Miben más egy Intel Pentium 4 egy Intel Dula Core-tól?
Azon kívül, hogy a magok száma az egyiken 1 a másikon meg kettő.?
más: ha kezembe fogok egy ddr memóriát akkor honnan tudom meg , hogy DDR, DDR2 vagy DDR3 van a kezembe? Ráírva nincsen!
Máshol van rajtuk a "bevágás".
-> http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/img/ddr.jpg
egyre jobban zavar, hogy egy 450wattos táp hajtja a gépemet, miközben sokat töltenék, vagy órák hosszat dolgozok/játszok a gépen. (a lakás összes izzója együtt nem fogyaszt ennyit ha fel vannak kapcsolva)
most találtam ezt a kis méretű és nagyon barátságos áramfogyasztású cuccot, minél tovább nézegetem, annál jobban tetszik...
az lenne a kérdésem, hogy mi a "buktatója" ezeknek a kütyünek? (nem bővíthetők pl?)
Asrock ION 330: a nettopok új generációja
ASRock > Products > Nettop Series > ION 330
kb 1/8-ad wattot zabál a mostani PC-mhez képest, amit semmi izmos feladatra nem használok, csak netezni, filmezni, meg pókerre...
érdemes beruházni egy ilyenbe szerintetek?
elég egy ilyen nettop egy dual-monitoros pókermasinához?
Miben más egy Intel Pentium 4 egy Intel Dula Core-tól?
Azon kívül, hogy a magok száma az egyiken 1 a másikon meg kettő.?
Hülye vagyok hozzá, de az a 450 wattos táp folyamatosan max teljesítményt zabál?
Egy kisebb táp nem jó megoldás?
80e ft-ot kiadnál egy másik gépért, csak az áramfogyasztás miatt. 2 év alatt lehet behozza az árát, de addigra negyedét fogja érni az a gép. Vagy akkor a mostanit eladod?
egyre jobban zavar, hogy egy 450wattos táp hajtja a gépemet, miközben sokat töltenék, vagy órák hosszat dolgozok/játszok a gépen. (a lakás összes izzója együtt nem fogyaszt ennyit ha fel vannak kapcsolva)
most találtam ezt a kis méretű és nagyon barátságos áramfogyasztású cuccot, minél tovább nézegetem, annál jobban tetszik...
az lenne a kérdésem, hogy mi a "buktatója" ezeknek a kütyünek? (nem bővíthetők pl?)
Asrock ION 330: a nettopok új generációja
ASRock > Products > Nettop Series > ION 330
kb 1/8-ad wattot zabál a mostani PC-mhez képest, amit semmi izmos feladatra nem használok, csak netezni, filmezni, meg pókerre...
érdemes beruházni egy ilyenbe szerintetek?
elég egy ilyen nettop egy dual-monitoros pókermasinához?
omg, mekkora láma voltam megint, én azt hittem, hogy folyamatosan ennyit zabál ez a szörnyeteg.
na majd meglesem egy árammérővel...de ha csak 200at fogyaszt az se túl jó :) ráadásul egy ilyen kütyü sokkal kisebb és dizájnosabb...
Hülye vagyok hozzá, de az a 450 wattos táp folyamatosan max teljesítményt zabál?
aham, akkor jól gondoltam.
Atish akkor kész pénzkidobás csak az áram miatt, többet veszítesz, mint nyersz.
Mondjuk az új ongame kliens zabálja az áramot rendesen. :(