Szecsa
Válasz NAPLOPÓ kommentjére
2009. szept. 30. 18:20

Nagyon szépen köszönöm! Mit/miket tudnál ajánlani? Igazából már szerintem 4-5 éve nem volt újítva a gép legalább (kivéve a videókártya, az talán max. 1 éves lehet).
Ha már újítok rajta, akkor viszont egy eléggé ütőset szeretnék összerakni/rakatni, amin elindul pl. egy GTA4, FIFA10 is. (nem vagyok egy nagy kocka, de mindenképp kiszeretném próbálni ezeket.) Gondolom így pókerre akkor már nem is kell kitérni, mivel ha ez a 2 játék futna rajta rendesen, akkor legalább 10-12 asztalon is tudnék játszani, jól gondolom ugye? A jelenlegi videókártyám megfelelő?
Mennyiből tudnám "megúszni" ezt a majdnem teljesen komplett gépcserét?

Köszi.

addict776
Válasz Szecsa kommentjére
2009. szept. 30. 18:29

Nagyon szépen köszönöm! Mit/miket tudnál ajánlani? Igazából már szerintem 4-5 éve nem volt újítva a gép legalább (kivéve a videókártya, az talán max. 1 éves lehet).
Ha már újítok rajta, akkor viszont egy eléggé ütőset szeretnék összerakni/rakatni, amin elindul pl. egy GTA4, FIFA10 is. (nem vagyok egy nagy kocka, de mindenképp kiszeretném próbálni ezeket.) Gondolom így pókerre akkor már nem is kell kitérni, mivel ha ez a 2 játék futna rajta rendesen, akkor legalább 10-12 asztalon is tudnék játszani, jól gondolom ugye? A jelenlegi videókártyám megfelelő?
Mennyiből tudnám "megúszni" ezt a majdnem teljesen komplett gépcserét?

Köszi.

80-100k.-ból már összelehet dobni egy középszintű gépet

Szecsa
Válasz addict776 kommentjére
2009. szept. 30. 18:31

Lehet erre fogom szánni az ongame-s 500$ bónuszt, amint kiszedtem. A középszintű gép mit takar? Pl. a feljebb említett két játék futna rajta rendesen? (nem mintha ez lenne a legfontosabb dolog, csak hogy tudjam mihez mérjem...)

addict776
2009. szept. 30. 18:33

bőven futni fog

Szecsa
Válasz addict776 kommentjére
2009. szept. 30. 19:33

Rendben köszi.
Igazából még várhatnék a kérdéssel, mert 1-2 hónap múlva tervezem a vásárlást, de mit ajánlotok? Hol nézelődjek?

attiati
2009. szept. 30. 19:37

Rendben köszi.
Igazából még várhatnék a kérdéssel, mert 1-2 hónap múlva tervezem a vásárlást, de mit ajánlotok? Hol nézelődjek?

Prohardver.hu
Van ott egy Milyen gépet vegyek topik, vagy hasonló, ott segítenek összerakni egy gépet, saját tapasztalatuk alapján.

illetve argep.hu

Szecsa
Válasz attiati kommentjére
2009. szept. 30. 20:04

Köszönöm atti :)

Már egyre idegesebb is vagyok, 3 asztalon képes beszaggatni, és eldobatni velem egy AA-t, amikor is preflop már 3 beteltem, erre jött a 4bet allin. És nem volt időm callolni :( Be is zártam az egészet :) Van annyi eszem, mielőtt széttiltelem magam. Kiszedem minél gyorsabban ezt az 500-as bónuszt és már cserélem is le ezt a rakás szart.

attiati
2009. okt. 1. 1:15

Köszönöm atti :)

Már egyre idegesebb is vagyok, 3 asztalon képes beszaggatni, és eldobatni velem egy AA-t, amikor is preflop már 3 beteltem, erre jött a 4bet allin. És nem volt időm callolni :( Be is zártam az egészet :) Van annyi eszem, mielőtt széttiltelem magam. Kiszedem minél gyorsabban ezt az 500-as bónuszt és már cserélem is le ezt a rakás szart.

Engem is tiltre vágott annó. Végigbújtam miatta 2-3 napig a gépet, és ph fórumokat, blogoltam itt egyet róla, ráment simán 20-30 órám (Végül egy 8e huf-os proci segített). Azalatt simán összejön a fél gép ára, úgyhoyg szerintem nem nagyon érdemes szórakozni.

Hz
2009. okt. 27. 12:20

Sziasztok!

A kérdés viszonylag egyértelmű lesz, milyen gépet javasoltok? :)

Ami fix, hogy nagy valószínűséggel SSD-ről fog futni az op. rendszer, és a PT+db, 4(+) Gb DDR2-3 RAM.

No, és itt jön az érdekes része, milyen CPU?
Amd Phenom 3 vagy 4 magos, Intel C2D (E8xxx-es széria), Intel C2Q, esetleg Intel i7?

Köszi!

GreEko
2009. okt. 27. 12:23

Sziasztok!
A kérdés viszonylag egyértelmű lesz, milyen gépet javasoltok? :)

Prohardver.hu
Van ott egy Milyen gépet vegyek topik, vagy hasonló, ott segítenek összerakni egy gépet, saját tapasztalatuk alapján.

illetve argep.hu

de ha ennyire nem számit a pénz, akkor természetesen a legjobbat vedd, I7

Élő ügyfélszolgálat