montii
Válasz attiati kommentjére
2009. szept. 11. 16:00

Monitor és gép vásárlás előtt állok. Úgy gondoltam, hogy 2db monitort vennék. 24" osokban ( vagy minimum 22) gondolkodom. Van, amit ajánlotok? Milyen vga kártya kell ehhez? Illetve milyen erős gép?

titcar
Válasz montii kommentjére
2009. szept. 12. 14:07

Monitor és gép vásárlás előtt állok. Úgy gondoltam, hogy 2db monitort vennék. 24" osokban ( vagy minimum 22) gondolkodom. Van, amit ajánlotok? Milyen vga kártya kell ehhez? Illetve milyen erős gép?

Pokerakademia.com - Póker stratégia / Tippek kezdőknek / Pókerezni akarok, milyen számítógépet vegyek? | Online poker, Rakeback, Póker bónusz

attiati
Válasz titcar kommentjére
2009. szept. 12. 20:04
rambopig
Válasz montii kommentjére
2009. szept. 13. 13:55

Valaki tolja windows7-tel?Mennyire kompatibilis ilyenekkel, hogy HM?
Bocs, ha rossz helyen kérdezem, de nem akartam új témát nyitni.

illese
Válasz rambopig kommentjére
2009. szept. 13. 16:01

pokertrackerrel igen. HM managert nem próbáltunk.

NAPLOPÓ
Válasz illese kommentjére
2009. szept. 13. 16:21

Megy rajta a HM is.

rambopig
Válasz NAPLOPÓ kommentjére
2009. szept. 13. 19:30

köszönöm

hetya
Válasz rambopig kommentjére
2009. szept. 24. 11:47

External Winchester vásárlás előtt állok!

De mivel el vagyok maradva az újítások terén érdeklődnék, hogy a következő csatlakozók mit takarnak:

-eSATA
-FireWire 400

Gondolom a hagyományos USB 2.0 után valamivel gyorsabbak, de lényegesen? Érdemes-e többet fizetni egy ilyen winyóért?

A következőt néztem ki:

Western Digital My Book Home Edition 1TB - Merevlemez

Ugyanez sima USB 2.0 csatival:

Western Digital My Book Essential 2.0 1TB - Merevlemez

Monjuk arra is kíváncsi lennék, milyen élettartammal bírnak az 1TB-s meghajtók!

Ha valakinek van véleménye ezen a téren, szívesen venném!

Szecsa
Válasz hetya kommentjére
2009. szept. 30. 17:41

Üdv!

Szeretnék segítséget kérni a gépemmel kapcsolatban. A bwin termében játszok, ami köztudott hogy egy eléggé terhelős szoftver. Amíg nem volt meg a HM, 4-5-6 asztalon simán bírtam játszani, de amióta a HUD-t is használom maximum 3 asztalon bírok játszani, és azon se mindig "simán". Vírus írtások, kisebb tisztogatások voltak, de semmi változás. A windows reinstall segítene?
Mindenesetre szeretnék majd újítani a gépemen, mivel szeretnék legalább 8-10 asztalon játszani a közeljövőben, de ehhez mindenképp újítanom kéne a gépemen. Nem nagyok egy nagy hardware szakértő, sőt, inkább éppen hogy csak értek hozzá, ezért kérném a segítségeteket. Ez a jelenlegi konfigurációm. Ha valami érdemlegeset kihagytam, kérem szóljatok.

alaplap: P4i65G
Intel Celeron D 325, 2533 MHz (19 x 133)
1536 MB (PC3200 DDR SDRAM)
ATI Radeon HD 2600 Series (512 MB)

Létezik, hogy emiatt nem bírok 3-nál több asztalon egyszerre játszani?
Ha valaki tudna ajánlani valamit, vagy valami tanácsot adni, ne kíméljen! Köszi a segítséget.

NAPLOPÓ
Válasz Szecsa kommentjére
2009. szept. 30. 18:01

Komplett gépcsere!
Az alaplapod Socket478-as ( Socket 478 - Wikipédia ), amibe nem tudsz új processzort venni, mert más a foglalatuk. Vagyis tudsz, de az ugyanolyan shit lesz mint a jelenlegi.
Ebbe az új lapba nem illenek a memória moduljaid sem, meg a videókártyád sem.
A vinyódat átmentheted az új gépbe, de minden mást cserélni kell, ha érezhető javulást akarsz.
Ha valamit nem értesz kérdezz nyugodtan.

Élő ügyfélszolgálat