simlis7
Válasz Desert kommentjére
2015. márc. 10. 12:18

Sziasztok

Laptopomhoz vodafone-os mobil internetet használok, usb stick-kel. Fél éve jól müködött, tegnap este még használtam, reggel amikor bekapcsoltam a laptopot, azt írta ki, hogy nem sikerült az illesztőprogram telepítése.
Próbáltam másik gépnél, ott csak feljön és el is tűnik a driwer, így pár másodpercenként bevillan és eltűnik.
Szerintetek laptopon, ahol fel van telepítve, segíthet szoftverfrissítés vagy újratelepítés?

Bmbie
Válasz simlis7 kommentjére
2015. jún. 9. 17:40

Sziasztok!

Mivel a vodafonos mobilnetemen blokkolták a gambler oldalakat sajnos,kénytelen vagyok másik mobilnet után nézni.

Tudna ajánlani valaki valamit tapasztalatok alapján?

A fő szempont,lehetőleg feltöltős legyen és ne kellejen évekre hűségszerződést kötni.

Köszönöm.

Krejdül
2015. jún. 9. 17:54

UPC mobil. Nincs huseg, adnak egy telozos sim-et amivel korlatlan a net. 4ezertol kezdodik a csomag.

BT86
Válasz simlis7 kommentjére
2015. jún. 9. 19:18

Sziasztok

Laptopomhoz vodafone-os mobil internetet használok, usb stick-kel. Fél éve jól müködött, tegnap este még használtam, reggel amikor bekapcsoltam a laptopot, azt írta ki, hogy nem sikerült az illesztőprogram telepítése.
Próbáltam másik gépnél, ott csak feljön és el is tűnik a driwer, így pár másodpercenként bevillan és eltűnik.
Szerintetek laptopon, ahol fel van telepítve, segíthet szoftverfrissítés vagy újratelepítés?

Keress hozzá illesztőprogramot!
Én a telefonról osztom meg a netet ha gond van a fő nettel, és azzal is előfordult már, hogy korábban működött, utána meg illesztőprogramot kért.

uav_online
2015. júl. 15. 20:59

Melyik előfizetés nélküli mobilinternetet ajánljátok laptophoz? 6-7 napra kellene csak, általános netezésre.

Bmbie
2015. júl. 16. 1:46

Vodafone feltöltős netjét használom,nem rossz,4000ft/hó/3gb

Élő ügyfélszolgálat