Greko
Válasz reirreT kommentjére
2011. okt. 17. 19:12

Sztem ipon elég jó. Kb legnagyobb választék, legjobb árak, csak az a baj, h kártyával nem lehet fizetni

daPEPEhu
Válasz Greko kommentjére
2011. okt. 21. 8:34

Hali!

Szeretnék egy új gépet venni..a lényeg az, hogy csak pókerezésre használnám(+kb filmnézésre)..szóval nem játszanék rajta meg ilyesmi..de menjen rendesen rajta a kliens+HM+ egyéb pókeres szoftverek, még ha 24-asztalozok is..fish vagyok ilyen téren, hogy miből milyet kellene venni, ha valaki tudna segíteni,ha linkelne is akkor még jobb lenne.

Most van egy monitorom, de kettővel szeretnék grindelni..ide is jöhetne tipp milyet érdemes venni( olyat akarok venni amin TV-t is tudnám nézni..)

Köszi

Gabiru
Válasz daPEPEhu kommentjére
2011. okt. 21. 9:23

Hali!

Szeretnék egy új gépet venni..a lényeg az, hogy csak pókerezésre használnám(+kb filmnézésre)..szóval nem játszanék rajta meg ilyesmi..de menjen rendesen rajta a kliens+HM+ egyéb pókeres szoftverek, még ha 24-asztalozok is..fish vagyok ilyen téren, hogy miből milyet kellene venni, ha valaki tudna segíteni,ha linkelne is akkor még jobb lenne.

Most van egy monitorom, de kettővel szeretnék grindelni..ide is jöhetne tipp milyet érdemes venni( olyat akarok venni amin TV-t is tudnám nézni..)

Köszi

Én ezt a linket tudom ajánlani!

hardverKER

GL!

daPEPEhu
Válasz Gabiru kommentjére
2011. okt. 21. 9:29

Én ezt a linket tudom ajánlani!

hardverKER

GL!

köszi!körülnézek :)

bads
2011. okt. 21. 9:39

Mennyi a keret rá? Jó lenne tudni hogy lehessen ajánlani.

daPEPEhu
Válasz bads kommentjére
2011. okt. 21. 9:42

Húú, hát jó kérdés..kb. olyan 150K, annál többet nem nagyon adnék ki rá most+ a monitor..az nincs benne ebben a keretben.

bads
2011. okt. 21. 10:11

Kicsit sok egy nem játszós géphez, megjelenítő nélkül. :D
De akkor nézzük:

Alaplap: ASROCK H61M/U3S3

Proci: INTEL Core i3-2100 3.10GHz 1155 BOX itt szerintem nincs szükség a fizikai 4 magosra, de ha mégis: INTEL Core i5-2300 2.80GHz 1155 BOX

RAM: KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz ebből mehet akár 2x4GB is mert igen olcsón mérik.

Procihűtő: gyári Intelt felejtsd el, bár teljesítményre nem olyan rossz de szerintem tud hangosodni, érdemes venni egy kisebb "téglát" rá ami jobban vezeti le a hőt: COOLERMASTER Hyper 212 Plus vagy ARCTIC COOLING Freezer 13

HDD: ár/érték arány miatt 1TB-ost mindenképp: SAMSUNG 1000GB F3 7200rpm 32MB SATA2 HD103SJ de vehetsz akár 5400rpm-en pörgő vinyót is, az nem hangosodik annyira és SSD mellé bőven elég az is.

SSD: KINGSTON 96GB SATA2 SSD 2,5" SSDNow V+100 SVP100S2/96G ár/érték arányban a legjobb, kb kihagyhatatlan egy mai konfigból

Videokártya: ha nem játszás a szempont akkor 10-20k között igény szerint bármi pl: SAPPHIRE 11168-02-20R HD5670 512MB GDDR5 PCIE 2 monitort simán meghajt

Táp: már lehet venni normális áron is jó minőséget, ajánlott Chieftec, FSP, Corsair;
CHIEFTEC CTG-400-80P 400W BOX vagy egyel nagyobb lépték W-ban, CHIEFTEC CTG-500-80P 500W BOX

Ház: igény szerint ami bejön külsőre, nekem a kisebb fajták tetszenek: COOLERMASTER RC-334-KKN1-GP Elite fekete

ODD: tökmindegy: NEC AD-7280S Fekete OEM

kb ennyi

szerk: most nézem, hogy egy pöppet már ki is gurult a keretből, kicsit felmentek az árak.

daPEPEhu
Válasz bads kommentjére
2011. okt. 21. 10:32

Nagyon köszi! :)
Nem nagyon voltam/vagyok képbe mi mennyibe kerül, ezért írtam, hogy max. 150K

Átnézem akkor amit ajánlottál..már csak egy jó monitor kellene,esetleg tudsz ajánlani vmit? :) Tv-nek és monitornak használnám egyszerre.(22 vagy 24 colos)

Ja és ez nem minden..:) egeret és fejhallgatót is akarok venni.. :)

Maxxxika
2011. okt. 21. 10:38

Ja és ez nem minden..:) egeret és fejhallgatót is akarok venni.. :)

Hogy fogod az egeret?
Tenyérben, vagy ujjakkal?
Image
Claw gripre én MX-518-at használok(=Raser Imperator)
Palm gripre pedig Razer Deathadder

daPEPEhu
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. okt. 21. 10:50

Hogy fogod az egeret?
Tenyérben, vagy ujjakkal?
Image
Claw gripre én MX-518-at használok(=Raser Imperator)
Palm gripre pedig Razer Deathadder

Köszi.Claw gripes kell nekem is..utána nézek. :)

Élő ügyfélszolgálat