Digi működik, bár épp ezen a hétvégén szart be szinte egész Óbudán.
Olcsó TP-Link routerem van, nem szokott adakozni.
Irodában is Digi-m van, ott is jó.
Annyit mindenképpen nyersz a dolgon hogy a feltöltési sebesség jobb lesz.
Szaggatós t-online
Nyárig 8 megás csomagom volt (interware, de lényegtelen), sajna nem tudom milyen modemmel, majd hűségidő, deolcsólesz, legyen 10 megás, de akkor modem csere, oké. Először valszeg átállították a sebességet, mert a régi modem megtáltosodott és egész korrekt sebességgel töltött. Majd jöttek és kicserélték D-link 360R -re és onnantól szaggatott rettenetesen (20 és 22 óra között 4-5 szakadás). Csökkentették a sebességet 5megára, de még mindig dobálta a kapcsolatot. Már az elejétől gyanús volt a modem, mert eddig ment jól, most meg nem. No találtam is róla írást, miszerint ez melegszik és instabil, ellenben a Dlink 321B mekkora király. És tényleg!!! Kicseréltem egy hete és miután beállítottam (ADSL start --snr 180) egyszer sem szakadt le. Mielőtt mobilnetet kezdenétek keresgélni érdemes a modemet is megnézni.
érdekes link:
ADSL, minden amit tudni akartál - LOGOUT.hu Számtech cikk
DIGI vs. UPC
Üdv!
Úgy alakult, hogy elköltözünk, és keresem a barátnőmmel számunkra megfelelő internet (és kábel tv) szolgáltatót. Van lehetőségünk választani a DIGI, az UPC és az Invitel között. Eddig UPC-t használtunk. Nem is volt vele gond, csak hát a DIGI sokkal olcsóbb. Egyelőre az Invitel kiesett nálam. Valamiért a DIGI felé húzok, de várom a véleményeiteket, tapasztalataitokat.
Netnél ugyebár külön kiemelném a pokert :), egyébként semmi különös szörfözés, pár film le-feltöltése, a szokásos. Két gépen fog futni. Ha valaki tud a kábel tv-ről is írhatna pár sort.
Köszi:
Feraaj
ui.: (Ha még jobban lehet szűkíteni, akkor ez egy veszprémi lakás.)
Üdv!
Úgy alakult, hogy elköltözünk, és keresem a barátnőmmel számunkra megfelelő internet (és kábel tv) szolgáltatót. Van lehetőségünk választani a DIGI, az UPC és az Invitel között. Eddig UPC-t használtunk. Nem is volt vele gond, csak hát a DIGI sokkal olcsóbb. Egyelőre az Invitel kiesett nálam. Valamiért a DIGI felé húzok, de várom a véleményeiteket, tapasztalataitokat.
Netnél ugyebár külön kiemelném a pokert :), egyébként semmi különös szörfözés, pár film le-feltöltése, a szokásos. Két gépen fog futni. Ha valaki tud a kábel tv-ről is írhatna pár sort.
Köszi:
Feraaj
ui.: (Ha még jobban lehet szűkíteni, akkor ez egy veszprémi lakás.)
UPC-vel mizu van? Állítólag mindenki vált Digire, és haldoklik az egész cég, ismerősök 2-3 évet jósolnak nekik, pedig most állok szolgáltató-váltás előtt.
Digi 1éve.120%
Komló
net gondok- szakad vagy lassú
Előre mondom, hogy nem értek a gépekhez/ nethez stb
Annyi kéne csak nekem, hogy a tetves netem ne szakdjon meg állandóan, és tudjak vele normálisan tw-zni (torrent nem érdekel)
most UPCnél vagyok kábellel van összekötve a net, de nem mernék egy sessiont letolni így, ezért telenoros mobilnettel játszom, amivel meg nem megy el a tw (régen még ment, gondolom lecsökkentették), és tököm tele van vele, hogy kúrvasokat fizetek a ki... netért és ennyit nem tok megcsinálni:)
UPC hűségnyiltkozatnak már vége, ha velük lehet a probléma
a router nem tom mennyit számít az Linksys Wireless-G 2.4
11.kerbe lakok
az ára ésszerű keretek közt nem érdekel, ha már ennyit össze tok hozni vele...
aki ért hozzá kérem adjon vmi tanácsot, ha kell még vmi adat leírom
Milyen a UPC internet szolgáltatás minősége? Eddig csak adsl-em volt.
(Bp 13. ker)
Hűségnyilatkozatos upc nettől hogy lehet a legolcsóbban megszabadulni hűségidőn belül, és milyen díja van?
2 éve használtam digi netet 6. ker-ben és állandóan akadozott, megszakadt poker közben. UPC fiber netre váltottam és teljesen meg voltam vele elégedve, wifi-vel is tökéletesen működött.
Sajna kiderült, hogy mégsincs upc, csak digi van.
A diginek milyen a minősége 13. kerben (duna pláza körül)?