Átnézem akkor amit ajánlottál..már csak egy jó monitor kellene,esetleg tudsz ajánlani vmit? :) Tv-nek és monitornak használnám egyszerre.(22 vagy 24 colos)
Ja és ez nem minden..:) egeret és fejhallgatót is akarok venni.. :)
még jó, hogy az ember a pókerrel kifedezi magát a számtech cuccok $ erősödés miatti drágulása ellen :D
egerek (már ha nem asztali dísznek kell):
claw : steelseries kinzu, razer abyssus utóbbi a legtöbb padon rosszalkodik úgyhogy csak a lol és mirror editionöket szabad megvenn, ezek már jók a legtöbb cloth padon.
palm: logitech g500
Újabb lista
Sziasztok,
Köszi a kommenteket, lassan alakul a dolog.
Csatoltam egy képet arról hogy most hogy áll a történet. Ezek Ipon.hu webshop árak.
Hiányzó elemek:
- Ház (nem műtárgy kell, cél hogy praktikus legyen)
- Egér (claw grip, minimális igényeim vannak, cél hogy olcsó legyen és ne essen szét 2 hónap után)
- Billentyűzet (szintén valami basic cucc kéne)
Amit figyelembe kell venni:
- Alapvetően játékra lesz (nem póker), cél hogy a legfrisebb játékok szépen menjenek rajta, de nem az übermax grafika a cél.
- A szoba ahol a gép lesz parkettás + bolyhos szőnyegek vannak így a jelenlegi gép eléggé porosodik belül...
- Jó lenne ha megállna 250k HUF-ban az egész, akár azzal hogy valamelyik elemen spórolok. (Akár a monitoron is, nem kell nekem TV méret)
- Software: Kb 10 éve vettem utoljára gépet úgyhogy ez nagyon hülye kérdés de azért felteszem - megéri venni jogtiszta windowst+vírusirtót?
Nagyon köszönök előre is minden segítséget.
Remélem nem maradt ki semmi :)
Sziasztok,
Köszi a kommenteket, lassan alakul a dolog.
Csatoltam egy képet arról hogy most hogy áll a történet. Ezek Ipon.hu webshop árak.
Hiányzó elemek:
- Ház (nem műtárgy kell, cél hogy praktikus legyen)
- Egér (claw grip, minimális igényeim vannak, cél hogy olcsó legyen és ne essen szét 2 hónap után)
- Billentyűzet (szintén valami basic cucc kéne)
Amit figyelembe kell venni:
- Alapvetően játékra lesz (nem póker), cél hogy a legfrisebb játékok szépen menjenek rajta, de nem az übermax grafika a cél.
- A szoba ahol a gép lesz parkettás + bolyhos szőnyegek vannak így a jelenlegi gép eléggé porosodik belül...
- Jó lenne ha megállna 250k HUF-ban az egész, akár azzal hogy valamelyik elemen spórolok. (Akár a monitoron is, nem kell nekem TV méret)
- Software: Kb 10 éve vettem utoljára gépet úgyhogy ez nagyon hülye kérdés de azért felteszem - megéri venni jogtiszta windowst+vírusirtót?
Nagyon köszönök előre is minden segítséget.
Remélem nem maradt ki semmi :)
- Vegyél inkább x360-at, ps3-at, s tartsd meg a régi pc-det. :)
- videokártyán még gondolkodnék, mert ez az árkategória nagyon lightos kártyákat tartalmaz.
- Igen, mindenféleképpen vegyél jogtiszta szoftvert, ne ezen spórolj...
PC párti vagyok, kerül amibe kerül :)
Köszi a tippet a DVD íróra.
Videókártya: Lightos alatt azt érted hogy gyenge? Esetleg alternatíva?
Megnéztem, egy Win7 kb 28-30k. Ehh, nehéz lesz ezt 250-ből kihozni.... :(
Tényleg nem értek hozzá ezért kérdem:
Videókarinál nem annyi számít hogy mennyi memória és milyen chipset?
Ebből kiindulva pl most találtam ezt, ami olcsóbb mint amit eredetileg kinéztem, mégis 2G memóriával. Mit számít hogy a memória DDR3 vagy DDR5?
SAPPHIRE 11191-02-20G HD6570 2GB GDDR3 PCIE
nem néztem most az új árakat, de kb 2 hete az a vinyó amit beleraknál még csak 13k volt, most meg 21k? vagy csak baromi drága helyen veszed? tudom, hogy egyszerűbb 1 helyen megvenni mindent, de egy kis utánajárással szerintem legalább 20-30k-t spórolhatnál, és vehetnél még jobb gépet.
nem néztem most az új árakat, de kb 2 hete az a vinyó amit beleraknál még csak 13k volt, most meg 21k? vagy csak baromi drága helyen veszed? tudom, hogy egyszerűbb 1 helyen megvenni mindent, de egy kis utánajárással szerintem legalább 20-30k-t spórolhatnál, és vehetnél még jobb gépet.