Jonas 77
Válasz mese kommentjére
2011. nov. 2. 19:32

Nézegetem most a videókarikat, egyszerűség kedvéért ipon-on. (majd ha összeáll a végső konfig akkor jön az árgép és tsai.)

Eredetileg ezt néztem ki:
ASUS EAH6750
ATi RadeOn HD6750 chipsettel, 1024Mb DDR5 memória
31,500 HUF

Most találtam ezt:
SAPPHIRE 11168-30-20G HD5670
ATi RadeOn HD5670 chipsettel, 1024Mb DDR5 memória
21,250 HUF

Különbség kiemelve, chipset. Nekem ez kurvára semmit nem mond, és káprázatos módon 20 perc intenzív keresgélés után sem lettem okosabb. Ráadásul még mindig megvan a kérdés:

1GB DDR5 > 2GB DDR3?

Háznak most hirtelen ezt találtam ASUS-ból amit mese javasolt bár gyanúsan olcsó...
ASUS TA-891
Keresek olyan aminél van valami porszűrő de egyelőre csak überdrágát találok.

Bocsi hogy sokat kérdezek, de ha már ennyi pénz rászánok akkor nagyon meg akarom nézni hogy mit veszek. :)

Gabiru
Válasz mese kommentjére
2011. nov. 2. 20:03

és nem tudod fejből a pontos konfigod??? milyen kocka vagy te? :P

Hát ilyen jó kocka :D

nando42
Válasz Jonas 77 kommentjére
2011. nov. 2. 20:15

Nézegetem most a videókarikat, egyszerűség kedvéért ipon-on. (majd ha összeáll a végső konfig akkor jön az árgép és tsai.)

Eredetileg ezt néztem ki:
ASUS EAH6750
ATi RadeOn HD6750 chipsettel, 1024Mb DDR5 memória
31,500 HUF

Most találtam ezt:
SAPPHIRE 11168-30-20G HD5670
ATi RadeOn HD5670 chipsettel, 1024Mb DDR5 memória
21,250 HUF

Különbség kiemelve, chipset. Nekem ez kurvára semmit nem mond, és káprázatos módon 20 perc intenzív keresgélés után sem lettem okosabb. Ráadásul még mindig megvan a kérdés:

1GB DDR5 > 2GB DDR3?

Háznak most hirtelen ezt találtam ASUS-ból amit mese javasolt bár gyanúsan olcsó...
ASUS TA-891
Keresek olyan aminél van valami porszűrő de egyelőre csak überdrágát találok.

Bocsi hogy sokat kérdezek, de ha már ennyi pénz rászánok akkor nagyon meg akarom nézni hogy mit veszek. :)

Én biztosan a fentit venném. :)

De: Milyen videókártyát? - PROHARDVER! Hozzászólások

Jonas 77
Válasz nando42 kommentjére
2011. nov. 2. 20:53

Én biztosan a fentit venném. :)

De: Milyen videókártyát? - PROHARDVER! Hozzászólások

De miéééééért? :D :D :D Miért jobb az a chipset mint a másik? 10k a különbség és a többi részlet ugyanaz.

Már 800 oldalt átnyálaztam különböző fórumokon és már zsong az agyam a sok buzi kódtól meg rövidítéstől. :S
Itt is 26k komment van és nem találom a keresőt lol
Edit: Megtaláltam de nem segített

Gabiru
2011. nov. 2. 21:01

De miéééééért? :D :D :D Miért jobb az a chipset mint a másik? 10k a különbség és a többi részlet ugyanaz.

Már 800 oldalt átnyálaztam különböző fórumokon és már zsong az agyam a sok buzi kódtól meg rövidítéstől. :S
Itt is 26k komment van és nem találom a keresőt lol
Edit: Megtaláltam de nem segített

Küldtem Pm-et! Amúgy szívesen eldiskurálgatok veled skypeon a témában hogy mit miért! :D

GL!

Bumbanas
Válasz Gabiru kommentjére
2011. nov. 2. 22:02

Jonas, ha már ilyen gépet szeretnél összerakni, könyörgöm ne Asrock alaplapot rakj bele! Miért akarod agyonvágni az egész konfigurációt egy alsó alatti kategóriás lappal, hogy aztán tönkre vágja az egész gép teljesítményét?

Jonas 77
Válasz Bumbanas kommentjére
2011. nov. 2. 22:11

Jonas, ha már ilyen gépet szeretnél összerakni, könyörgöm ne Asrock alaplapot rakj bele! Miért akarod agyonvágni az egész konfigurációt egy alsó alatti kategóriás lappal, hogy aztán tönkre vágja az egész gép teljesítményét?

Öööö, mivel kb fingom nincs róla hogy mi a jó meg mi nem... :)
Minden tanácsot szívesen veszek. Minél konkrétabb annál jobb :D

OldRknight
2011. nov. 2. 22:21

Egy nvidia gtx590es kártya mellé meg egy core i7 2600k proci mellé milyen alaplapot ajánlotok? Ami azért nem húzza le a teljesítményt de nem is őrülten drága?

ihaveadream
Válasz OldRknight kommentjére
2011. nov. 2. 22:37

Az Asrock már nem az az asrock:)

Bumbanas
Válasz ihaveadream kommentjére
2011. nov. 2. 22:41

Az Asrock már nem az az asrock:)

Attól még nem túl jó.

Élő ügyfélszolgálat