GreEko
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. márc. 12. 11:21

ez érdekelne engem is mert mostanság gyakran megy el a netem.

5-6 üzenetet nézzetek feljebb, és ott lesznek a válaszok

Szecska
Válasz askmumidiot kommentjére
2011. márc. 12. 11:45

Én többször is mértem, és 1 óra 16-18 asztallal kb 7-8 mega lehetett, ebből kb 1 mega a PS+FT+HM elindítása/bejelentkezése. Tehát elvileg simán beleférsz az 1 gigába,ha tényleg nem nagyon csinálsz mást közben

Sziasztok!!!

Koliban lakok és itt le vannak tiltva a nagyobb pókersitok... ongame éppen nem, ami jó is lenne hogy ha szólnának előre ha 2 órán keresztül nem lesz net... mivel sng-s vagyok és 12 asztalon játszok egyszerre igen érzékenyen érint egy 12 beülös kis bukás.... sajnos így internetforrásként csakis kizárólag a mobil internet maradt. Kérdésem az lenne hogy ha CSAK PÓKEREZEK( semmi jutubos zenehallgatás vagy más közben ) körülbelül heti 20-30 órát akkor melyik szolgáltató melyik internet díjcsomagját lenne érdemes megvennem. Magyarul mennyi az adatforgalma 100-120 óra pókernek 12 asztalon.( hm-t és tourney sharkot is használok ha az esetleg változtat. A válaszokat előre is köszönöm szépen.

üdv

Joc
Válasz Szecska kommentjére
2011. márc. 17. 10:15

Akiknek csak tartaléknak kell a mobilnet a vonalas mellé, érdemes esetleg megnézni a voda-tv2 közös mobilnetjét, mivel ez időalapú (feltöltőkártyás), van 1órás/1napos jegyük párszáz Ft-ért. Mivel akinél csak tartalék a mobilnet, úgyis ritkán használja, lehet hogy ilyen esetben ez a legideálisabb (részleteket nem néztem meg alaposan).

Heyman
Válasz Joc kommentjére
2011. ápr. 8. 18:32

A nyáron előreláthatólag sokat leszek külföldön. Milyen lehetőségeim vannak mobil netek terén ha külföldön is akarok netezni?
Most van t-mobilos 4 gigás mobilnetem, de tudom h ez nem működik külföldön.

Dj69k
Válasz Heyman kommentjére
2011. ápr. 8. 19:10

ott kössél valamit, hüség nélkül.
Mo-s molbilneteket felejtsd el.
az rohadt drága lenne akármilyen konstrukció.

kanrich_
Válasz Dj69k kommentjére
2011. ápr. 8. 20:37

ott kössél valamit, hüség nélkül.
Mo-s molbilneteket felejtsd el.
az rohadt drága lenne akármilyen konstrukció.

Így van, keress rá a neten az adott ország mobiltarifáira, menj be a kiszemelt szolgáltató értékesítési pontjára és vegyél egy csomagot. Így a legolcsóbb.

titcar
2011. ápr. 8. 20:38

A nyáron előreláthatólag sokat leszek külföldön. Milyen lehetőségeim vannak mobil netek terén ha külföldön is akarok netezni?

inkább utald át nekem a fél bankrollod és ne vegyél netet, kb. ugyanott tartasz majd anyagilag :D

Heyman
Válasz titcar kommentjére
2011. ápr. 8. 21:01

a probléma ott van, hogy kb 3-4 országban fogok megfordulni...
csak az marad, hogy a szállodák kínálatát fogadom el, legyen az bármilyen drága és szar is...

kanrich_
2011. ápr. 8. 21:46

a probléma ott van, hogy kb 3-4 országban fogok megfordulni...
csak az marad, hogy a szállodák kínálatát fogadom el, legyen az bármilyen drága és szar is...

Ha picit is huzamosabb ideig vagy, biztosan jobban megérné sztem a mobilnet. Persze azt is bele kell számolni, h el kell menni érte és bütykölni kell...

Polacheck
2011. ápr. 8. 22:16

Az adatroaming iszonyatosan el van szállva mindenhol, kb ez az egyik legnagyobb biznisz, úgyhogy figyelj arra, hogy a magyar mobilnetet még véletlenül se használd külföldön.

Egyébként atomsokan szívják meg olyanokkal mint pld, hogy mondjuk a telefonjuk lekérdezi 15 percenként az időjárást a háttérben, amire addig sosem figyeltek és szépen össze lehet szedni vele egy napi 10k-s számlát.

Élő ügyfélszolgálat