Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Milyen mobilnetet érdemes választani?

Szecska
Válasz Rolowin kommentjére
2012. szept. 13. 22:04

mega ???

az igen , ez ám a jó szoftver ..... bezzeg ongame....

Ongame szoftvere jo szar,de az adatmennyiseg szempontjabol nem rosszabb a PSnel, legalabbis a redkings biztos nem. Mondjuk nem tudtam 20 asztalon tesztelni, mert kb 8nal behal a gepem :)
Ami szar ilyen szempontbol,az az Ipoker, az elfogyaszt 50 megat siman orankent (Titan)

Zsozso1977
Válasz Steveeland kommentjére
2012. dec. 17. 17:55

Hali!
Laptopon 12 asztal/később több/+hm2 v pt3 +tableninja használok.
Telenor hipernet csomagot vagy digi mobilnetet?
Mobil nettel kapcsolatban valakinek valamilyen véleménye?
Milyet válasszak ?gb
választ előre is köszönöm!

redoubtable
Válasz Zsozso1977 kommentjére
2012. dec. 17. 18:15

Hali!
Laptopon 12 asztal/később több/+hm2 v pt3 +tableninja használok.
Telenor hipernet csomagot vagy digi mobilnetet?
Mobil nettel kapcsolatban valakinek valamilyen véleménye?
Milyet válasszak ?gb
választ előre is köszönöm!

HY!

Diginél nincs hűségidő, de fizetned kell 8K-t talán a modemért ha új ügyfél vagy. Én a hipernetet ajánlom, régen adtak ajándék 100GB adatforgalmat 0-07 ig terjedő időszakban.

Krono
Válasz redoubtable kommentjére
2013. jún. 21. 19:09

1 éves posztokból nem nagyon tudok kiindulni, szóval megkérdezem.

Milyen mobilnetet érdemes választani? Cél: havi ~180-200 óra grind psen(max 30 asztal) + folyamatos youtube használat.

Érdemes egyáltalán erre a célra mobilnetet venni, ha ~7Kért már tisztességes "sima" netet is belehet kötni?

cursor 10
Válasz Krono kommentjére
2013. jún. 21. 20:39

1 éves posztokból nem nagyon tudok kiindulni, szóval megkérdezem.

Milyen mobilnetet érdemes választani? Cél: havi ~180-200 óra grind psen(max 30 asztal) + folyamatos youtube használat.

Érdemes egyáltalán erre a célra mobilnetet venni, ha ~7Kért már tisztességes "sima" netet is belehet kötni?

A folyamatos youtube miatt sztem felejtős a mobilnet. Az olyan adatforgalmat generál, amihez csak max nagyon drágán kapnál mobilnetet. Én maradnék a simánál, ha van rá lehetőség.

danfiu
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. jún. 21. 21:06

A folyamatos youtube miatt sztem felejtős a mobilnet. Az olyan adatforgalmat generál, amihez csak max nagyon drágán kapnál mobilnetet. Én maradnék a simánál, ha van rá lehetőség.

En hallomasbol tudom h kronoek tanyan laknak, ott meg nem igazan kivitelezheto a zinternet

Krono
Válasz danfiu kommentjére
2013. jún. 21. 21:10

En hallomasbol tudom h kronoek tanyan laknak, ott meg nem igazan kivitelezheto a zinternet

Hohó! Odaadtunk pór jószágot a helyi kiszámításteknikásnak, hogy hozza el a vülágot küzénk! Hagggyyy villanypokizzon a büdös kűke, ha má a zállatokat nöm képes ötötni!

Theci85
Válasz Krono kommentjére
2013. jún. 21. 23:31

Itt láthatod a vodafone csomagjait:

Előfizetéses internet - Vodafone.hu - Üzleti - Kisvállalkozások - Internet számítógépen

Nekem mobilnet 21-em van, amihez ha 2 évre aláírsz ugye, kapsz egy ilyen zsebwifit is;

Vodafone R205 Zsebwifi mobil hotspot teszt | techplus magazin

Igyekszem minimalizálni a youtube használatot vele, de így is feltudom néhány nap alatt emészteni az egészet, ráadásul a 21mbit/sec helyett amit ígértek a speedtest.net soha nem mutatott még 8 nál nagyobb értéket általában 3-7 között van pedig városban lakom. Telózgatok ez ügyben de nem haladok vele.

Ami neked kellene az a következő szint a mobilnet premium ami már 16 gigát ad 41 mbit/sec-ért de félő h ez sem teljesen az mint amit ígérnek, de pokerre és youtubra tökéletes lesz ha sokkal lassabb is. Egyébként ha felhasználod, jelen esetben a 16 gigát pl, akkor belassítanak.Ha belassítva internetezel akkor nem számolnak fel plusz költséget, pokerre így is tökéletes bár 30 asztalon sztem sitoutra dobálgatna néha. Youtube ilyenkor egy örökkévalóság mire betölt vmit, de alap esetben így is tökéletes böngészésre és pokerezésre. Persze mindig tudsz kiegészítő adatcsomagot vásárolni, ezt böngészőn keresztül egy perc alatt meglehet tenni +1 giga -> 1 k huf, és ezt a költséget a következő havi számládhoz csapják hozzá, ha + 10 gigát vettél egyesével akkor annyit.

Van élet mobilnettel is, csak behatároltak a lehetőségeid főleg ha töltögetni is szeretnél vele.Remélem tudtam segíteni, de ha ezeket már vágtad akkor bocs :D

Wildcatfish
Válasz Steveeland kommentjére
2013. jún. 21. 23:43

Vodafon szarai ugy szarok ahogy vannak volt hogy Budapest belvárosában sem müködött

Krono
Válasz Wildcatfish kommentjére
2013. jún. 21. 23:55

Köszi. Kalkuláltam és nem éri meg ezek szerint mobilnetet venni, pedig az lenne a legjobb az egyszerűsége miatt. :(

Élő ügyfélszolgálat