Egyébként atomsokan szívják meg olyanokkal mint pld, hogy mondjuk a telefonjuk lekérdezi 15 percenként az időjárást a háttérben, amire addig sosem figyeltek és szépen össze lehet szedni vele egy napi 10k-s számlát.
Sziasztok!
Lehet, hogy nem jó helyre írok, de mivel vodafone-os mobilnettel kapcsolatos a probléma lehet tud vki itt is segíteni.
Tehát a probléma a következő, újratelepítettem egy laptopot, aztán amikor a vodafone-os usb-s mobilnetet ráduktam és elkezdte telepíteni, egy ideig ment, majd kaptam egy ilyen üzenetet:
"Adminisztratív jogok szükségesek a Vodafone Mobile Connect Lite telepítéséhez. A telepítő program kilép"
Remélem valaki tud segíteni, előre is köszönöm neki/nekik.
Sziasztok! az a kérdésem lenne hogy ha csak pokerezni használom a mobil netet az kb hány mega per hónap?
Mobil netben gondolkodom de nem tudom hogy milyet válasszak,mekkora az adatforgalom játék közben ill. h tudok e vele 12 asztalon játszani starson?
Hali
Nekem is mobilnetes javaslat kéne...szolgáltató, díjcsomag, ki mit ajánl...
köszi
nekem van egy "biztonsági" mobilnetem arra a célra ha elmegy a netem. Vodafone 8G havi adatforgalommal havi 6K -ért. A sebességét így hirtelen nem tudom de 8-10 asztal elmegy nekem vele simán.
van cimborámnak pannonos. Ott most van valami nagy újdonság. Hipernet talán a neve. De bővebben nem tudok róla nyilatkozni.
Barátnőmnek pedig t-mobilos van. Havi 4K ért. De csak 3vagy 4G a havi adatforgalom. Azzal is elmegy 8-10 asztal gond nélkül és nagyon jó a lefedettsége.
valaki megnézni, hogy Vodafonos nettel meg-e tudja nyitni PartyPoker oldalát?
Pókerezz online: Texas Hold'em, versenyek és sok minden más a partypoker oldalon - 50$ Üdvözlő Bónusz
köszi
Pókerezz online: Texas Hold'em, versenyek és sok minden más a partypoker oldalon - 50$ Üdvözlő Bónusz
köszi
köszi!
tegnap megirtam party-nak a problémát.
köszi