szazsa
Válasz kertitorp kommentjére
2013. jan. 10. 22:41

hello mindenki nekem olyan gondom van h a tv-men nincs vga a laptopon meg hdmi csatlkozo vettem egy olyan kabelt amine a egyik vege vga a masik hdmi es igy sem mukodik de kiprobaltam masik tv vga vga az mukodik tehat a laptop jo csak valami bealitasi gond lehet vagy nem is fog mukodni?
koszi

GoodGame
Válasz szazsa kommentjére
2013. jan. 11. 11:52

hello mindenki nekem olyan gondom van h a tv-men nincs vga a laptopon meg hdmi csatlkozo vettem egy olyan kabelt amine a egyik vege vga a masik hdmi es igy sem mukodik de kiprobaltam masik tv vga vga az mukodik tehat a laptop jo csak valami bealitasi gond lehet vagy nem is fog mukodni?
koszi

Érdemes lenne kipróbálni azt a kábelt vmi. más konfigurációval, mert lehet, hogy bármit állítgatsz nem ez lesz a megoldás.

kertitorp
2013. jan. 14. 17:45

Egy új asztali gépet tervezek beszerezni, mert a mostani elég elavult. Nem igazán értek hozzá, ezért kérdezem a hozzáértőket, hogy milyen konfigurációt ajánlanátok.
10-12 asztal ( sng turbo és rush turbo ) + HM1
A rush a HM-mel együtt rendesen fogja a gépet, ezért azt szeretném, ha zökkenő mentesen bírná a leendő gép.
120 GB SSD-t gondoltam, és olyan videókártyát amire később kettő monitort lehet kötni. 140-150 ezer Ft-t szánnék rá. A segítséget előre is köszönöm.

Valaki tud ebben segíteni?

Slynzor
2013. jan. 14. 18:02

Valaki tud ebben segíteni?

SG.hu - Informatikai
Ide írj be a megfelelő topikba. Írd le, hogy mire kell, mennyit szánsz rá, egyéb kritériumokat. Hamar válaszolni fognak, sok a hozzáértő.

BT86
Válasz buktar kommentjére
2013. jan. 16. 18:07

Van valakinek tapasztalata ezzel az SSD-kkel kapcsolatban?
Samsung SSD 840 120GB
Ocz vertex 3 120
Átlagos használat mellett mekkora különbségek vannak a különböző SSD-k között?

titcar
Válasz BT86 kommentjére
2013. jan. 16. 18:33

Van valakinek tapasztalata ezzel az SSD-kkel kapcsolatban?
Samsung SSD 840 120GB
Ocz vertex 3 120
Átlagos használat mellett mekkora különbségek vannak a különböző SSD-k között?

tesztekben a 4K random read értéket nézd, de amúgy kb. sosem vennéd észre a különbséget köztük.

ivanesz
Válasz buktar kommentjére
2022. márc. 13. 14:42

Sziasztok!
Szeretném lecserélni a laptopot egy asztali pc-re.
Gyakorlatilag csak pókerre kellene.
Két terem egyidejű futtatása,holdem manager,tournament shark,közben Twitch is simán fusson ha nézek valamit.
Két monitort kezeljen.
Valami ilyesmit nézegetek:https://www.skynet-computer.hu/termek/a-data-proba-proba285223222?utm_source=facebook&utm_medium=cpc

Ez elég?Még sok is?
Köszi a segítséget én elég vakon vagyok a témában.
gl

LordLepeny
Válasz ivanesz kommentjére
2022. márc. 14. 20:34

Ssd nélkül ne vegyél gépet.
Illetve a proci is egy régi generációs.
Add meg légyszi, milyen megyében laksz és nézek neked egy jó gépet ebben az árkategòriában.

ivanesz
Válasz LordLepeny kommentjére
2022. márc. 15. 0:21

Ssd nélkül ne vegyél gépet.
Illetve a proci is egy régi generációs.
Add meg légyszi, milyen megyében laksz és nézek neked egy jó gépet ebben az árkategòriában.

Szia!
Bács-Kiskun.Köszi.

gl

LordLepeny
Válasz ivanesz kommentjére
2022. márc. 15. 2:02

Hát nem épp Bács-Kiskun..

De szerintem csap le erre gyorsan. A legjobb teljesítmény, amit láttam, és még 25e olcsóbb is mint a gyengébb riválisok. NA meg nem 120gb ssd van benne.
4k tartalmat bírja, grafika intenzívebb játékokat nem.
Minden alkalmazás hasít rajta szerintem.

https://hardverapro.hu/apro/hp_prodesk_i7_7700_ram_16gb_ssd_512gb_gep_elado/hsz_1-50.html

Élő ügyfélszolgálat