Tényleg nem értek hozzá ezért kérdem:
Videókarinál nem annyi számít hogy mennyi memória és milyen chipset?
Ebből kiindulva pl most találtam ezt, ami olcsóbb mint amit eredetileg kinéztem, mégis 2G memóriával. Mit számít hogy a memória DDR3 vagy DDR5?
SAPPHIRE 11191-02-20G HD6570 2GB GDDR3 PCIE
Szerintem nézz szét még itt is,rhw.hu.Úgy 1,5 éve én is az iponon raktam össze az új konfigom,aztán gyakorlatilag náluk megkaptam ugyan azt,csak épp kb. 20k-val olcsóbban.
Ez már egy másik vinyó, ez 7200 rpm-es, de jogos a pont, ott pl lehet spórolni :)
Ettől függetlenül mindenképpen utána akarok nézni a dolgoknak csak sajnos még maga a konfig sincs meg (pl ház). Ha esetleg van tipped ezekre (lásd előző oldali hsz) vagy hogy milyen boltokban érdemes megnéznem azt is megköszönöm.
Tényleg nem értek hozzá ezért kérdem:
Videókarinál nem annyi számít hogy mennyi memória és milyen chipset?
Ebből kiindulva pl most találtam ezt, ami olcsóbb mint amit eredetileg kinéztem, mégis 2G memóriával. Mit számít hogy a memória DDR3 vagy DDR5?
SAPPHIRE 11191-02-20G HD6570 2GB GDDR3 PCIE
ja hiányzó cuccokra nem válaszoltam:) szóval ház Asus rendben lesz, sokféle van olcsón, választhatsz olyat ami nem túl csicsás.
bill+egér: nálam mindkettő Logitech. én nagyon meg vagyok velük elégedve, mindkettő vezetékes, a bill az egyik legalapabb kb 3-4k körül, az egerem egy Mx518 gamer egér, de nagyon jól kézreáll. egeret szerintem érdemes nézni a nagy áruházakban, és megnézni, hogy áll a kezedben, aztán persze máshol megvenni:) de ezekben eltérés nem sok van, Genius-t mondjuk nagyon nem ajánlom. a profi egerek (pl Razer) csak akkor fontosak ha FPS-t játszol nagyon durván, egyébként egy sima infra vagy lézer is megfelelő, a fontos csak a kényelem;)
Ismét köszi a válaszokat. Este még megnézem a videókarit és a házat, meg hogy tudok e olcsóbb monitort találni. Ha minden meglesz akkor felpakolom a végeredményt egy uccsó megköpködésre. :)
Akkor ha jól értem videókártyánál 1GB DDR5 > 2GB DDR3 ?
Ismét köszi a válaszokat. Este még megnézem a videókarit és a házat, meg hogy tudok e olcsóbb monitort találni. Ha minden meglesz akkor felpakolom a végeredményt egy uccsó megköpködésre. :)
Akkor ha jól értem videókártyánál 1GB DDR5 > 2GB DDR3 ?
@Gabiru: Esetleg elküldenéd a teljes konfigot PM-ben?
Hátha találok benne valami tetszetőset :)
Thx
@Gabiru: Esetleg elküldenéd a teljes konfigot PM-ben?
Hátha találok benne valami tetszetőset :)
Thx
Délután küldöm mert most még munkában vagyok. :)