BT86
Válasz Polacheck kommentjére
2011. ápr. 8. 23:00

Egyébként atomsokan szívják meg olyanokkal mint pld, hogy mondjuk a telefonjuk lekérdezi 15 percenként az időjárást a háttérben, amire addig sosem figyeltek és szépen össze lehet szedni vele egy napi 10k-s számlát.

Én is majdnem így jártam. Megkérdeztem előtte az egyik boltban, hogy milyen lehetőségek vannak, mondták, hogy sms-sel aktiválhatom, ha akarom (irreális áron, legalábbis e-maileket, meg híreket nem olvasok annyiért), a mobil netemet meg nem tudom használni kint. Ez az infó jött sms-ben is amikor kimentem. Utána nemsokkal kaptam még 1 sms-t, hogy a napidíjat számlázták, asszem 3200-ért, 24 óra, 50 MB. Hívtam az ügyfélszolgálatot, hogy nekem rohadtul nem kell (nem is használtam,a teló mászott fel frissítésekért), nem is rendeltem meg, meg ha ez így működik akkor miért írnak baromságot előtte sms-ben stb. Mondta, hogy letiltják, és nem is számlázták ki végül. Úgyhogy korrektek voltak.
Úgyhogy itthoni megoldás nemigen van. Bár minden szolgáltató ajánlatát nem ismerem.

P8k3r
Válasz BT86 kommentjére
2011. júl. 21. 19:57

Sziasztok!

Lehet, hogy nem jó helyre írok, de mivel vodafone-os mobilnettel kapcsolatos a probléma lehet tud vki itt is segíteni.

Tehát a probléma a következő, újratelepítettem egy laptopot, aztán amikor a vodafone-os usb-s mobilnetet ráduktam és elkezdte telepíteni, egy ideig ment, majd kaptam egy ilyen üzenetet:
"Adminisztratív jogok szükségesek a Vodafone Mobile Connect Lite telepítéséhez. A telepítő program kilép"

Remélem valaki tud segíteni, előre is köszönöm neki/nekik.

wakerbab
Válasz P8k3r kommentjére
2011. aug. 15. 16:57

Sziasztok! az a kérdésem lenne hogy ha csak pokerezni használom a mobil netet az kb hány mega per hónap?

L.T.
Válasz wakerbab kommentjére
2011. szept. 1. 19:55

Mobil netben gondolkodom de nem tudom hogy milyet válasszak,mekkora az adatforgalom játék közben ill. h tudok e vele 12 asztalon játszani starson?

reservoir
Válasz L.T. kommentjére
2011. szept. 9. 16:02

Hali

Nekem is mobilnetes javaslat kéne...szolgáltató, díjcsomag, ki mit ajánl...
köszi

redoubtable
Válasz reservoir kommentjére
2011. szept. 9. 19:46

nekem van egy "biztonsági" mobilnetem arra a célra ha elmegy a netem. Vodafone 8G havi adatforgalommal havi 6K -ért. A sebességét így hirtelen nem tudom de 8-10 asztal elmegy nekem vele simán.

van cimborámnak pannonos. Ott most van valami nagy újdonság. Hipernet talán a neve. De bővebben nem tudok róla nyilatkozni.

Barátnőmnek pedig t-mobilos van. Havi 4K ért. De csak 3vagy 4G a havi adatforgalom. Azzal is elmegy 8-10 asztal gond nélkül és nagyon jó a lefedettsége.

TheHUNuT9s
Válasz Desert kommentjére
2015. febr. 21. 12:11

valaki megnézni, hogy Vodafonos nettel meg-e tudja nyitni PartyPoker oldalát?
Pókerezz online: Texas Hold'em, versenyek és sok minden más a partypoker oldalon - 50$ Üdvözlő Bónusz

köszi

BT86
Válasz TheHUNuT9s kommentjére
2015. febr. 21. 12:19

Pókerezz online: Texas Hold'em, versenyek és sok minden más a partypoker oldalon - 50$ Üdvözlő Bónusz

köszi

Nem sikerült mobilnettel megnyitni. Digivel pedig bejön rendesen.

TheHUNuT9s
Válasz BT86 kommentjére
2015. febr. 21. 12:32

köszi!

tegnap megirtam party-nak a problémát.

Wildcatfish
Válasz TheHUNuT9s kommentjére
2015. febr. 21. 14:29

köszi

LOl ezt az oldalt a T-mobilos net se nyitja meg rögtön bezárja az ablakot kemény

Élő ügyfélszolgálat