Nagyon szépen köszönöm! Mit/miket tudnál ajánlani? Igazából már szerintem 4-5 éve nem volt újítva a gép legalább (kivéve a videókártya, az talán max. 1 éves lehet).
Ha már újítok rajta, akkor viszont egy eléggé ütőset szeretnék összerakni/rakatni, amin elindul pl. egy GTA4, FIFA10 is. (nem vagyok egy nagy kocka, de mindenképp kiszeretném próbálni ezeket.) Gondolom így pókerre akkor már nem is kell kitérni, mivel ha ez a 2 játék futna rajta rendesen, akkor legalább 10-12 asztalon is tudnék játszani, jól gondolom ugye? A jelenlegi videókártyám megfelelő?
Mennyiből tudnám "megúszni" ezt a majdnem teljesen komplett gépcserét?
Köszi.
Nagyon szépen köszönöm! Mit/miket tudnál ajánlani? Igazából már szerintem 4-5 éve nem volt újítva a gép legalább (kivéve a videókártya, az talán max. 1 éves lehet).
Ha már újítok rajta, akkor viszont egy eléggé ütőset szeretnék összerakni/rakatni, amin elindul pl. egy GTA4, FIFA10 is. (nem vagyok egy nagy kocka, de mindenképp kiszeretném próbálni ezeket.) Gondolom így pókerre akkor már nem is kell kitérni, mivel ha ez a 2 játék futna rajta rendesen, akkor legalább 10-12 asztalon is tudnék játszani, jól gondolom ugye? A jelenlegi videókártyám megfelelő?
Mennyiből tudnám "megúszni" ezt a majdnem teljesen komplett gépcserét?
Köszi.
Lehet erre fogom szánni az ongame-s 500$ bónuszt, amint kiszedtem. A középszintű gép mit takar? Pl. a feljebb említett két játék futna rajta rendesen? (nem mintha ez lenne a legfontosabb dolog, csak hogy tudjam mihez mérjem...)
bőven futni fog
Rendben köszi.
Igazából még várhatnék a kérdéssel, mert 1-2 hónap múlva tervezem a vásárlást, de mit ajánlotok? Hol nézelődjek?
Rendben köszi.
Igazából még várhatnék a kérdéssel, mert 1-2 hónap múlva tervezem a vásárlást, de mit ajánlotok? Hol nézelődjek?
Köszönöm atti :)
Már egyre idegesebb is vagyok, 3 asztalon képes beszaggatni, és eldobatni velem egy AA-t, amikor is preflop már 3 beteltem, erre jött a 4bet allin. És nem volt időm callolni :( Be is zártam az egészet :) Van annyi eszem, mielőtt széttiltelem magam. Kiszedem minél gyorsabban ezt az 500-as bónuszt és már cserélem is le ezt a rakás szart.
Köszönöm atti :)
Már egyre idegesebb is vagyok, 3 asztalon képes beszaggatni, és eldobatni velem egy AA-t, amikor is preflop már 3 beteltem, erre jött a 4bet allin. És nem volt időm callolni :( Be is zártam az egészet :) Van annyi eszem, mielőtt széttiltelem magam. Kiszedem minél gyorsabban ezt az 500-as bónuszt és már cserélem is le ezt a rakás szart.
Sziasztok!
A kérdés viszonylag egyértelmű lesz, milyen gépet javasoltok? :)
Ami fix, hogy nagy valószínűséggel SSD-ről fog futni az op. rendszer, és a PT+db, 4(+) Gb DDR2-3 RAM.
No, és itt jön az érdekes része, milyen CPU?
Amd Phenom 3 vagy 4 magos, Intel C2D (E8xxx-es széria), Intel C2Q, esetleg Intel i7?
Köszi!
Sziasztok!
A kérdés viszonylag egyértelmű lesz, milyen gépet javasoltok? :)
Prohardver.hu
Van ott egy Milyen gépet vegyek topik, vagy hasonló, ott segítenek összerakni egy gépet, saját tapasztalatuk alapján.
illetve argep.hu