csk annyit tennék hozzá, hoyg ne vegyél tn+film paneles monitort, csakis ips panellel szereltet.
Köszönöm srácok az eddigi hsz-eket! :)
Valszeg meggondolom magam és amd mellett döntök, ahogy írtátok is nem vagyok egy hc gamer, hogy annyira megérje nekem talán. SSD-t is akkor veszek nagyobb tárhellyel, és amit írtál utólag hoodyhoo, az alapján nem igazán érdemes nekem ips panellel szerelt monitort venni, egyszerűen nem használnám azt sem ki.
Köszönöm srácok az eddigi hsz-eket! :)
Valszeg meggondolom magam és amd mellett döntök, ahogy írtátok is nem vagyok egy hc gamer, hogy annyira megérje nekem talán. SSD-t is akkor veszek nagyobb tárhellyel, és amit írtál utólag hoodyhoo, az alapján nem igazán érdemes nekem ips panellel szerelt monitort venni, egyszerűen nem használnám azt sem ki.
Köszi srácok a segítséget, eddig a konfig így nézne ki:
MSI A55M-P33
CPU AMD A8 3870K 4core Box (3,0GHz, 4MB)
8GB DDR3-1333MHz Kingston CL9 kit 2x4GB
128GB SSDNow Kingston V200 desktop kit
HDD 1TB WD10EALX 32MB SATAIII/600 7200rpm 2RZ
ATI Sapphire HD6850 1GB (256) aktiv 2xD H DP
DVDRW/RAM Samsung SH-222BB 22x SATA
MidiTower ATX 500W
vélemények? árban 650 euró. laikusként, megéri avagy sem? :D
Köszi srácok a segítséget, eddig a konfig így nézne ki:
MSI A55M-P33
CPU AMD A8 3870K 4core Box (3,0GHz, 4MB)
8GB DDR3-1333MHz Kingston CL9 kit 2x4GB
128GB SSDNow Kingston V200 desktop kit
HDD 1TB WD10EALX 32MB SATAIII/600 7200rpm 2RZ
DVDRW/RAM Samsung SH-222BB 22x SATA
MidiTower ATX 500W
vélemények? árban 650 euró. laikusként, megéri avagy sem? :D
ok, köszi Neked is.
MSI A75MA-P35 - ez az alaplap lenne akkor a következő alternative és egy FSP táp. Sry srácok a sok láma kérdésért, de nem akarom nagyon elsietni a dolgokat és inkább kikérem a véleményeteket.
ok, köszi Neked is.
MSI A75MA-P35 - ez az alaplap lenne akkor a következő alternative és egy FSP táp. Sry srácok a sok láma kérdésért, de nem akarom nagyon elsietni a dolgokat és inkább kikérem a véleményeteket.
Azert van a topik, ne viccelj. A75s chipset igen jobb valamivel, de fontold meg hogy mennyivel koltesz tobbet, igazabol SATA II/III kozott nem fogsz erezni kulonbseget, II: 3Gb/sec III: 6Gb/sec, azaz a SataII: 375 MB/sec es adatatvitel, ami majdnem a mostani SSD-k csucsa, (az asszem: 550 MB/sec) viszont a HDD csak ~70 MB/sec iras, ~120 MB/sec olvasas, tehat amikor HDD rol SSD-re masolsz akkor se fogod, csak az 1/3adat kihasznalni a rendelkezesre allo savszellesegednek. Egyedul akkor van ertelme SATAIII miatt tobb penzt kolteni, ha tervezel tobb SSD a gepedbe, amik kozott adatot mozgatnal, es szukseged lesz arra a plusz ~150 MB/sec -re, IMO: nem lesz szukseged ra. Masik dolog amivel meg tobbet tud az A75, az az USB 3.0. Ez is csak akkor erdekes ha tervezel valami usb 3.0 eszkozt vasarolni, (pl kulso vinyo). USB 3.0 lenyegesen gyorsabb 4-5x, tehat ez lehet mervado, de telleg fontold meg, megeri-e neked ezer azt a plusz 25 eurot kifizetni. Ha igen akkor nem gond.
A tap az mindenkepp jo pont... az folott atsiklottam es koszonjuk meg a 'kolleganak' hogy o eszrevette :) Jo tap=biztonsag. O fog vigyazni erre a sok mindenre amit megvettunk :)
Köszi srácok a hsz-eket, sokat segítettetek! :)
Végülis ilyen konfig lett:
MSI A75MA-P35
CPU AMD A8 3870K 4core Box (3,0 GHz, 4Mb)
8 GB DDR3-1333MHz Kingston CL9 kit 2*4GB
128 GB SSD Kingston V200 desktop kit
HDD 1TB WD10EALX 32MB SATAIII 7200rpm 2RZ
Fortron HEXA 500
Egy új asztali gépet tervezek beszerezni, mert a mostani elég elavult. Nem igazán értek hozzá, ezért kérdezem a hozzáértőket, hogy milyen konfigurációt ajánlanátok.
10-12 asztal ( sng turbo és rush turbo ) + HM1
A rush a HM-mel együtt rendesen fogja a gépet, ezért azt szeretném, ha zökkenő mentesen bírná a leendő gép.
120 GB SSD-t gondoltam, és olyan videókártyát amire később kettő monitort lehet kötni. 140-150 ezer Ft-t szánnék rá. A segítséget előre is köszönöm.