Sziasztok
Laptopomhoz vodafone-os mobil internetet használok, usb stick-kel. Fél éve jól müködött, tegnap este még használtam, reggel amikor bekapcsoltam a laptopot, azt írta ki, hogy nem sikerült az illesztőprogram telepítése.
Próbáltam másik gépnél, ott csak feljön és el is tűnik a driwer, így pár másodpercenként bevillan és eltűnik.
Szerintetek laptopon, ahol fel van telepítve, segíthet szoftverfrissítés vagy újratelepítés?
Sziasztok!
Mivel a vodafonos mobilnetemen blokkolták a gambler oldalakat sajnos,kénytelen vagyok másik mobilnet után nézni.
Tudna ajánlani valaki valamit tapasztalatok alapján?
A fő szempont,lehetőleg feltöltős legyen és ne kellejen évekre hűségszerződést kötni.
Köszönöm.
UPC mobil. Nincs huseg, adnak egy telozos sim-et amivel korlatlan a net. 4ezertol kezdodik a csomag.
Sziasztok
Laptopomhoz vodafone-os mobil internetet használok, usb stick-kel. Fél éve jól müködött, tegnap este még használtam, reggel amikor bekapcsoltam a laptopot, azt írta ki, hogy nem sikerült az illesztőprogram telepítése.
Próbáltam másik gépnél, ott csak feljön és el is tűnik a driwer, így pár másodpercenként bevillan és eltűnik.
Szerintetek laptopon, ahol fel van telepítve, segíthet szoftverfrissítés vagy újratelepítés?
Melyik előfizetés nélküli mobilinternetet ajánljátok laptophoz? 6-7 napra kellene csak, általános netezésre.
Vodafone feltöltős netjét használom,nem rossz,4000ft/hó/3gb