Ez lenne a T-mobilos feltölthető?
Domino Web
Csak mert a leírás alapján olyan, mintha előfizetés lenne.
szerk: Ok megvan, ez a feltöltős.
Olyat nem lehet, hogy a meglévő domino kártyához kapcsolják ezt a mobilnetet, és modemként használjam a telefont?
Ez lenne a T-mobilos feltölthető?
Domino Web
Csak mert a leírás alapján olyan, mintha előfizetés lenne.
szerk: Ok megvan, ez a feltöltős.
Olyat nem lehet, hogy a meglévő domino kártyához kapcsolják ezt a mobilnetet, és modemként használjam a telefont?
Mobilt lehet modemként használni, és netezni róla. Jó kérdés, hogy ezt a "domino web"-et lehet e kombinálni más feltöltőssel. Ügyfélszolgálat biztosan okosabb.
Ha olyan kártyád van most amivel tudsz mobillal netezni, akkor géppel összekötve is mennie kell.
Eddig DIGI(Telenor) mobilnetem volt, íme a sebességteszt:
Erre most beszereztem egy T-Mobilost Domino Web mobilnetet:
Vajon minek köszönhető ez a gyalázatos sebesség?
Feltűnt, hogy különbözőek a szerverek, de gondolom ez nem jelentene ekkora különbséget, automatikusan választotta a speedtest.
Más T-Mobilosnak is ilyen gyenge?
Számtalan dologtól függ. Adótorony távolsága, hálózat aktuális terhelése etc. Nekem Bp.en teljesen zsiráf.
sziasztok ! napi 3-4 órában , 5-6 asztalon szeretnék pokerstarson játszani telenoros mobilnettel.
szerintetek melyik csomag érné meg nekem a legjobban ? 2gb adatforgalmú elegendő lenne , vagy mindenképp vegyem meg inkább az 5gb-osat ?
Csak játékra bőven elég
Csak játékra bőven elég
sziasztok ! napi 3-4 órában , 5-6 asztalon szeretnék pokerstarson játszani telenoros mobilnettel.
szerintetek melyik csomag érné meg nekem a legjobban ? 2gb adatforgalmú elegendő lenne , vagy mindenképp vegyem meg inkább az 5gb-osat ?
Óránként 15-20 asztalon 7-8 mega az adatforgalom a Starson (friss mérés)