg hogy az milyen, megbízható internet szolgáltató? Bármilyen tapasztalat érdekelne! Előre is köszi!

Ha kábelnet, akkor van több helyről is tapasztalatom, a mi albérletünkben semi baj nincsen vele, nagyon ritkán nincsen net (főleg éjszaka) rövidebb időre, de ez tényleg nagyon ritka.
Viszont a cégnél az irodában is t-home-os kábelnet van, ott viszont kb óránként szűnik meg a kapcsolat néhány percre, ami igencsak idegesítő:)
Szóval kb. attól függ, hogy hol van az albérlet... (ja, Szegeden van az albérlet is meg a cég is)

yoofej
Válasz Sai kommentjére
2010. okt. 17. 20:38

f**king T-Home

Az utobbi hetekben eroteljesen szivat T(re)-Home. Van, hogy 2 percenknent megszakad 1 pillanatra, ami Bwin-en eleg ahhoz, hogy az esetek tobbsegeben bezarodjon a SW. Amikor eppen nem szakadozik, akkor neha olyan lassu, hogy a honlapok sem nagyon jonnek be. Poker mellett meloban is akadalyoz, mert eldobja a VPN-t, es ott kb. 5 perc, mire helyreallitok mindent egy disconnect utan.

Ha van valaki, aki a 3. keruletben (leginkabb Obudan) Digi netet hasznal, attol kerdeznem, hogy az mennyire stabil. Hallottam, hogy BP-en valahol stabil, valahol pedig sokat szakadozik. Igy latatlanban nem merek valtani, de elobb-utobb kell valami megoldas, ha a mostani ISP nem tudja megoldani a problemat...

Hz
Válasz yoofej kommentjére
2010. okt. 17. 23:13

Digi működik, bár épp ezen a hétvégén szart be szinte egész Óbudán.
Olcsó TP-Link routerem van, nem szokott adakozni.

Irodában is Digi-m van, ott is jó.
Annyit mindenképpen nyersz a dolgon hogy a feltöltési sebesség jobb lesz.

Élő ügyfélszolgálat