Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Milyen mobilnetet érdemes választani?

Maxxxika
Válasz Abdul87HU kommentjére
2011. nov. 5. 22:07

Maxxxika +1, a legolcsóbb telenoros mobilnet is tudja a 6-7 asztalt gond nélkül, csak térerő legyen. Számomra nagyon kellemes meglepetés volt. :)

tudja az a 20-at is ;)

redoubtable
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. febr. 13. 11:26

szolgálati közlemény annak aki mobilnetet keres.

Telenor Hipernet tarifák

A telenornál a hipernet 21 es csomagja havi 6K ft (első hónap csak 1K). 10G havi adatforgalom, nincs túlforgalmazási díj, és mellé 00:00 tól 07:00 ig havi 100G adatforgalom. sorozatot filmeket nyugodtan lehet ez időben szedni vele.

Holdenper
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. febr. 13. 13:01

Feltöltőkártyás mobilinternet

Erről mi a vélemény? Csak vésztartaléknak kéne, és kb ilyen félévente használnám egyszer, mert elég stabil a netem, csak nem szeretném, hogy ha esetleg elszáll, akkor az 150$ bukta legyen. Nem tudom van-e másik ilyen nem havidíjas, hanem percdíjas/feltöltéses konstrukció, de valami ilyesmi lenne jó tehát:)

hoppárézimi
Válasz Holdenper kommentjére
2012. febr. 13. 13:11

Feltöltőkártyás mobilinternet

Erről mi a vélemény? Csak vésztartaléknak kéne, és kb ilyen félévente használnám egyszer, mert elég stabil a netem, csak nem szeretném, hogy ha esetleg elszáll, akkor az 150$ bukta legyen. Nem tudom van-e másik ilyen nem havidíjas, hanem percdíjas/feltöltéses konstrukció, de valami ilyesmi lenne jó tehát:)

Nekem ez van. Arra célra tökéletesen megfelel amire te használni szeretnéd. Évente fel kell tölteni 3000Ft-tal, hogy a SIM ne járjon le. Én nem használtam el a 600 percet egy év alatt. Így a "havidíj" 250Ft, tökéletes.

Holdenper
Válasz hoppárézimi kommentjére
2012. febr. 13. 14:58

Nekem ez van. Arra célra tökéletesen megfelel amire te használni szeretnéd. Évente fel kell tölteni 3000Ft-tal, hogy a SIM ne járjon le. Én nem használtam el a 600 percet egy év alatt. Így a "havidíj" 250Ft, tökéletes.

Köszi! Akkor benevezek egyre:)

Orang3J3ws99
2012. febr. 13. 15:41

Nekem T-Mobilos van és nem rossz. Valam 6 K volt és dominós feltölthető.

risa
2012. febr. 13. 20:16

Köszi! Akkor benevezek egyre:)

Őszintén szólva a másik két szolgáltatóval jobban jársz, ha feltöltőst akarsz. Ott nem perc, hanem adatmennyiség alapján számláz. A voda fix díj befizetése után 30nap 3giga keret, ennél még jobb a t-mobile. Feltöltöd és elkezded használni. Használattól függően adott sávok után vonja le a pénzt, azaz ha csak 100 megát használod, akkor az első sávnak megfelelő díjat vonja le. Ez a sávos számlázás havonta újraindul, egy feltöltéssel 1 évig aktív a neted.

Holdenper
Válasz risa kommentjére
2012. febr. 13. 21:13

Őszintén szólva a másik két szolgáltatóval jobban jársz, ha feltöltőst akarsz. Ott nem perc, hanem adatmennyiség alapján számláz. A voda fix díj befizetése után 30nap 3giga keret, ennél még jobb a t-mobile. Feltöltöd és elkezded használni. Használattól függően adott sávok után vonja le a pénzt, azaz ha csak 100 megát használod, akkor az első sávnak megfelelő díjat vonja le. Ez a sávos számlázás havonta újraindul, egy feltöltéssel 1 évig aktív a neted.

Köszi, akkor majd utánanézek, aztán beszerzek egy olyat, ami a leginkább megfelel a célnak:)

Mezo_gsi
Válasz risa kommentjére
2012. febr. 13. 21:20

A Telenornál is létezik mindkét számlázási módszer feltöltőkártyás netnél (perc- és adatmennyiség alapú is) az egyik a Praktikumkártyás, a másik pedig a Djuice-os. És ráadásul a Djuice-os netet nem csak 26 év alatti veheti meg, nem úgy, mint a telefonnál.

Arra sajnos nem emlékszem melyik-melyik, de végül is tökmindegy.

Maxxxika
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2012. febr. 23. 13:31

Utóbbi félévben a digi vezetékes netem mellé digi mobilnetem is volt (telenor hálózatát használja, telenoros simmel), ma pont kellett volna, mert a vezetékes elszállt, de nem tudtam bele életet lehelni.
Holnap csináltatok egy T-mobilost.

Élő ügyfélszolgálat